Τηλέμαχος Athens

Η αθηναϊκή έδρα του «Τηλέμαχου» στην πάλαι ποτέ Στοά του Απότσου είναι ένα κομψό εστιατόριο με μητροπολιτική αύρα, όπου ο Γιώργος Τσιλιγκίρης ξεδιπλώνει τη βαθιά του γνώση και αγάπη για την εκλεκτή κρεατοφαγία. Η γευστική γκάμα ανοίγεται από το κοντοσούβλι και τη γάστρα μέχρι το rib eye, τα ψησίματα είναι ακριβείας και η πρώτη ύλη περιλαμβάνει ψαγμένα κρεατικά, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ μια σειρά από dry aged προτάσεις συμπληρώνει την εικόνα. Η πλούσια wine list κρύβει παλαιοκοσμίτικα και νεοκοσμίτικα διαμάντια.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€50 - €85

Πληροφορίες:

Από 4 μ.μ.

Σχετικά άρθρα

"Τηλέμαχος Athens & Τηλέμαχος Art Grill": Ιδανική επιλογή για αμετανόητους meat lovers

Και στις δύο εστιατορικές περιπτώσεις, κοινός παρονομαστής είναι η κορυφαία πρώτη ύλη και η εξαιρετική αντιμετώπιση αυτής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/06/2023

Εστιατόρια με ζεστή ατμόσφαιρα

Για αυτές τις ημέρες που το κρύο έχει την τιμητική του, σταχυολογούμε δέκα αξιόλογα εστιατόρια κάθε είδους που μαζί με το φαγητό μας περιβάλλουν με τη θαλπωρή τους.

Η γευστική πυξίδα του γιορτινού downtown

Ανάμεσα στα λαμπερά ρεβεγιόν και τα φιλικά καλέσματα, οι βόλτες στη γιορτινή Αθήνα έχουν αυτές τις ημέρες την τιμητική τους αλλά και τα στέκια που ταιριάζουν σε κάθε διάθεση, από την Πλατεία Συντάγματος, το Θησείο και του Ψυρρή μέχρι το Κολωνάκι και το Παγκράτι.

Τα lunch menus συμφέρουν

Ανάμεσα στα γιορτινά ψώνια κάνουμε lunch break σε δημοφιλή εστιατόρια, τα ειδικά μεσημεριανά μενού των οποίων δίνουν νόστιμες και οικονομικά προσιτές λύσεις.

Αυτοί είναι οι σεφ που κάνουν τα χειροποίητα τάση

Βούτυρα, ζυμωμένα τουρσιά, σπέσιαλ ξίδια, προσούτο γίδινα, τυριά, λουκάνικα, σαλάμια, αρχαιοελληνικός γάρος και άλλα εκλεκτά εδέσματα, που φτιάχνονται στις κουζίνες των εστιατορίων, χρωματίζουν με σπέσιαλ γεύση τη σκηνή της Αθήνας.

Νόστιμο, παραδοσιακό ή γκουρμέ; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να οργανώσεις το καλύτερο Πάσχα στην πόλη

Σε φάρμες κι εξοχές, σε εστιατόρια και ξενοδοχεία γιορτάζουμε το Πάσχα με τρελές μαγειρίτσες, τα καλύτερα τσουρέκια, σούβλες, γάστρες και σχάρες και ταιριάζουμε Επιταφίους και γεύσεις… Ζήτω η άνοιξη!