Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας είναι εδώ! Δες κριτικές, το μενού και τις κουζίνες τους και αποφάσισε πού θα πας για φαγητό
H σεφ Yuka Aoyama σε υποδέχεται για 4 βραδιές, με 2 μενού, σε 1 αξέχαστη εμπειρία, στον Κήπο του Μεγάρου.
Στη "Λακάνη" της Ρόδου, η ελληνική παράδοση συναντά τη μοντέρνα γεύση, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Κονταράτου.
Basegrill, Travolta και Ateno απέσπασαν τη σημαντική διάκριση του "Award of Excellence" από το κορυφαίο περιοδικό Wine Spectator για τις λίστες κρασιών τους.
Το Aleria είναι το μοναδικό εστιατόριο που βραβεύεται για χρόνια με τον ίδιο ιδιοκτήτη και σεφ. Κάτι κάνουν καλά ο Νικηφόρος Κεχαγιαδάκης και ο Γκίκας Ξενάκης και μιλούν γι' αυτό στο 'α'.
Οι δύο ίσως πιο περήφανες περιοχές της Μεσογείου συναντιούνται σε τραπεζάκια με θέα τη Φωκίωνος Νέγρη, και το αποτέλεσμα γεμίζει το στόμα με επαναστατικό ενθουσιασμό.
Εδώ που γνωρίσαμε την έννοια του fine dining στα επιδόρπια, τώρα χαιρόμαστε και εκλεκτό ψωμί, ενώ η φίνα boulangerie του, με βουτυράτα κρουασάν, αλμυρές πίτες και αφράτα rolls, κάνει το Zillers Pastry Bar τον ιδανικό breakfast προορισμό μας.
Δίνουν για ακόμη ένα καλοκαίρι μια αναζωογονητική ανάσα δροσιάς, νοστιμιάς και μοναδικής θέας στο καυτό κέντρο της πόλης.
Η Wine Director στο διάστερο Da Terra αναδείχθηκε UK Sommelier of the Year 2025. Μιλά στο 'α' για τη διάκριση αυτή, την πορεία της και το εστιατορικό σύμπαν του Λονδίνου.
Φρέσκα ψάρια και θαλασσινά σε ένα νησιωτικό σκηνικό, στα παράλια της Αττικής.
Τι γεύση έχει η φροντισμένη κουζίνα του Θωμά Μάτσα στο περίφημο Alemagou.
Στο σταυροδρόμι του κοσμοπολίτικου στυλ και της κυκλαδίτικης αύρας, το Beefbar Mykonos επανασυστήνεται ως ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός γεύσης και απόλαυσης.
Πάνω στην ακροθαλασσιά, δοκιμάζεις ένα μενού γεμάτο φρεσκάδα, έμπνευση και ιωδιούχα αριστοτεχνία.
Το Sister Delivery δεν είναι μια δεύτερη εκδοχή του μενού — είναι μία curated εμπειρία που αξίζει.
Λίγες ώρες απομένουν για τον βραβευμένο θεσμό του Sani Resort, που από 11 έως 22 Αυγούστου θα μετατρέψει τη Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με σπουδαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης να την επισκέπτονται για άλλη μια χρονιά.
Το μαγαζί αυτό στο Νέο Ηράκλειο εξαρχής ακολούθησε τη δική του, μοναδική γαστρονομική πορεία – γι’ αυτό, άλλωστε, έχει ξεχωρίσει.
Δωρεάν μπουφές, καλοφτιαγμένα ποτά και παραδοσιακές γεύσεις της γείτονος απόψε στο ανοιχτόκαρδο στέκι του Χαλανδρίου.
Ο βραβευμένος σεφ πίσω από την κουζίνα του Lesante Cape μιλά στο 'α' για την Ιόνια παράδοση, την αξία της αυθεντικότητας, τη βιωματική γαστρονομία και γιατί τελικά το φαγητό είναι κάτι πολύ περισσότερο από ωραία πιάτα.
Γαστρονομική άφιξη με art vibe στο κέντρο της Αθήνας που ήδη προκαλεί (πολύ) θετικές εντυπώσεις.