Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας είναι εδώ! Δες κριτικές, το μενού και τις κουζίνες τους και αποφάσισε πού θα πας για φαγητό
Το κορυφαίο πιάτο στο "Gio", το νέο ιταλικό εστιατόριο του "The Margi", είναι ό,τι πιο κοντινό μπορείτε να βρείτε στον ορισμό των ιδανικών gnocchi και αποτελεί signature δημιουργία του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο σεφ Παναγιώτη Γιακαλή. Διαβάστε την κριτική μας για το εστιατόριο!
Κλασικές και εναλλακτικές προοπτικές για την πιο κρεάτινη ημέρα του χρόνου.
Ένα μοναδικό culinary pop-up dinner στις 6 Μαρτίου, στο ΚΠΙΣΝ.
Η Μαρίνα Χρονά μιξάρει γεύσεις, τέχνη, πολιτισμό και κρασιά στο νέο της εστιατόριο, στον Κεραμεικό.
Με ιστορία που κρατά από το 1875 και συνταγή που έρχεται απ’ ευθείας απ’ την Κωνσταντινούπολη, το Ούζο Μπαμπατζίμ κρατά μυστικά απόσταξης φυλαγμένα σε πολύτιμες φιάλες, που ξεδιπλώνουν την ιστορία τους όταν ταιριάζονται με μερακλίδικους μεζέδες – σαν αυτούς που δοκιμάζουμε στη Θεσσαλονίκη.
Το καρνιβορικό γευστικό πανηγύρι απαιτεί pairing α λα γκρεκ με εκλεκτά αποστάγματα.
Nolita: Το εστιατόριο του Ψυχικού πραγματοποιεί ενδιαφέρον restart, με τον Γιάννη Λιόκα να φροντίζει για προσεγμένες της Μπότας γεύσεις.
Υπάρχουν κάποιοι πολλοί συγκεκριμένοι και ζουμεροί λόγοι που κολλάνε όλοι μαζί της.
Το μικρό μπιστρό του Παγκρατίου, γοητεύει με συνωμοτική ατμόσφαιρα και κουζίνα που συνδυάζει γαλλική κομψότητα και ελληνικές αναφορές.
Σε ένα αφιέρωμα αυστηρά για κρεατοφάγους, συγκεντρώσαμε τα καρνιβορικά σημεία της πόλης που ακονίζουν τα μαχαίρια τους για εκλεκτές κοπές, ανάβουν τα κάρβουνα για μαεστρικά ψησίματα και επιλέγουν τα συνοδευτικά και τα αποστάγματα που θα απογειώσουν τη γευστική μας έξοδο.
Η νέα σειρά των νόστιμων events φιλοξενεί γυναίκες σεφ που ξεχωρίζουν για τη δημιουργικότητα, το πάθος και την ικανότητά τους στην κουζίνα.
Από την Κέρκυρα έως τη Ρόδο και από τη Σίφνο έως το Αμύνταιο, κορυφαία ελληνικά σποτ σερβίρουν ειδικά διαμορφωμένα μενού σε προνομιακές τιμές, για λίγα μόνο βράδια.
Ακόμη μία ξεχωριστή γαστρονομική βραδιά ετοιμάζεται στo Symposio at Ark, με τον Γιάννη Μπαξεβάνη και το "Ark" να καλωσορίζουν το εστιατόριο "Ηλιοβασίλεμα" και τον chef-patron Κώστα Μπουγιούρη.
΄Η αλλιώς, σε ποια εστιατόρια θα πηγαίναμε για ψώνια, αν μπορούσαμε να ψωνίσουμε τα πιάτα, τα πετσετάκια, τα μαχαίρια, ή ακόμη και τα έπιπλά τους.
Ο Diego Armando Maradona δανείζει το μεσαίο του όνομα στο νέο σποτ της οδού Σαλαμίνος, που παίζει με το νεοναπολιτάνικο ζυμάρι όπως περίπου το έκανε ο θρυλικός Αργεντίνος με την μπάλα.
Για λίγες μέρες ακόμη το 'α' και ο θεσμός των Χρυσών Σκούφων σου δίνει την ευκαιρία να ψηφίσεις το δικό σου καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας.
Ο πρωτοπόρος σεφ Γιώργος Τρουμούχης και η εξαιρετική μπριγάδα του μάγεψαν το κοινό στο Ark, δίνοντας μία διαφορετική ερμηνεία της κουζίνας του Νησιού των Ιπποτών.
Η σπριτζερία του Νέου Κόσμου υποδέχεται τον Βασίλη Κουρουμιχάκη και τη signature λιχουδιά του, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Στο δημοφιλές εστιατόριο και μπαρ του Κουκακίου, η Gen Z βασιλεύει. Πόσο καλό είναι όμως το φαγητό; Διαβάστε την κριτική μας.