Grecotel Riviera Olympia & Aqua Park

Family Πάσχα στην Πελοπόννησο


Σε ένα από τα ωραιότερα φυσικά θέρετρα της Μεσογείου, στην κοντινή και ταυτόχρονα εξωτική Κυλλήνη, σε απόσταση αναπνοής από το μυθικό τοπίο της ανοιξιάτικης Αρχαίας Ολυμπίας, το μοναδικό συγκρότημα «Riviera Olympia & Aqua Park», που τόσο έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους, γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ένα ξεχωριστό πασχαλινό πρόγραμμα.

Το πακέτο (από € 240 για δύο ενηλίκους, σε δίκλινο δωμάτιο με πλευρική θέα στη θάλασσα τουλάχιστον για 3 διανυκτερεύσεις) περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το νηστίσιμο δείπνο της Μ. Παρασκευής, το αναστάσιμο δείπνο και το πασχαλινό γεύμα με παραδοσιακό γλέντι αλλά και ειδικές τιμές στις θεραπείες του spa. Τα παιδιά έχουν την τιμητική τους, με δωρεάν είσοδο στο μοναδικό Olympia Aqua Park, σε μια έκταση 20.000 τ.μ., αλλά και παραδοσιακό θέατρο σκιών, ποδόσφαιρο, παιδικό κινηματογράφο, μάγους και ζογκλέρ και άλλα πολλά στον παιδότοπο της Grecoland. Ειδικές τιμές ισχύουν και για την Πρωτομαγιά.

Tip: Ζήστε την κατανυκτική λειτουργία και περιφορά του Επιταφίου στον ιερό ναό των Αγίων Αναργύρων μέσα στο συγκρότημα και αναζητήστε στα χωριά της περιοχής τα πανηγύρια για τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου τη Δευτέρα του Πάσχα.

Ο χάρτης

Grecotel Olympia Riviera Thalasso

Ν. Ηλείας - Κάστρο Κυλλήνης

Τηλ. 26230/64400

Site: www.rivieraolympia.com

Facebook:


Οι προτάσεις