Grecotel Corfu Imperial

Ένα ξενοδοχείο-προορισμός σε νέα εποχή


Ονομα ταυτισμένο με την υψηλή φιλοξενία και την πολυτέλεια, το ανανεωμένο «Grecotel Corfu Imperial» είναι ένας ονειρεμένος προορισμός για διακοπές στην Κέρκυρα. Σοφιστικέ δωμάτια και σουίτες, παραλίες απίστευτης φυσικής ομορφιάς, υψηλή γαστρονομία, θεραπείες spa και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους δίνουν αφορμές τόσο για exclusive χαλάρωση όσο και για συμμετοχή στη γιορτή.

Το πασχαλινό πακέτο (από € 310/ημέρα για 2 ενηλίκους σε Deluxe Guestroom, ελάχιστος αριθμός 3 διαν/σεων) περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, νηστίσιμο και αναστάσιμο δείπνο, πασχαλινό γεύμα και γεύμα τη Δευτέρα του Πάσχα, δωρεάν διαμονή παιδιού στο δωμάτιο των γονιών και δραστηριότητες για τα παιδιά στο φανταστικό παιδότοπο Grecoland. Οι επισκέπτες έχουν ειδικές τιμές σε επιλεγμένες θεραπείες στο νέο Elixir Spa, ενώ η ολοκαίνουργια θερμαινόμενη πισίνα στους κήπους είναι ό,τι πρέπει για την πρώτη βουτιά της σεζόν. 
-------------
Tip: Πέρα από το γνωστό έθιμο των Μπότηδων το πρωί του Μ. Σαββάτου, μη χάσετε την κατανυκτική περιφορά του Επιταφίου της μητρόπολης το βράδυ της Μ. Παρασκευής αλλά και του Αγίου Σπυρίδωνα νωρίς το πρωί του Μ. Σαββάτου, συνοδεία όλων των φιλαρμονικών.

Ο χάρτης

Corfu Imperial, Grecotel Exclusive Resort

Κέρκυρα - Κομμένο

Τηλ. 26610/88400

Site: www.corfuimperial.com, www.grecotel.com

Facebook: https://www.facebook.com/GrecotelCorfuImperial/?fref=ts


Οι προτάσεις