6 Κλειδιά

Γαστρονομία και φιλοξενία δίπλα στο κύμα


Το boutique καταφύγιο του Πηλίου, με το σχεδόν νησιώτικο σκηνικό της Αφήσσου στο φόντο, έρχεται πιστό στο ανοιξιάτικο ραντεβού μας, για να μας βάλει σε διάθεση εκδρομής με γαστρονομικό ενδιαφέρον. Στεγασμένα στις πλήρως αναδιαμορφωμένες εγκαταστάσεις ενός παλιού καρνάγιου πάνω στη θάλασσα, εκεί όπου σκάει το κύμα στην παραλία της Καλλιφτέρης, τα «6 Κλειδιά» έχουν αποκτήσει πιστούς φαν χάρη στη σοφιστικέ ατμόσφαιρα με εσάνς Προβηγκίας που έχουν δημιουργήσει και υπηρετούν με συνέπεια οι πολυταξιδεμένοι ιδιοκτήτες τους.

Εδώ το Πάσχα έχει την boutique ατμόσφαιρα ενός μικρού gourmet hotel, ενώ η τοποθεσία είναι ιδανική για βόλτες σε μερικά από τα ομορφότερα χωριά του Πηλίου αλλά και για πεζοπορίες στη φύση. Έχοντας τιμηθεί με ακόμη ένα Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας για το 2019, το εστιατόριο προτείνει ευρηματικές παραλλαγές αγαπημένων γεύσεων της ελληνικής κουζίνας διά χειρός της σεφ Αντωνίας Κονόμη – σε συνεργασία, μάλιστα, με τον Γιάννη Μπαξεβάνη.

Tip: Πολύ γραφικό το έθιμο της Μ. Παρασκευής, στο πλαίσιο του οποίου, κι ενώ ψάλλει ο ιερέας, μεταφέρουν τον Επιτάφιο στην παραλία του Αμποβού και τον τοποθετούν μέσα στη θάλασσα.

Ο χάρτης

6 Κλειδιά

Ν. Μαγνησίας - Άφυσσος

Τηλ. 24230/33720

Site: http://www.sixkeys.gr/en/gastronomy/

Facebook:


Οι προτάσεις