Thomais Boutique Hotel

Bespoke design & fine dining


Με ένα ουσιαστικά ολοκαίνουργιο concept φιλοξενίας υποδέχεται τη σεζόν το «Thomais Boutique Hotel» στη Λευκάδα, κρατώντας την εμπειρία και την εμμονή στην ποιότητα που το είχε πρωτοσυστήσει στους ψαγμένους ταξιδιώτες κι επενδύοντας στο design και στη γαστρονομία. Με ένα υπέροχο νέο look, που συνδυάζει το funky μινιμαλισμό με την comfort χαλάρωση και ιντριγκαδόρικες διακοσμητικές πινελιές, τα 14 δωμάτια τριών τύπων (Deluxe Coco-mat με θέα στη θάλασσα, Deluxe Coco-mat κι Executive King) σε προκαλούν να τους αφιερώσεις χρόνο.

Η ημέρα ξεκινά με maxi πρωινό, που σερβίρεται έως αργά και περιλαμβάνει πεντανόστιμες σπιτικές παρασκευές, λευκαδίτικα προϊόντα και χειροποίητα ροφήματα. Το εστιατόριο «Vivarium» στο roof garden, προορισμός και για όσους δεν μένουν στο ξενοδοχείο, σερβίρει παραδοσιακές γεύσεις που αναδεικνύονται με σύγχρονες τεχνικές και προϊόντα από την ευρύτερη περιοχή, ενώ οι περισσότερες από τις 70 και πλέον ετικέτες ελληνικών κρασιών προσφέρονται και σε ποτήρι. Τα ξεχωριστά προγράμματα στο υδρογυμναστήριο-spa φροντίζουν για την ευεξία μας. Τσεκάρετε την προσφορά για το Πάσχα (20/4-5/5, 20% έκπτωση στην τιμή που εμφανίζει το σύστημα κρατήσεων στο site τους, για 3 διανυκτερεύσεις και άνω).

Tip: Το Πάσχα στην πόλη της Λευκάδας (7 χλμ. από το ξενοδοχείο) ακολουθεί την επτανησιακή παράδοση, με τη φιλαρμονική να συνοδεύει τους Επιταφίους στην πόλη, με επίκεντρο την ιερά μονή Φανερωμένης αλλά και το σπάσιμο των κανατιών.

Ο χάρτης

Thomais Boutique Hotel

Λευκάδα - Νικιάνα

Τηλ. 26450/71985

Site: www.thomaisboutiquehotel.com

Facebook: www.facebook.com/ThomaisBoutiqueHotel


Οι προτάσεις