Patio

Στην εσωτερική αυλή του «The Margi», με σήμα κατατεθέν τη μεγάλη ελιά και απαλή μεσογειακή ατμόσφαιρα, ο βραβευμένος πολλάκις με Χρυσό Σκούφο και πλέον με αστέρι Michelin executive chef του ξενοδοχείου Παναγιώτης Γιακαλής παρουσιάζει την επίσημη εκδοχή της σύγχρονης κουζίνας του. Τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα πιάτα του συνδυάζουν την υψηλή τεχνική με τη φινέτσα, την αρμονία και τις καλοζυγισμένες εντάσεις, ενώ τα επιδόρπια δημιουργεί από φέτος ο ταλαντούχος Μανώλης Στήθος. Menu degustation € 135,185. Χρυσός Σκούφος.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€135 - €185

Πληροφορίες:

Κλειστά Κυρ., Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Patio

Ο Michelin ανακάλυψε επιτέλους το χρυσοσκουφάτο από το 2017 εστιατόριο του ξενοδοχείου "The Margi" στη Βουλιαγμένη και του έδωσε αστέρι. Χαρείτε το ντεφιλέ των βραβευμένων σπεσιαλιτέ του Παναγιώτη Γιακαλή στο φινάλε της σεζόν.

Δείπνο και ρομαντζάδα στη Βουλιαγμένη

Δίπλα σε βυθισμένες ελιές, πλάι στα κύματα και σε μια αυλή βαμμένη σε τοσκανέζικα χρώματα.

Patio

Στην περσινή, πρώτη εμφάνιση του γαστρονομικού καλοκαιρινού εστιατορίου του «The Margi» ο Παναγιώτης Γιακαλής κέρδισε το στοίχημα. Φέτος συνεχίζει αναλόγως, ραφινάροντας ακόμη περισσότερο τις γεύσεις του, και δε σε αφήνει ασυγκίνητο.

Το πιο ενημερωμένο κοινό της πόλης απολαμβάνει τις Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2017

Tο πολυαναμενόμενο γαστρονομικό χάπενινγκ του «αθηνοράματος» και της Τράπεζας Πειραιώς έκανε να σπάσουν τα τηλέφωνα των βραβευμένων εστιατορίων της Αθήνας και της επαρχίας. Πρώτες εντυπώσεις από ένα θεσμό που συνεχίζεται μέχρι τις 21 Ιουνίου.

Καλοκαίρι στο «Τhe Margi»: τι ετοιμάζει ο Παναγιώτης Γιακαλής

Tους θερινούς μήνες στο κομψό ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης ο ταλαντούχος σεφ «παίζει» σε δύο… σκηνές: το «Malabar» στην πισίνα και το «Patio» στην εσωτερική αυλή.

Patio

Στο ολοκαίνουργιο γκουρμέ εστιατόριο του ξενοδοχείου «The Margi» ο Παναγιώτης Γιακαλής δίνει τον καλύτερο εαυτό του με μια εξελιγμένη γαστρονομική πρόταση. Κάνει το «Patio» προορισμό για το Λεκανοπέδιο.