Last call για τις Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς πλησιάζει στο φινάλε του, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές. Ιδού ορισμένες ιδέες για να προγραμματίσετε τις εξόδους σας όσο ακόμα προλαβαίνετε.

gb

Το πιο συναρπαστικό γαστρονομικό event της χρονιάς, οι Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας, έχει ήδη βάλει φωτιά στα τηγάνια του: έως και 9 Οκτωβρίου, οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς μάς στρώνουν τραπέζι σε περισσότερα από 100 κορυφαία εστιατόρια και ταβέρνες ανά την επικράτεια, που ανοίγουν τη σάλα τους για μια γαστρονομική εξτραβακγκάντσα απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας, με πρωταγωνιστές τα εστιατόρια που βραβεύτηκαν φέτος με Χρυσό Σκούφο, Top Notch ή/και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, με ειδικά μενού σε ακόμη πιο ειδικές τιμές!

Τα μενού όλων των βραβευμένων εστιατορίων μαζί με τις τιμές τους βρίσκονται στην ειδική ιστοσελίδα, ενώ σε ό,τι αφορά τα πρακτικά, το event πραγματοποιείται 4 ημέρες την εβδομάδα (Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή) και οι κρατήσεις γίνονται τηλεφωνικά απευθείας στα εστιατόρια.

Παράλληλα, όσες πληρωμές πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά στην ειδική ιστοσελίδα, ή επιτόπου στα εστιατόρια με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, μπαίνουν σε κλήρωση για δύο μεγάλα γαστρονομικά τριήμερα για δύο άτομα, με διαμονή στο ξενοδοχείο "Grande Bretagne" και δείπνα στα βραβευμένα εστιατόρια "GB Roof Garden" και "SENSE Restaurant", αλλά και για τριάντα δείπνα των δύο ατόμων σε βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα. Κάθε συναλλαγή με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς στα βραβευμένα εστιατόρια αντιστοιχεί σε μία συμμετοχή στην κλήρωση, ενώ κάθε online προπληρωμή για τα βραβευμένα μενού εξασφαλίζει 5 συμμετοχές.    

Ιδού ορισμένες ιδέες για να προγραμματίσετε τις εξόδους σας όσο ακόμα προλαβαίνετε.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Παραδοσιακές γεύσεις, vegan κοπές και βραβευμένα εστιατόρια σε 5 στάσεις στα Εξάρχεια

Από cozy γειτονικά ταβερνάκια μέχρι μοντέρνα vegan στέκια, ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στα Εξάρχεια έχει ενδιαφέρουσες επιλογές.

05/10/2024

13 χρόνια "Botrini's" με εορταστικό μενού και Riesling

Το γαστρονομικό ινστιτούτο του Έκτορα Μποτρίνι σβήνει 13 κεράκια στην τούρτα της ζωής του και το γιορτάζει αναλόγως.

Γιάννη Μπάμπαλη, τι θα τρώμε στο "WooWoo";

Μία μίνι κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, λίγο πριν το αθηναϊκό του ντεμπούτο στο Κολωνάκι και το πάντοτε ιντριγκαδόρικο spot.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Αποκαλόκαιρο γεμάτο νοστιμιά στην Πάρο και την Αντίπαρο

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές. Εξαιρετική αφορμή για να ανακαλύψουμε τα καλύτερα εστιατόρια της Πάρου.

Joan Roca: Μια συζήτηση με τον σεφ-ποιητή της Καταλονίας

Μετά από πολλές επισκέψεις στο "El Celler de Can Roca", καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο το 2013 και 2015, συναντήσαμε τον επικεφαλής του Joan Roca, στα Culinary Journeys του "Daios Cove Resort" στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης και κάναμε μια συζήτηση εκ βαθέων.

Γεύσεις και ατμόσφαιρα για κάθε διάθεση στο Νέο Ψυχικό

Από casual burger joints μέχρι elegant bistrot, ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Νέο Ψυχικό έχει ενδιαφέρουσες επιλογές.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Ιδού η αφορμή για εξαιρετικό γευστικό τουρ στην Πελοπόννησο

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές. Εξαιρετική αφορμή για μια περιήγηση στις γαστρονομικές ομορφιές της Πελοποννήσου.