Ένα απ’ τα πιο ηχηρά places to be της καλοκαιρινής Αθήνας, το «Beefbar» πλουτίζει για άλλη μία χρονιά την αθηναϊκή ριβιέρα με αύρα Κυανής Ακτής, φέρνοντας στην πόλη το κοσμοπολίτικο concept εκλεπτυσμένου dining που εδραίωσε τον εμπνευστή του, Riccardo Giraud, ως μια από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες της διεθνούς foodie σκηνής. Εδώ, το όραμά του υλοποιεί ο νέος, ανερχόμενος σεφ Παναγιώτης Ρέτζης που, εκτός από μερικές από τις πιο εκλεκτές κοπές μοσχαρίσιου κρέατος στον κόσμο, στη γαστρονομική του πρόταση μιξάρει ένα συναρπαστικό ταξίδι στο απρόβλεπτο, με upgraded προτάσεις street food, εμπνευσμένες από κοσμοπολίτικα classics όπως ασιατικά gyoza και bao buns, μεξικάνικες quesadillas γεμιστές με καπνιστό Kobe beef και ταρτάρ μοσχαριού και τόνου.
Tip: Τα εκλεκτά «εκθέματα» του φινετσάτου Butcher Shop του «Beefbar» διατίθενται και για αγορά και μαγείρεμα κατ’ ιδίαν, που είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάρεις λίγη από την «Beefbar» εμπειρία σπίτι σου…
Κεντρικά και Νότια Προάστια - Βουλιαγμένη
Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace), Βουλιαγμένη
Τηλ. 2109670700
Site: https://beefbar.com/
Facebook: https://www.facebook.com/pg/beef.athens/about/?ref=page_internal