Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας είναι εδώ! Δες κριτικές, το μενού και τις κουζίνες τους και αποφάσισε πού θα πας για φαγητό
Πού και πώς θα απολαύσεις την παραδοσιακή αχνιστή λιχουδιά του Μεγάλου Σαββάτου.
Μία ξεχωριστή βραδιά στο Κινωνώ, αφιερωμένη στη νηστεία και το κρασί, σε συνεργασία με το Κτήμα Οινογένεσις.
Γυρίσαμε την πόλη ψάχνοντας "τ΄αβγά και τα πασχάλια" και προτείνουμε κάποια από τα καλύτερα, εκεί που πρώτο ρόλο παίζει η ποιότητα των υλικών, η σωστή τεχνική αλλά και η εμφάνιση. Ιδού η λίστα μας.
Το γευστικό σποτ του Χαλανδρίου μαγειρεύει στο πνεύμα των ημερών.
Με σημαντική παρουσία στους Χρυσούς Σκούφους και τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας, οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα είναι μια από τις πιο δυναμικές γαστρονομικές περιοχές της χώρας. Ελάτε να τη γνωρίσουμε με το πηρούνι στο χέρι, παίρνοντας γεύση από τα βραβευμένα εστιατόρια των νησιών του Νοτίου Αιγαίου.
Σαρακοστιανά ενσταντανέ σε αγαπημένα σημεία της πόλης.
Ο Ιπποκράτης Αναγνωστέλης επιστρέφει στα γευστικά δρώμενα της πόλης, με μια ξεχωριστή πρόταση στο ολοκαίνουριο και κομψότατο bar-resto του κέντρου.
Στην πάντα ζωντανή Αποστόλου Παύλου, οι νηστίσιμες νοστιμιές έχουν αστική ούγια.
Αν αναρωτιέστε πού θα γιορτάσετε φέτος τη Μεγάλη Εβδομάδα για να ικανοποιήσετε όλη την παρέα, το "Αμπιμπάγιο" είναι η λύση.
Μια off radar πρόταση, κατάλληλη για τις γαστρονομικές συνθήκες των ημερών.
Το τρίπτυχο "παράδοση, γεύση και φιλοξενία" δίνει τον εορταστικό τόνο το Πάσχα στο ιστορικό ορόσημο του αθηναϊκού κέντρου.
Αρνί ψημένο στις κληματαριές και άλλες νοστιμιές στα δύο σποτ του Θησείου.
Πάσχα χωρίς σοκολατένιο αβγό, μπορεί να θεωρηθεί Πάσχα;
Υπάρχει vegan fine comfort στην Αθήνα; Τρία εστιατόρια λένε 'ναι'.
Μια μοναδική βραδιά με ιδιαίτερες γεύσεις χάρισε στους τυχερούς θαμώνες ο σεφ του περίφημου Cantina της Σίφνου Γιώργος Σαμοΐλης, καλεσμένος του Symposio at Ark και του σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη.
Το αγαπημένο στέκι της Θεσσαλονίκης έχει εδώ και λίγο καιρό μάθει άπταιστα την ιταλική και μας υποδέχεται από νωρίς για ταχύρρυθμα στη νοστιμιά του collazione, στη γοητεία των aperitivi, αλλά και στη φινέτσα της αγαπημένης μας γειτονικής κουζίνας.
To κρασί έχει ανεβάσει τις μετοχές του στα εστιατόρια, οι οινόφιλοι πληθαίνουν κι όλοι βλέπουμε πλέον με ικανοποίηση ότι σομελιέ απέκτησε και η γαστροταβέρνα. Όλοι; Υπάρχει ένα θεματάκι εδώ. Ας βάλουμε ένα ποτήρι κρασί να το συζητήσουμε…
Οι κριτικοί γεύσεις των αμερικανικών Μέσων απογοητεύονται από το πρώτο δείγμα της νέας σειράς προϊόντων της Μέγκαν Μαρκλ με τίτλο "As Ever".