wine box
8 ελληνικα οινοποιεια που αξιζει να επισκεφθεις αυτο το καλοκαιρι
Οινικό ντεμαράζ σε νησιά και ενδοχώρα, με μέρη που αξίζουν της ταξιδιωτικής προσοχής σου.
Γιατι τα μελη της παγκοσμιας πολιτικης ελιτ επιλεγουν Μοσχατο Σαμου
Δεν είναι η πρώτη φορά που διεθνείς ηγετικές φυσιογνωμίες δοκιμάζουν και επιλέγουν το μοσχάτο κρασί του Συνεταιρισμού της Σάμου.
Η Ανδρος, το Kourtesis Wine Estate και ενας αναβιωμενος αμπελωνας "θαυμα"
Το Kourtesis Wine Estate σερβίρει το Ασύρτικο και κάνει το καλοκαίρι πιο premium και δελεαστικό από ποτέ.
Η ετικετα του Οινοποιειου Χατζηδακη που "εκλεψε" τις εντυπωσεις στο Festavico της Ιταλιας
Το Οινοποιείο Χατζηδάκη "ταξίδεψε" στην Ιταλία για 3 ημέρες απόλυτης Γαστρονομίας και ηφαιστειογενών κρασιών.
O διαγωνισμος Decanter World Wine Awards 2024 ανεδειξε την αξια των μοσχατων κρασιων Ε.Ο.Σ Σαμου
Τα κρασιά του Συνεταιρισμού της Σάμου, σε τυφλή οινογευστική δοκιμή κέρδισαν τις εντυπώσεις των 250 κορυφαίων κριτών του DWWA 2024 μεταξύ των οποίων ήταν Masters of Wine και Sommeliers.
"Πες" Παρο και "Πιες" 3 κρασια απο το Κτημα Ρουσσος που σε ταξιδευουν απευθειας στο νησι
Οι 3 ετικέτες από το Κτήμα Ρούσσου της Πάρου που σε πάνε απευθείας διακοπές.
Το cool ροζε κρασι του θερους με τρεις ποικιλιες "μαγισσες"
Είναι οι "Τρεις Μάγισσες" από Barafakas Winery και προσδίδουν στο καλοκαίρι σου την πιο λαμπερή υφή.
Ειναι το Gris de Nuit στο ποτηρι σου και φερνει την πιο καλοκαιρινη διασταση του Μοσχοφιλερου
Το Gris de Nuit 2023 από το Κτήμα Τσέλεπος κάθε θερινή εποχή είναι ένας από τους "ροζέ" πρωταγωνιστές και δικαίως.
Ο πολιτισμος του οινου στη Σαμο
Ο εμπορικός διευθυντής του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου, κ. Τίτος Φραντζής, μας ξεναγεί στον χωρόχρονο του σαμιώτικου κρασιού.
Το ροζε κρασι με "PEPLO" καλοκαιριου που σερβιρει καθε αιθερια στιγμη
Το Peplo είναι το κομψό ροζέ κρασί της Domaine Skouras που βγάζει πανιά για ένα καλοκαίρι όλο γεύση και φινέτσα.
Οι "Ανοιχτες Πορτες" φετος στο Κτημα Αβαντις θα ειναι μια μεγαλη και διπλη γιορτη
Οι φετινές "Ανοιχτές Πόρτες" συμπίπτουν με τα 30 χρόνια του Οινοποιείου για αυτό και το πρόγραμμα στις 18-19 Μαίου τα έχει όλα!
London Wine Fair 2024: To ελληνικο κρασι σε μια απο τις μεγαλυτερες οινικες εκθεσεις
Ετικέτες της χώρας μας θα δώσουν το παρών σε ένα από τα σημαντικότερα οινικά event του πλανήτη.
Οι Mantinians βαζουν σε πρωτο πλανο τον αμπελωνα της Μαντινειας
13 οινοποιεία της Μαντινείας συστήνονται ολιστικά και συλλογικά μέσα από την Οινική Κοινότητα Mantinians.
10 ελληνικα κρασια για το Πασχα και τα πιατα με τα οποια θα τα ταιριαξετε
Πώς επιλέγουμε το κατάλληλο κρασί για τις μέρες του Πάσχα; Ένας χρήσιμος οδηγός που θα σας λύσει τα χέρια.
Οι "Δυο Κοσμοι" του Κτηματος Γκοτση ενωνουν "τραγανα" το Πασχα με το Θερος
Το Ασύρτικο του Κτήματος Γκότση έχει την διάθεση της Σαντορίνης σε περιβάλλον Μεσσηνίας και "δελεάζει" τις γεύσεις του Πάσχα.
Κτημα Σκουρα: H νεα προσεγγιση του Αγιωργιτικου στη "Νεμεα" 2021 κανει το Πασχα "χαρμα"
Με το Αγιωργίτικο συστήνεται το Πάσχα & το Κτήμα Σκούρα έχει προβλέψει.
"Μεγα Σπηλαιο": Κρασι απο την καρδια του Χελμου στο πασχαλινο τραπεζι
Το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο θα είναι συνοδοιπόρος μας με τρεις ετικέτες μία για κάθε πτυχή των γιορτινών μαζώξεων.
Πασχα με Papagiannis Winery & 3 κρασια που του πανε γαντι!
Οι γιορτινές συναντήσεις του Πάσχα θέλουν και το κρασί τους και εσύ το έχεις με το παραπάνω.
Και ειναι η "(Ρ)αμπελια"! To 1o κρασι της νεας γενιας του Οινοποιειου Χατζηδακη
H single vineyard "Σαντορίνη" του Οινοποιείου Χατζηδάκη έχει ιδιαιτερότητες που την κάνουν "φλέρτυ" & το Πάσχα της "πάει".
"Caldera": Δοκιμαζοντας για το Πασχα το κρασι της παλαιοτερης Καναβας της Σαντορινης
Η ετικέτα "Caldera" ψιθυρίζει εκφραστικά την θηραϊκή οινική κουλτούρα με το πρώτο έτος κυκλοφορίας της να πραγματοποιήθηκε το 1974.
Inima Chardonnay Ντεμπινα: Νεο γαστρονομικο κρασι απο το Κατωγι Αβερωφ
Με τα χαρακτηριστικά του Chardonnay και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της Ντεμπίνας, το νέο κρασί της σειράς Inima έχει κοσμοπολίτικο αέρα και ηπειρώτικη καταγωγή.
Οι νεες ετικετες της 'Ιδαια Classics'
Το κρητικό οινοποιείο των Βασίλη Λαδερού και Καλλιόπης Βολιτάκη ανανεώνει τη γκάμα της κλασικής σειράς.
Optimus, το sui generis Αγιωργιτικο της Gaia Wines
Μία ξεχωριστή ετικέτα που συμπίπτει ιδανικά με την επέτειο των 30 ετών παρουσίας της Gaia Wines.
Με την νεα ετικετα "Terra Argilla" ανακαλυπτεις την αλλη πλευρα της Μαλαγουζιας
Η νέα ετικέτα "Terra Argilla" επισημοποιεί την πρώτη κυκλοφορία της Μαλαγουζιάς του Zervas Winery
Σαρακοστιανη παλετα: Κρασια για τα νηστισιμα πιατα
Σαρακοστή με οινικές πινελιές, αλλά και ποιοτικά αποστάγματα.
Ολα για το Riesling
Ένας πλήρης οδηγός για μία από τις πιο δημοφιλείς λευκές ποικιλίες του κόσμου, με αφορμή τη σημερινή International Riesling Day
Vin doux naturel: Η Σαμος, η ολοκαινουργη ετικετα & ενα κρασι με μελλον!
Το V.D.N είναι έτοιμο να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία γεύσης, διαφορετική από αυτή που μέχρι τώρα ήξερες για τα γλυκά κρασιά.
Με το κρασι "Salto Wild Yeast" κανεις σαρακοστιανο "σαλτο" στο τραπεζι!
Το Κτήμα Σκούρα "στρώνει" σαρακοστιανό τραπέζι με το κρασί "Salto Wild Yeast" να σερβίρει τις πιο ωραίες και πηγαίες παρέες.
H "Kardasi Distillery" υπογραφει το τσιπουρο της φετινης Σαρακοστης
Την Σαρακοστή το τραπέζι απογειώνεται με 4 τύπους τσίπουρου θεσσαλικού χαρακτήρα.
Απολαμβανουμε "Μεγα Οινο" ενα κρασι "game-changer"
Ο "Mέγας Οίνος" από Κτήμα Σκούρα αποτελεί ένα από τα πρώτα κρασιά που σύστησε το blend μίας ελληνικής και μίας διεθνής ποικιλίας.