V1935 Roof Garden

Αύρα Μεσοπολέμου στο ατμοσφαιρικό κτίριο του ξενοδοχείου και γευστική πρόταση σε διπλό ταμπλό: μοντέρνες ελληνικές γεύσεις διά χειρός Γιάννη Στανίτσα στο ισόγειο, πίτσα και κοκτέιλ στο roof garden με την ανοιγόμενη οροφή.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€30 - €35

Πληροφορίες:

Κλειστά Κυρ.

Σχετικά άρθρα

6 ταράτσες που σερβίρουν πρώτο πιάτο θέα

Ρεμβάζουμε σε 6 τέλεια πλασαρισμένα rooftops για να χαρούμε ηλιοβασίλεμα και τη θέα της Αθήνας από ψηλά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/07/2020

Valentine’s dinner: Ξαναερωτευτείτε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

H Αθήνα έχει μια βεντάλια από επιλογές για να φρεσκάρουμε το φλερτ μας με το ρομάντζο. Τα εστιατόρια έχουν φυσικά την τιμητική τους, φορώντας τα πιο ατμοσφαιρικά τους και σκαρώνοντας ειδικά μενού... αποπλάνησης, ενώ τα ξενοδοχεία ανεβάζουν το glam factor συνοδεύοντας το δείπνο με ειδικά πακέτα διαμονής και spa.

7 νέα μενού κάνουν φθινοπωρινή πρεμιέρα

Το ένα μετά το άλλο τα εστιατόρια της πόλης λανσάρουν τα ολοκαίνουργια μενού τους ακονίζοντας μαχαίρια και πιρούνια πάνω από πιάτα που ευωδιάζουν φθινόπωρο.

Μοντέρνες γεύσεις σε ρετρό ατμόσφαιρα στο «V1935»

Ελληνικές γεύσεις πειραγμένες από τον σεφ Γιάννη Στανίτσα σερβίρονται στη σάλα, ενώ ναπολετάνικες πίτσες, αφράτες σαλάτες και νόστιμα cocktails δίνουν γεύση στη ρομαντική, σινεφίλ ταράτσα.

«V1935»: Φρέσκια all day πρόταση με δυνατή υπογραφή

Ένα πολύ ενδιαφέρον γευστικό κουβάρι για κάθε στιγμή της ημέρας ξετυλίγει εδώ και λίγο καιρό στο ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο «V1935», στην καρδιά της πόλης.

Και all day και roof garden στο «V1935»

Ένα κτίριο με έντονη μεσοπολεμική αύρα στην καρδιά της πόλης αποτελεί τη βάση του ξενοδοχείου «V1935», που παίζει γευστικά σε διπλό ταμπλό.