Ekies All Senses Resort

Η φύση είναι η νέα πολυτέλεια


Φωλιασμένο στην αγκαλιά της πλούσιας φύσης που το περιβάλλει, το μινιμαλιστικό resort στη Βουρβουρού της Χαλκιδικής συνδυάζει το μοντέρνο σχεδιασμό με τις οικολογικές ευαισθησίες, που αποτελούν κεντρικό άξονα της πρότασης φιλοξενίας του, προσφέροντας αίσθηση πολυτέλειας ταυτισμένη με το φυσικό τοπίο. Η μοναδική ατμόσφαιρα του lounge με τους καναπέδες, τις αιώρες και το μπαρ αλλά και το χώρο πρωινού εμποτίζει τους κοινόχρηστους χώρους με χαλαρή οικειότητα, η οποία επεκτείνεται και στα 79 δωμάτια με την cool και minimal, αλλά γεμάτη προσωπικότητα διακόσμηση.

Στο ανανεωμένο, gourmet εστιατόριο «Treehouse» ο Δημήτρης Παμπόρης προτείνει μια μοντέρνα ευρωπαϊκή κουζίνα, σερβίροντας πιάτα με βαθιά, βραβευμένη νοστιμιά (Χρυσός Σκούφος 2019), ενώ το «Bubo» (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2019) τιμά την ελληνική παράδοση με σύγχρονο πνεύμα και ανεβάζει τον πήχη του exclusivity, προσφέροντας επιπλέον private dining στην παραλία ή σε εξέδρα στη θάλασσα με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Tip: Ο κεντητός Επιτάφιος της Ουρανούπολης είναι ένα μοναδικό θέαμα που αξίζει την αμαξάδα, ενώ ιδαίτερο χρώμα έχουν και οι αβγομαχίες των οπλισμένων έφηβων στην Αρναία τη Δευτέρα του Πάσχα.

Ο χάρτης

Ekies All Senses Resort

Ν. Χαλκιδικής - Βουρβουρού

Τηλ. 23750/91000

Site: www.ekies.gr

Facebook: www.facebook.com/ekiesresort


Οι προτάσεις