Wyndham Grand Mirabello

Κρητικό Πάσχα για μικρούς και μεγάλους


Ακριβώς πάνω στη θάλασσα, στον μαγευτικό Κόλπο του Μιραμπέλλου, το νέο ξενοδοχείο «Wyndham Grand Mirabello» έχει ετοιμάσει ένα πολύ ιδιαίτερο πασχαλινό πακέτο με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών της Wyndham Hotels & Resorts, της μεγαλύτερης ξενοδοχειακής αλυσίδας στον κόσμο, και της Zeus International. Τα 311 πολυτελή δωμάτια, μπανγκαλόους και μεζονέτες είναι άνετα, με πολυτελείς υπηρεσίες, ενώ οι animators για τα παιδιά, η πισίνα, η παραλία, τα γήπεδα σπορ και το spa προσφέρουν ιδέες για δράση ή ξεκούραση.

Τα ξακουστά κρητικά σαρακοστιανά καλούδια νοστιμίζουν τους μπουφέδες τη Μεγάλη Εβδομάδα, το αναστάσιμο δείπνο περιλαμβάνει όλες τις τοπικές νοστιμιές και το πασχαλινό γεύμα θυμίζει γιορτή με ζωντανή μουσική και χορό. Το ειδικό πασχαλινό πακέτο (από € 250 για 2 διανυκτερεύσεις ή από € 350 για 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο του κεντρικού κτιρίου, δωρεάν το παιδί έως 12 ετών) περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ημιδιατροφή, δραστηριότητες για τα παιδιά, σάουνα και χαμάμ και 25% έκπτωση στις θεραπείες spa.

Tip: Tο κάψιμο του Ιούδα στη γραφική Λίμνη Βουλισμένης στον Άγιο Νικόλαο την Ανάσταση, με το ομοίωμά του να επιπλέει σε μια σχεδία προτού πάρει φωτιά μέσα σε ομοβροντία πυροτεχνημάτων, είναι εντυπωσιακό.

Ο χάρτης

Wyndham Grand Crete Mirabello Bay

Ν. Λασιθίου - Ελούντα

Τηλ. 2841028400

Site: www.wyndhamgrandmirabello.com

Facebook: https://www.facebook.com/WyndhamGrandMirabello


Οι προτάσεις