Το ιδιαίτερα κομψό roof garden του ξενοδοχείου «The Zillers» έχει για στέγη του τον μαγικό καλοκαιρινό ουρανό και η πανοραμική θέα στον Ιερό Βράχο και τη θάλασσα εισβάλλει δυναμικά στο χώρο για να συναντήσει τις ανανεωμένες προτάσεις του executive chef Παύλου Κυριάκη, που ταιριάζουν γάντι σε κάθε μας διάθεση. Ένας πρώτος καφές παρέα με ωραίες ιδέες από το ολοκαίνουργιο breakfast menu, ένα στιλάτο μεσημεριανό με ανατρεπτικές προτάσεις για τη μέση του τραπεζιού όπως η πίτσα-μουσακάς με κιμά, μελιτζάνα και αφράτη μπεσαμέλ και, φυσικά, ένα πολύ ατμοσφαιρικό δείπνο την ώρα που η Αθήνα ανάβει τα φώτα της. Ο πολύ ταλαντούχος σεφ ξεδιπλώνει φέτος το καλοκαίρι τη γαστρονομική του πρόταση μέσα από τρία διαφορετικά menu dégustation που μας προσφέρουν την ευκαιρία να χαρούμε πολύ ιδιαίτερες σπεσιαλιτέ, ενώ η μπάρα, με επικεφαλής τον Φώτη Κουλέτο, μπαίνει στο γοητευτικό παιχνίδι του food & cocktail pairing με κλασικές αλλά και signature προτάσεις.
Tip: Και τα τρία μενού ξεκινούν με μια επιλογή από πολύ ξεχωριστά χειροποίητα ψωμιά που παρασκευάζονται στην κουζίνα, ενώ αρκετές πρώτες ύλες προέρχονται από το ολοκαίνουργιο μποστάνι του εστιατορίου στην Παιανία.
Αθήνα - Κέντρο
Μητροπόλεως 54
Τηλ. 210/3222277
Site: https://thezillersathenshotel.com/
Facebook: https://www.facebook.com/TheZillersAthens/