Poseidonion Grand Hotel

Γκράντε Πάσχα αλά σπετσιώτα


Το εμβληματικό grand hotel αποτελεί διαχρονικά την καλύτερη επιλογή για να απολαύσετε το κοσμοπολίτικο σπετσιώτικο Πάσχα. Ειδικά αυτήν την εποχή, που χρώματα και αρώματα πλημμυρίζουν το πανέμορφο νησί, το «Poseidonion Grand Hotel» πρωταγωνιστεί στη γιορτή και προσφέρει απλόχερα όλα εκείνα που το κάνουν να ξεχωρίζει: αυθεντικά ζεστή φιλοξενία στα πολύ κομψά δωμάτια και στις σουίτες του, υπέροχη ατμόσφαιρα στις αρχοντικές σάλες και στους ολάνθιστους κήπους με τις αρωματικές λεβάντες και τους εξωτικούς φοίνικες, αξέχαστες στιγμές στη θρυλική βεράντα με την Πλατεία Ποσειδωνίου στο πιάτο.

Την εμπειρία της ­διαμονής στο ξενοδοχείο συμπληρώνει αρμονικά η γαστρονομική πρόταση του ταλαντούχου executive chef Σταμάτη Μαρμαρινού και του chef de cuisine Γιάννη Σααμπούν, το άγγιγμα των οποίων έχουν τόσο οι νηστίσιμες επιλογές όσο και το αναστάσιμο δείπνο, ο πλούσιος πασχαλινός μπουφές αλλά και το καθιερωμένο brunch που σερβίρεται τη Δευτέρα του Πάσχα. Παράλληλα ξεχωριστό fine drinking χρώμα στο φετινό Πάσχα του «Poseidonion Grand Hotel» δίνει το special pop up bar του βραβευμένου «Baba au Rum», που θα βρίσκεται από τις 27 έως τις 29/4 στο λόμπι του ξενοδοχείου. Η συνεργασία, μάλιστα, θα συνεχιστεί όλο το καλοκαίρι και είναι μία από τις πολλές εκπλήξεις που έρχονται, μαζί με το καθιερωμένο άνοιγμα του γαστρονομικού εστιατορίου «On the Verandah» (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2019) αργότερα μέσα στη σεζόν, καθώς φέτος συμπληρώνονται δέκα χρόνια από τη ριζική ανακαίνιση του Ποσειδωνίου.

Tip: Από τις πιο όμορφες στιγμές του σπετσιώτικου Πάσχα είναι η συνάντηση όλων των Επιταφίων του νησιού στην Πλατεία Ποσειδωνίου ακριβώς μπροστά στο ξενοδοχείο.

Ο χάρτης

Poseidonion Grand

Σπέτσες

Τηλ. 22980/74553

Site: https://www.poseidonion.com/en

Facebook:


Οι προτάσεις