Hilton Athens

Παράδοση στην καρδιά της πόλης


Σε κοντινή απόσταση από τις πιο εμβληματικές εκκλησίες των ημερών, το «Hilton» μας περιμένει από τη Μ. Παρασκευή μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα με νόστιμες ιδέες για μικρούς και μεγάλους αποτελώντας, όπως πάντα, μια εγγυημένη πρόταση για όσους μείνουν στην πόλη. Το νηστίσιμο μενού της Μ. Παρασκευής βλέπει τη Σαρακοστή «αλλιώς», με ευφάνταστα πιάτα, ενώ το αναστάσιμο δείπνο στο «Βυζαντινό» έχει την απαραίτητη λαμπρότητα, με παραδοσιακή μαγειρίτσα και πλούσιο μπουφέ.

Η Κυριακή του Πάσχα στο «Βυζαντινό» θα είναι μια μεγάλη γιορτή, με αρνί, κοκορέτσι και πλούσιο μπουφέ γλυκών με σιντριβάνι σοκολάτας. Τα παιδιά έχουν τη δική τους γωνιά με την επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού (όπως και στον μπουφέ της Δευτέρας), ενώ το «Galaxy Bar» μας περιμένει για καφέ και ποτό με πανοραμική θέα. Αν θέλετε να το κάνετε «ταξιδάκι», η value for money προσφορά διαμονής είναι στα €179 με πρωινό.

Tip: Σταθερή αξία για να δείτε τον αθηναϊκό ουρανό φωτισμένο με βεγγαλικά είναι o Αϊ-Γιώργης και οι Άγιοι Ισίδωροι στον Λυκαβηττό, ενώ ο μεσημεριανός Επιτάφιος της μονής Καισαριανής είναι εμπειρία. Για τα εορταστικά γεύματα προσφέρεται δωρεάν πάρκινγκ.

Ο χάρτης

Hilton Athens

Αθήνα - Κέντρο

Βασ. Σοφίας 46

Τηλ. 210/7281000

Site: https://www.hiltonathens.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/hilton.athens/


Οι προτάσεις