Εστιατόρια

Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας είναι εδώ! Δες κριτικές, το μενού και τις κουζίνες τους και αποφάσισε πού θα πας για φαγητό

Αυτά τα gnocchi με τρούφα δεν πρέπει να τα χάσετε

Το κορυφαίο πιάτο στο "Gio", το νέο ιταλικό εστιατόριο του "The Margi", είναι ό,τι πιο κοντινό μπορείτε να βρείτε στον ορισμό των ιδανικών gnocchi και αποτελεί signature δημιουργία του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο σεφ Παναγιώτη Γιακαλή. Διαβάστε την κριτική μας για το εστιατόριο!

Στη Θεσσαλονική ο μεζές έχει το ούζο του: "Ούζο Μπαμπατζίμ"

Με ιστορία που κρατά από το 1875 και συνταγή που έρχεται απ’ ευθείας απ’ την Κωνσταντινούπολη, το Ούζο Μπαμπατζίμ κρατά μυστικά απόσταξης φυλαγμένα σε πολύτιμες φιάλες, που ξεδιπλώνουν την ιστορία τους όταν ταιριάζονται με μερακλίδικους μεζέδες – σαν αυτούς που δοκιμάζουμε στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα

Η Τσικνοπέμπτη επιβάλλει παράδοση και στο ποτήρι

Το καρνιβορικό γευστικό πανηγύρι απαιτεί pairing α λα γκρεκ με εκλεκτά αποστάγματα.

Περισσότερα

Στο Cinq Sens η γαλλική φινέτσα συναντά τη χιώτικη φρεσκάδα

Το μικρό μπιστρό του Παγκρατίου, γοητεύει με συνωμοτική ατμόσφαιρα και κουζίνα που συνδυάζει γαλλική κομψότητα και ελληνικές αναφορές.

Περισσότερα

6 προτάσεις της τελευταίας στιγμής για Τσικνοπέμπτη out of the box

Κλασικές και εναλλακτικές προοπτικές για την πιο κρεάτινη ημέρα του χρόνου.

Κάτι ετοιμάζουν Σταυριανή Ζερβακάκου και Heteroclito στο Canal

Ένα μοναδικό culinary pop-up dinner στις 6 Μαρτίου, στο ΚΠΙΣΝ.

Το "Meigma" δεν είναι το μεζεδοπωλείο που έχεις συνηθίσει

Η Μαρίνα Χρονά μιξάρει γεύσεις, τέχνη, πολιτισμό και κρασιά στο νέο της εστιατόριο, στον Κεραμεικό.

Στη Θεσσαλονική ο μεζές έχει το ούζο του: "Ούζο Μπαμπατζίμ"

Με ιστορία που κρατά από το 1875 και συνταγή που έρχεται απ’ ευθείας απ’ την Κωνσταντινούπολη, το Ούζο Μπαμπατζίμ κρατά μυστικά απόσταξης φυλαγμένα σε πολύτιμες φιάλες, που ξεδιπλώνουν την ιστορία τους όταν ταιριάζονται με μερακλίδικους μεζέδες – σαν αυτούς που δοκιμάζουμε στη Θεσσαλονίκη.

Η Τσικνοπέμπτη επιβάλλει παράδοση και στο ποτήρι

Το καρνιβορικό γευστικό πανηγύρι απαιτεί pairing α λα γκρεκ με εκλεκτά αποστάγματα.

Fine tuning α λα ιταλικά στο Nolita

Nolita: Το εστιατόριο του Ψυχικού πραγματοποιεί ενδιαφέρον restart, με τον Γιάννη Λιόκα να φροντίζει για προσεγμένες της Μπότας γεύσεις.

Λένε πως αυτή είναι η καλύτερη αλυσίδα fast food του κόσμου

Υπάρχουν κάποιοι πολλοί συγκεκριμένοι και ζουμεροί λόγοι που κολλάνε όλοι μαζί της.

Στο Cinq Sens η γαλλική φινέτσα συναντά τη χιώτικη φρεσκάδα

Το μικρό μπιστρό του Παγκρατίου, γοητεύει με συνωμοτική ατμόσφαιρα και κουζίνα που συνδυάζει γαλλική κομψότητα και ελληνικές αναφορές.

Αφιέρωμα κρέας: Τα εστιατόρια, οι ταβέρνες και τα σουβλατζίδικα για την Τσικνοπέμπτη και όχι μόνο

Σε ένα αφιέρωμα αυστηρά για κρεατοφάγους, συγκεντρώσαμε τα καρνιβορικά σημεία της πόλης που ακονίζουν τα μαχαίρια τους για εκλεκτές κοπές, ανάβουν τα κάρβουνα για μαεστρικά ψησίματα και επιλέγουν τα συνοδευτικά και τα αποστάγματα που θα απογειώσουν τη γευστική μας έξοδο.

The Prodigies x Ex Machina: H Μάγκυ Ταμπακάκη συναντά τον Άνταμ Κοντοβά

Η νέα σειρά των νόστιμων events φιλοξενεί γυναίκες σεφ που ξεχωρίζουν για τη δημιουργικότητα, το πάθος και την ικανότητά τους στην κουζίνα.

Πού θα βρεις στην Αθήνα κάποια από τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας

Από την Κέρκυρα έως τη Ρόδο και από τη Σίφνο έως το Αμύνταιο, κορυφαία ελληνικά σποτ σερβίρουν ειδικά διαμορφωμένα μενού σε προνομιακές τιμές, για λίγα μόνο βράδια.

Μια νόστιμη συριανή βραδιά στην Αθηναϊκη Ριβιέρα με το "Ηλιοβασίλεμα"

Ακόμη μία ξεχωριστή γαστρονομική βραδιά ετοιμάζεται στo Symposio at Ark, με τον Γιάννη Μπαξεβάνη και το "Ark" να καλωσορίζουν το εστιατόριο "Ηλιοβασίλεμα" και τον chef-patron Κώστα Μπουγιούρη.

"Το λογαριασμό παρακαλώ, και δυο μαχαιράκια για το σπίτι"

΄Η αλλιώς, σε ποια εστιατόρια θα πηγαίναμε για ψώνια, αν μπορούσαμε να ψωνίσουμε τα πιάτα, τα πετσετάκια, τα μαχαίρια, ή ακόμη και τα έπιπλά τους.

'Armando': Η πίτσα του Θεού στον Κεραμεικό

Ο Diego Armando Maradona δανείζει το μεσαίο του όνομα στο νέο σποτ της οδού Σαλαμίνος, που παίζει με το νεοναπολιτάνικο ζυμάρι όπως περίπου το έκανε ο θρυλικός Αργεντίνος με την μπάλα.

Χρυσοί Σκούφοι 2025: Εσύ ψήφισες το δικό σου αγαπημένο εστιατόριο;

Για λίγες μέρες ακόμη το 'α' και ο θεσμός των Χρυσών Σκούφων σου δίνει την ευκαιρία να ψηφίσεις το δικό σου καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας.

Symposio at Ark: Όταν η Ριβιέρα δοκίμασε το fine dining της Ρόδου

Ο πρωτοπόρος σεφ Γιώργος Τρουμούχης και η εξαιρετική μπριγάδα του μάγεψαν το κοινό στο Ark, δίνοντας μία διαφορετική ερμηνεία της κουζίνας του Νησιού των Ιπποτών.

Ο έρωτας γιορτάζει με λαζάνια στο Amore

Η σπριτζερία του Νέου Κόσμου υποδέχεται τον Βασίλη Κουρουμιχάκη και τη signature λιχουδιά του, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Αν βρω ποτέ τραπέζι στο "Βουλκανιζατέρ", θα φάω όντως καλά;

Στο δημοφιλές εστιατόριο και μπαρ του Κουκακίου, η Gen Z βασιλεύει. Πόσο καλό είναι όμως το φαγητό; Διαβάστε την κριτική μας.