Makedonia Palace

Σοφιστικέ παράδοση με θέα τον Θερμαϊκό


Με θέα στην ανοιξιάτικη βεράντα του «Makedonia Palace» και στο απέραντο μπλε του Θερμαϊκού, το εστιατόριο «Salonica» του εμβληματικού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης υπόσχεται πασχαλινή απόδραση, όχι μόνο κατανυκτική αλλά και άκρως γευστική. Εορταστικά DJ sets θα αναλάβουν την ηχητική μπάντα όσο οι αυθεντικές πασχαλινές γεύσεις θα φροντίζουν να καλύψουν διαφορετικές γαστριμαργικές αναφορές, από τις εντελώς παραδοσιακές μέχρι τις πιο μοντέρνες.

Την Κυριακή του Πάσχα μουσική και ­καλωσόρισμα με σούβλες και ούζο στην αυλή του ξενοδοχείου θα προσφέρουν μια πλήρη πασχαλινή εμπειρία, ενώ τον μπουφέ θα συμπληρώσει το γιορτινό τραπέζι, με κόστος στα € 65/άτομο. Το Μ. Σάββατο το μενού της Ανάστασης θα παντρέψει δημοφιλείς σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας με κλασικά αναστάσιμα εδέσματα, όπως η μαγειρίτσα αβγολέμονο, το κοκορέτσι και τα τσιγεροσαρμαδάκια αλλά και τα αρνίσια φιλετάκια, σε ένα εορταστικό set menu 4 πιάτων στα € 50/άτομο.

Tip: Συγκεντρώνοντας εκατοντάδες πιστούς στο γοητευτικό της περίβολο, η εκκλησία της Αγίας Σοφίας, στο κέντρο της πόλης, προσφέρει μία από τις πιο κατανυκτικές εμπειρίες Ανάστασης στη Θεσσαλονίκη.

Ο χάρτης

Makedonia Palace

Ανατολική Θεσσαλονίκη - Φάληρο

Μεγ. Αλεξάνδρου 2

Τηλ. 2310/897197

Site: www.makedoniapalace.com

Facebook: www.facebook.com/MakedoniaPalaceHotel


Οι προτάσεις