CTC

Μετρ των πειραματισμών, της τολμηρής προσέγγισης της γαστρονομίας και της κομψότητας των γεύσεων, ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης εντυπωσιάζει ακόμα μία φορά με το μενού «Voyage» των 11 σταδίων (€ 95/άτομο). Το στοιχείο της έκπληξης παραμένει κομβικό καθώς δεν γνωρίζεις εκ των προτέρων τους σταθμούς του «ταξιδιού» σου, το οποίο ξεδιπλώνεται στην κομψή σάλα του εστιατορίου με τη χαλαρή ατμόσφαιρα και το φιλικό σέρβις. Χρυσός Σκούφος.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€95 - €95

Πληροφορίες:

Κλειστά Κυρ., Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Τα αστέρια Michelin στα εστιατόρια της Αθήνας για το 2023

Τρία νέα αστέρια, καινούριες προσθήκες και γευστικές σταθερές του οδηγού Michelin για τα εστιατόρια της Αθήνας, κατά τη χρονιά που διανύουμε.

"Ortsag": Το νέο εστιατόριο του Αλέξανδρου Τσιοτίνη

Ένα ολόφρεσκο και αλέγρο street food project ετοιμάζει ο βραβευμένος σεφ-πατρόν του 'CTC', σε λίγες εβδομάδες στον Κεραμεικό.

Αλέξανδρος Τσιοτίνης: "Στην Ελλάδα αποζητούμε κρίσεις για να δημιουργήσουμε"

Πνευματώδης και επικοινωνιακός, ο σεφ – συνιδιοκτήτης του βραβευμένου με χρυσό σκούφο "CTC", μιλά για το πρώτο του αστέρι Michelin και τη δημιουργικότητα στην κουζίνα.

Τελευταία ευκαιρία για τις Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας!

Τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας με Χρυσό Σκούφο, Top Notch ή Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας συμμετέχουν στη γαστρονομική γιορτή που οργανώνει το «αθηνόραμα» και η Τράπεζα Πειραιώς με ειδικά μενού στο 50% της τιμής τους. Αν δεν έχετε κάνει κράτηση, σπεύσατε...

CTC

Στο νέο του πόστο στον Κεραμεικό, το χρυσοσκουφάτο εστιατόριο του Αλέξανδρου Τσιοτίνη κάνει σουξέ στον πανέμορφο κήπο του και αφήνει από τώρα θετική παρακαταθήκη για το χειμώνα στις κομψές του σάλες.
Η επίσκεψη του κριτικού στο εστιατόριο πραγματοποιήθηκε στις 15/6.
 

9 ολοκαίνουργια εστιατόρια μας ανοίγουν την όρεξη

Κάποια ήταν έτοιμα αλλά τα πρόλαβε η καραντίνα, κάποια δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της, όλα ωστόσο έχουν πλέον ανοίξει διάπλατα τις πόρτες τους και μας υποδέχονται με την αύρα του καινούργιου από το κέντρο ως τα προάστια.