bluegr Hotels & Resorts

Μοναδικές εμπειρίες Ελλάδας


Με έντονη ανοιξιάτικη διάθεση και ανανεωμένο γαστρονομικό πρόσωπο διά χειρός του βραβευμένου σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη μας υποδέχεται φέτος το Πάσχα η bluegr Hotels & Resorts. Αν ανήκετε στους λάτρεις της μοντέρνας πολυτέλειας αλλά και της τέχνης, στο «Minos Beach art hotel» (από € 227 ανά διανυκτέρευση με πρωινό) στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης θα απολαύσετε τη φιλοξενία σε ένα ξενοδοχείο-ορόσημο της περιοχής, με ολάνθιστους κήπους, τα εντυπωσιακά εκθέματα της συλλογής του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη σε πρώτο πλάνο και γαστρονομικές απολαύσεις στο εστιατόριο «Τέρψις».

Αν ταξιδεύετε με το έτερον ήμισυ, στο «Minos Palace hotel & suites» (από € 167) θα ανακαλύψετε ένα πραγματικό καταφύγιο μόνο για ενήλικους πάνω στη θάλασσα και στην αγκαλιά της πανέμορφης φύσης του Αγίου Νικολάου, ενώ οι οικογένειες θα βρουν στο «Candia Park village» (από € 147) στον Κόλπο Μιραμπέλου μια πραγματική πολιτεία διακοπών, απολαμβάνοντας μια πασχαλινή εξόρμηση με γνήσιο άρωμα κρητικής φιλοξενίας και παραδοσιακές γεύσεις σε υποδειγματικές εγκαταστάσεις, που υπόσχονται διασκέδαση και χαλάρωση για μικρούς και μεγάλους.

Πνιγμένο στο πράσινο της Εκάλης, τέλος, το «Life Gallery athens» (από € 116) προσφέρεται για μια αλλιώτικη Λαμπρή στην Αθήνα, ενώ το εστιατόριο «Kool Life» μπαίνει στο πνεύμα των ημερών με νηστίσιμα πιάτα κι ένα ξεχωριστό δείπνο για την Ανάσταση.

www.bluegr.com

Tip: Πολύ ατμοσφαιρικές οι λειτουργίες των ημερών και η περιφορά του Επιταφίου στα γραφικά εκκλησάκια του Αγίου Νικολάου και φαντασμαγορικό το σκηνικό το βράδυ της Ανάστασης με το μαγικό τοπίο της λίμνης στο φόντο.

Ο χάρτης

Candia Park village

Ν. Λασιθίου - Άγιος Νικόλαος

Τηλ. 28410/26811

Site: www.candiapark.com

Facebook:


Minos Beach art hotel

Ν. Λασιθίου - Άγιος Νικόλαος

Τηλ. 28410/22345

Site: www.minosbeach.com

Facebook: https://www.facebook.com/MinosBeach/?fref=ts


Minos Palace hotel & suites

Ν. Λασιθίου - Άγιος Νικόλαος

Τηλ. 28410/23801

Site: www.minospalace.com

Facebook: https://www.facebook.com/SensimarMinosPalace/?fref=ts


Life Gallery athens

Βόρεια Προάστια - Εκάλη

Λ. Θησέως 103

Τηλ. 211/1067400

Site: www.lifegallery.gr

Facebook: https://www.facebook.com/lifegalleryathens/


Οι προτάσεις