Athens Comedy Festival: Το απόλυτο φεστιβάλ κωμωδίας σπάει κάθε ρεκόρ!

Το Athens Comedy Festival επιστρέφει μεγαλύτερο από ποτέ (από 30/5) με πάνω από 30 παραστάσεις και 80 κωμικούς και καλεσμένους και, το σημαντικότερο, περισσότερες παραστάσεις από ποτέ με πρωταγωνιστή το ίδιο το κοινό, στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος".

Athens Comedy Festival 2024

Στην έκτη του χρονιά το Athens Comedy Festival επιστρέφει μεγαλύτερο από ποτέ με πάνω από 30 παραστάσεις και 80 κωμικούς και καλεσμένους και, το σημαντικότερο, περισσότερες παραστάσεις από ποτέ με πρωταγωνιστή το ίδιο το κοινό. Η τετραήμερη γιορτή γέλιου που διοργανώνει το "α" έρχεται στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος" από 30 Μαΐου έως 2 Ιουνίου, σε καλλιτεχνική διεύθυνση των Δημήτρη Μακαλιά και Λάμπρου Φισφή, με νέα σοδειά σόλο παραστάσεων, comedy clubs, tailor made παραγωγές, τα αγαπημένα "Κάψε το Σενάριο", "Big Talk Live", "Comedy Battle", "Logopaignia Fight Night", "Οι 1000" και, για πρώτη φορά, live podcast shows

Κάψε το σενάριο
Δημήτρης Μαόφης©
"Κάψε το σενάριο"

Ρίξε στο σενάριο σπίρτο να πυρπολυθεί!

Επειδή μια βραδιά δεν είναι αρκετή, θα έχουμε και φέτος την ευκαιρία να γίνουμε συν-σεναριογράφοι και σκηνοθέτες σε δύο ξεχωριστές παραστάσεις του "Κάψε το σενάριο". Το αχτύπητο τρίδυμο της κωμωδίας Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς και Ζήσης Ρούμπος, μετά την επική στιγμή του περασμένου φθινοπώρου που ένωσε 5.000 θεατές στο θέατρο του Λυκαβηττού, επιστρέφει δριμύτερο στο Athens Comedy Festival με το αυτοσχεδιαστικό comedy show όπου το κοινό παίζει καθοριστικό ρόλο σε όσα συμβαίνουν επί σκηνής (30/5, 2/6).

Στέλιος Ανατολίτης
Δημήτρης Μαόφης©
Στέλιος Ανατολίτης

Βάλε μουσική, βάλε και κωμωδία!

Κωμικοί και μουσικοί μαζί οι Πάρις Ρούπος, Στέλιος Ανατολίτης, Μάριος Δημητρόπουλος, Αριστοτέλης Ρήγας, Απόλλων "Roach" Γαρπόζης, αλλά και ο Αλέξανδρος Χαριζάνης μαζί με τον Θάνο Αυγερινό με αποσπάσματα από την παράστασή τους "Μη άσματα", ετοίμασαν ένα ξεχωριστό mash up μουσικής και κωμωδίας για να παντρέψουν τις αγαπημένες τους τέχνες. Το πατροπαράδοτο "Musical Comedy" αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του φεστιβάλ και μας εκπλήσσει κάθε φορά με πρωτότυπα κωμικά τραγούδια, αναπάντεχες διασκευές και μουσικές συμπράξεις που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί, όπως το αμίμητο mash up μεταξύ Κώστα Μπίγαλη και Nirvana! (1/6)

Σούπερ δύναμη
Μάριος Θεολόγης©
Η "Σούπερ δύναμη" του Ζήση Ρούμπου
Ρήγας Δημόπουλος
Δημήτρης Μαόφης©
Αριστοτέλης Ρήγας | Δημήτρης Δημόπουλος

Ρούμπος, Δημόπουλος, Ραβνιωτόπουλος με νέα σόλο

Ο Ζήσης Ρούμπος αποκαλύπτει τη "Σούπερ δύναμη" του και αφηγείται το origin story του εξηγώντας ότι πραγματικά χρειάζονται υπερδυνάμεις για να ανταπεξέλθεις στη σημερινή εποχή (2/6). Ο Δημήτρης Δημόπουλος, γνωστός και από το μουσικό θέατρο, αποκαλύπτει τα πάντα για τις μεταγλωττίσεις και γιατί βλέπουμε τόσα λάθη στους υπότιτλους, μιας και όπως είναι γνωστό είναι "Καμένος στη μετάφραση" (30/5). Αν είστε έξυπνοι, μη χάσετε τη "Βλακεία παράσταση" όπως μας λέει ο βετεράνος της κωμωδίας Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος στο πέμπτο του σόλο όπου σατιρίζει τους πάντες και τα πάντα (31/5).

Κατσαρίνη Λαζόπουλος Θεοδωρόπουλος
Χρύσα Κατσαρίνη (Δημήτρης Μαόφης©) | Λάκης Λαζόπουλος | Βύρων Θεοδωρόπουλος (Δημήτρης Μαόφης©)

Ένα "Comedy Club" την ημέρα…

…τον γιατρό τον κάνει πέρα! Αυτή είναι η συνταγή γέλιου του Athens Comedy Festival για τις δύσκολες μέρες! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε την αγαπημένη σας τετράδα και όλα τα άλλα είναι θέμα χρόνου – ή μάλλον stand up comedy. Τέσσερις κωμικοί τη φορά απ’ όλα τα είδη στήνουν το κλασικό comedy club: την Πέμπτη οι Διονύσης Ατζαράκης, Άγγελος Σπηλιόπουλος, Μιχάλης Σεβαστέρης, Μιχάλης Μαθιουδάκης, την Παρασκευή οι Βύρωνας Θεοδωρόπουλος, Θανάσης Σαμαράς, Ήρα Κατσούδα, Θωμάς Ζάμπρας, το Σάββατο οι Γιώργος Χατζηπαύλου, Στέλιος Ανατολίτης, Ηλίας Φουντούλης, Χρύσα Κατσαρίνη και την Κυριακή οι Λάμπρος Φισφής, Αλέξανδρος Τιτκώβ, Δημήτρης Χριστοφορίδης, με την εμφάνιση-έκπληξη του Λάκη Λαζόπουλου που έχει επιστρέψει δυναμικά στη σάτιρα, καθώς λίγες μέρες πριν παρουσίασε στο Christmas Theater ένα ολοζώντανο "Αλ Τσαντίρι Νιουζ".

Θανάσης Σαμαράς Μιχάλης Σεβαστέρης Διονύσης Ατζαράκης
Δημήτρης Μαόφης©
Θανάσης Σαμαράς | Μιχάλης Σεβαστέρης | Διονύσης Ατζαράκης

Παράλληλα με τα τέσσερα comedy club, γιατί χωρίς αυτά δεν γίνεται φεστιβάλ stand up comedy, εντάσσονται στο πρόγραμμα και ισάριθμα "Comedy Jam". Μια showcase παράσταση με καταιγιστικό ρυθμό όπου οκτώ κωμικοί -νεότεροι αλλά και πιο έμπειροι- ανεβαίνουν στη σκηνή της Αίθουσας "Θόλος" καθημερινά στις 7.45 μ.μ. Στις 30/5 θα δούμε τους: Αριστοτέλη Ρήγα, Δήμητρα Νικητέα, Οδυσσέα Ντενίζ Ουρέμ, Γιώργο Αλεβίζο, Λούη Πατσαλίδη, Δημήτρη Παλλιγκίνη, Οδυσσέα Μαυρομάτη, Κωνσταντίνο Capitano. Στις 31/5 τη σκυτάλη παίρνουν οι Ανδρέας Πασπάτης, Κωνσταντίνος Μπούρας-Μπαϊμάκος, Αλέξανδρος Πασπαρδάνης, Γιάννης Ρούσσος, Χάρης Νταρζάνος, Μελίνα Κόλλια, Απόλλων Γαρπόζης, Δημήτρης Χριστοδούλου. Την πρώτη Ιουνίου έρχονται οι Βαγγέλης Μουλαράς, Παναγιώτης Κούδας, Θοδωρής Αδαμάκος, Ειρήνη Ξυγκάκη, Blink Mike, Διογένη Παπαδάκη, Σταμάτης Αθανασάκης, Κύνθια. Και την τελευταία μέρα, 2/6, παίζουν οι Δημήτρης Δημόπουλος, Σπήλιος Φλώρος, Πάρις Ρούπος, Μάριος Δημητρόπουλος, Χρήστος Πέτρου, Κωνσταντής Μπίτσης, Δημήτρης Χοντίδης, Γιώργος Καραμανλής.

Big Talk Live 2023
Δημήτρης Μαόφης©
"Big Talk"

Ένα "Big Talk" για τα πιο "κουλά" θέματα που μπορείς να φανταστείς

Οι Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Αγγελόπουλος και Γιάννης Σαρακατσάνης ανεβαίνουν ξανά στη σκηνή του Athens Comedy Festival για να ανοίξουν τη συζήτηση με το κοινό σε late night διάθεση, στο "Big Talk Live". Το αγαπημένο panel comedy show έχει μόνο δύο κανόνες: πρώτον, κανένα από τα θέματα που θα συζητηθεί δεν θα είναι σοβαρό και, δεύτερον, κανείς δεν θα τα έχει σκεφτεί μέχρι τώρα. Οι θεατές σηκώνουν το χέρι και δίνουν την αφορμή πάνω στα πιο ασήμαντα θέματα που απασχολούν τις παρέες και οι πέντε κωμικοί ειδικοί σε αυτό το είδος είναι εκεί για να είμαστε σίγουροι ότι η κατάσταση θα εκτροχιαστεί (30/5).

Ήρα Κατσούδα
Δημήτρης Μαόφης©
Ήρα Κατσούδα
Γιώργος Χατζηπαύλου
Δημήτρης Μαόφης©
Γιώργος Χατζηπαύλου

Πώς το "δουλεύεις" το κοινό; 

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου ετοιμάζει για τις 2 Ιουνίου ένα ανεπανάληπτο "Κράουντ-γουόρκ!", δημιουργώντας μια ολόκληρη παράσταση με ένα από τα χαρακτηριστικά στοιχεία του stand up comedy, όπως μόνο εκείνος ξέρει να κάνει. Το ακούσατε και σας έμεινε αξέχαστο; Τώρα μπορείτε να το παραγγείλετε! Αυτό ακριβώς συμβαίνει στις "Παραγγελιές" και οι Δημήτρης Δημόπουλος, Χρύσα Κατσαρίνη και Ήρα Κατσούδα θα είναι εκεί για εμάς για να μην τους πούμε αυτήν τη φορά "ρε σεις, αυτό δεν το είπατε!" (2/6). Οι Θοδωρής Αδαμάκος, Χρήστος Πέτρου, Στέλιος Ανατολίτης, Αλέξανδρος Τιτκώβ, Δήμητρα Νικητέα παρτάρουν στο "Party With the Crowd" χωρίς ταμπού και κολλήματα, με πρωταγωνιστή το κοινό (31/5).

Λούης Πατσαλίδης
Λούης Πατσαλίδης

Κωμωδία με άρωμα Κύπρου και Θεσσαλονίκης

Την επέλαση της "καρντασιανής" κωμωδίας από τον Βορρά θα ζήσουμε φέτος στο Athens Comedy Festival με τους Θανάση Σαμαρά, Αλέξανδρο Μουρατίδη, Αλέξανδρο Τσιγγίλη, Χριστίνα Μπάκου, Παναγιώτη Χατζή και Γιώργο Φαρφαρατζή, οι οποίοι κατεβαίνουν από τη συμπρωτεύουσα με την παράσταση "Θεσσαλονίκη Showcase (SKG Comedy)" (1/6). Την ίδια ημέρα καταφτάνει και ο Κύπριος Λούης Πατσαλίδης με το "Πλην 30", όπου μιλάει μεταξύ άλλων για τη ζωή μετά το γάμο και τις σοκαριστικές γλωσσικές διαφορές Ελλάδας-Κύπρου.

Δημήτρης Χριστοφορίδης
Δημήτρης Μαόφης©
Δημήτρης Χριστοφορίδης
Θωμάς Ζάμπρας
Δημήτρης Μαόφης©
Θωμάς Ζάμπρας

Truth or lie?

Ένα ξεκαρδιστικό panel comedy show που θυμίζει "Never Have I Ever" θα δούμε την πρώτη μέρα του Ιουνίου στο Athens Comedy Festival. Με τίτλο "Would I lie to you?" και παρουσιαστή τον Βύρωνα Θεοδωρόπουλο, οι stand up comedians Λάμπρος Φισφής, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Θωμάς Ζάμπρας και Δημήτρης Χριστοφορίδης επιδίδονται σε μια επική μάχη με τις τραγουδίστριες Νεφέλη Φασούλη και Idra Kayne. Στο διαγωνισμό οι συμμετέχοντες εξιστορούν αληθινές και φανταστικές ιστορίες και οι αντίπαλοι κρίνουν κατά πόσο αυτό που λένε είναι αλήθεια ή ψέμα.

Πάρις Ρούπος
Δημήτρης Μαόφης©
Πάρις Ρούπος
Μιχάλης Μαθιουδάκης
Δημήτρης Μαόφης©
Μιχάλης Μαθιουδάκης

Raw comedy, λογοπαίγνια και one liners για κάθε διάθεση 

Μερικοί προτιμούν την κωμωδία τους ωμή και πάνω απ’ όλα χωρίς λογοκρισία. Γι’ αυτό επτά κωμικοί –Αλέξανδρος Τιτκώβ, Άγγελος Σπηλιόπουλος, Παναγιώτης Κούδας, Χριστίνα Μπάκου, Ηλίας Φουντούλης, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Απόλλων "Roach" Γαρπόζης– έρχονται στο "Raw Comedy Night" για να τεστάρουν τα όριά μας (1/6). Αν από την άλλη σου αρέσει η λακωνικότητα, συστήνουμε ανεπιφύλακτα τους "ONΕLINERάιδες" Αριστοτέλη Ρήγα, Άγγελο Σπηλιόπουλο, Πάρι Ρούπο, Μιχάλη Σεβαστέρη, Σταμάτη Αθανασάκη, οι οποίοι μάλιστα θα εξασκήσουν την επιτόπια κατασκευή one liner αστείων (31/5).

Κωνσταντίνος Μπούρας-Μπαϊμάκος Άγγελος Σπηλιόπουλος
Δημήτρης Μαόφης©
Κωνσταντίνος Μπούρας-Μπαϊμάκος | Άγγελος Σπηλιόπουλος

Στο ίδιο κλίμα κινούνται και τα "Logopaignia Fight Night", η μεγαλύτερη μάχη λογοπαιγνίων που έγινε ποτέ με 24 συνολικά κωμικούς και συντονιστή τον Ηλία Φουντούλη (2/6). Παίζουν: Άγγελος Κυριακίδης, Κώστας Κρύος, Μελίνα Κόλλια, Αλέξανδρος Πασπαρδάνης, Απόλλων Roach, Δήμητρα Νικητέα, Οδυσσέας Ντενίζ Ουρέμ, Κωνσταντής Μπίτσης, Μάριος Δημητρόπουλος, Σταύρος Μαργιώλος, Ρούλη Μπουραντά, Βαγγέλης Αναστασίου, Κωνσταντίνος Μπούρας Μπαϊμάκος, Αλέξανδρος Χαριζάνης, Ειρήνη Ξυγκάκη, Δημήτρης Χοντίδης, Μιχάλης Σεβαστέρης, Σταμάτης Αθανασάκης, Χάρης Νταρζάνος, Έμιλυ Ντάνου, Αριστοτέλης Ρήγας, Χριστίνα Μπάκου, Πάρις Ρούπος, Δημήτρης Παπαργύρης.

Θανάσης Αλευράς
Ρούλα Ρέβη©
Θανάσης Αλευράς
Comedy Battle Γιώργος Παπαγεωργίου Αντίνοος Αλμπάνης Θοδωρής Μαραντίνης
Γιώργος Παπαγεωργίου (Δομνίκη Μητροπούλου©) | Αντίνοος Αλμπάνης | Θοδωρής Μαραντίνης

Battle to the (comedy) death! 

Δύο ομάδες διαγωνίζονται, μόνο μία όμως θα βγει ζωντανή από το "Comedy Battle" του Athens Comedy Festival. Με αρχηγούς τον Δημήτρη Μακαλιά και τον Ζήση Ρούμπο, διαιτητή τον Λάμπρο Φισφή και κριτή το κοινό, οι Δημήτρης Ουγγαρέζος, Βάσω Λασκαράκη, Αντίνοος Αλμπάνης, Θοδωρής Μαραντίνης, Θανάσης Αλευράς, Παρθένα Χοροζίδου, Γιώργος Παπαγεωργίου και Δανάη Μιχαλάκη δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι να αντιμετωπίσουν όλες τις απίστευτες δοκιμασίες –από αυτοσχεδιαστικά σκετς, τραγουδιστικές και χορευτικές προκλήσεις μέχρι διλήμματα και τεστ αντοχής– που θα βρεθούν στο διάβα τους. Στα όργανα θα είναι οι Onirama. (1/6)

Οι 1000 Athens Comedy Festival
Δημήτρης Μαόφης©
Οι 1000

Παπακαλιάτη ή Λάνθιμο λένε οι "1000";

Η επιστροφή των "1000" ήταν αναμενόμενη στη φετινή εκδοχή του Athens Comedy Festival μετά τη μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης χρονιάς. Το αγαπημένο late night show του Star TV "Οι 100" γίνεται ξανά ζωντανό comedy show όπου το κοινό θα ψηφίζει (μέσω εφαρμογής) και θα διαμορφώνει τις απαντήσεις σε διλήμματα, δημοσκοπήσεις και ερωτήματα των ίδιων των θεατών και πολλά ακόμα θέματα για τα οποία δεν ξέραμε καν ότι θέλαμε να μάθουμε την απάντηση. Κάθε ανατρεπτικό γκάλοπ και κάθε απάντηση αποκαλύπτει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο ποιοι είμαστε ως Έλληνες το 2024. Παρουσιαστής είναι ο Λάμπρος Φισφής, καπετάνιος ο Ζήσης Ρούμπος και special guest η Ιωάννα Κολλιοπούλου. (31/5)

Οι 1000 Athens Comedy Festival
Δημήτρης Μαόφης©
Οι 1000
Χρήστος Πέτρου Δήμητρα Νικητέα Σπήλιος Φλώρος
Δημήτρης Μαόφης©
Χρήστος Πέτρου | Δήμητρα Νικητέα | Σπήλιος Φλώρος

Για double bill στο Athens Comedy Festival

Δείτε την improv με τον έμπειρο Παναγιώτη Κούδα και τον νεότερο Κωνσταντή Μπίτση στο "Χωρίς" για δεύτερη χρονιά, χωρίς σενάριο, σκηνικά και κοστούμια, εκεί που όλα είναι πιθανά (31/5). "Για πολλά γούστα" έχουν προετοιμαστεί οι Δήμητρα Νικητέα και Μελίνα Κόλλια. Οι δύο νέες κωμικοί ενώνουν τις αντίρροπες δυνάμεις τους σε μια παράσταση που τα έχει όλα: βιωματικό storytelling, λογοπαίγνια, σουρεάλ καταστάσεις, αστεία καθημερινά αλλά και πιο ακραία (2/6). Τα "Ροκσταριλίκια" των νέων και ανατρεπτικών Χρήστου Πέτρου και Θοδωρή Αδαμάκου έρχονται την πρώτη μέρα του φεστιβάλ με guest τον Σπήλιο Φλώρο, αλλά και live ερωτήσεις του κοινού στο δεύτερο μέρος με ανάλογες απαντήσεις.

​ Αθηνά Κεφαλοπούλου ​
Αθηνά Κεφαλοπούλου

Ώρα να ξεσκουριάσουμε τα αγγλικά μας!

Το πρώτο εξ ολοκλήρου αγγλόφωνο comedy club στην Ελλάδα, το Athens English Comedy Club, επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο Athens Comedy Festival. Μερικοί από τους καλύτερους κωμικούς του είδους –Αθηνά Κεφαλοπούλου, Dominik Sits, Κύνθια, Λάμπρος Φισφής, Οδυσσέας Ντενίζ Ουρέμ, Rasheed Ghalli, Stavroula Pabst, Δημήτρης Μπότσας, Δημήτρης Δούκογλου– μοιράζονται τη σκηνή με αστεία και ιστορίες σε ένα ξεχωριστό σόου αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα. Για την ιστορία, η Αθηνά Κεφαλοπούλου ίδρυσε το Athens English Comedy Club το 2019. Η ίδια αξιοποίησε τις σπουδές της στην υποκριτική και τη θεατρική παραγωγή στο Εδιμβούργο, καθώς και την εμπειρία της στην οργάνωση stand up παραστάσεων στην Ελλάδα, για να καλύψει ένα σημαντικό κενό μιας σταθερής πλατφόρμας προώθησης της αγγλόφωνης κωμωδίας στην Αθήνα και να ικανοποιήσει ένα σημαντικό μέρος του κοινού που δεν μιλάει ελληνικά, από πρεσβείες και ξένες εταιρείες μέχρι τουρίστες και ερασμίτες. Από τότε μέχρι σήμερα, το μοναδικό αγγλόφωνο comedy club της χώρας μας έχει διοργανώσει πολλά σόου κωμωδίας με αγαπημένους stand up περφόρμερ, αλλά και ταλαντούχους πρωτοεμφανιζόμενους στα open mic, ενώ έχει πραγματοποιήσει διαδικτυακούς διαγωνισμούς και εργαστήρια κωμωδίας – και όλα αυτά με εγχώριους αλλά και ξένους καλλιτέχνες από είκοσι οκτώ χώρες (1/6).

JEROME KALUTA
Ρούλα Ρέβη©
Ρούλα Ρέβη©

Θα γίνει του podcast!

Μαζί με τα "Ροκσταριλίκια" που είδαμε παραπάνω, τρία ακόμη podcast θα παρουσιαστούν σε ζωντανή μορφή στο Athens Comedy Festival. Η νέα προσθήκη στο πρόγραμμα του φεστιβάλ έχει κερδίσει επάξια τη θέση της, μιας και η κωμωδία κατέχει σημαντικό κομμάτι στο χώρο των podcast, είτε μιλάμε για YouTube και Spotify είτε για κάποιο άλλο μέσο. Ο Αριστοτέλης Ρήγας μας λέει "Είμαι υπέρ" στο αγαπημένο YouTube podcast show που για πρώτη φορά παρουσιάζεται ζωντανά με καλεσμένους (2/6). Στο "Μίνιμαλ - The Podcast Game Show" η Ήρα Κατσούδα με καλεσμένο τον Jerome Kaluta παρουσιάζει το πρώτο τηλεπαιχνίδι που δεν παίζεται στην ελληνική τηλεόραση (30/5). Ακολουθεί ένα από τα παλιότερα και πιο σουρεαλιστικά podcasts, η "Μαρμελάδα φράουλα", με νέο live επεισόδιο από τον Στέλιο Ανατολίτη και τον Χάρη Νταρζάνο και guest τη Χρύσα Κατσαρίνη (31/5). Τέλος, για πρώτη φορά παρουσιάζεται ζωντανά επεισόδιο του γνωστού podcast "Σέικερ", που είναι σίγουρο ότι θα μείνει στην ιστορία, με θέμα-έκπληξη και με τους Άγγελο Σπηλιόπουλο, Γιάννη Ρούσσο, Δομήνικο Διαμαντή Μπαλάσκα και Μάνο Ποντίκη (2/6).

Κωνσταντίνος Μπούρας-Μπαϊμάκος Άγγελος Σπηλιόπουλος
Κωνσταντίνος Μπούρας-Μπαϊμάκος | Άγγελος Σπηλιόπουλος

Η κουίρ πλευρά της κωμωδίας

Έξι κουίρ καλλιτέχνες που προέρχονται από τον πυρήνα του "Snap - Athens Queer Comedy Club", του πρώτου και μοναδικού κουίρ comedy club της πόλης που προσφέρει έναν συμπεριληπτικό και φιλόξενο χώρο όπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, εναλλάσσονται με stand up, drag show, τραγούδι, καμπαρέ κ.ά., σε μια βραδιά με vibe LGBTQ+ πάρτι. "Βασικοί στόχοι του Snap είναι, μεταξύ άλλων, η ορατότητα τόσο από την πλευρά των καλλιτεχνών όσο και από εκείνη των θεατών, αλλά και η διεκδίκηση χώρου στη σκηνή μέσα από τις ταυτότητες των καλλιτεχνών, χωρίς αυτό απαραίτητα να σημαίνει κάτι παραπάνω από την ανάγκη ύπαρξης και συνύπαρξης", έχει πει η διοργανώτρια Χριστίνα Βούλγαρη σε συνέντευξή της στο "α", η οποία συμμετέχει στην παράσταση μαζί με τους Δήμητρα Θωμά, Λάλα Κωλοπή, Λευτέρη Κουλώνη, Lucumaki, Σαββούλα Οικονόμου. (31/5)

Χριστίνα Βούλγαρη Λάλα Κωλοπή
Χριστίνα Βούλγαρη | Λάλα Κωλοπή (Δημήτρης Μαόφης©)

Προπώληση εισιτηρίων από το www.more.com

Χορηγοί Athens Comedy Festival: Famous Grouse, Stella Artois, Coca Cola, Tsakiris, Amita, IKEA.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Athens English Comedy Club

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 75 '

Πρόκειται για το πρώτο και μοναδικό αποκλειστικά αγγλόφωνο comedy club στην Ελλάδα. Μέσα στην περίοδο λειτουργίας του (από το 2019), το Athens English Comedy Club έχει διοργανώσει πολλά σόου κωμωδίας με αγαπημένους stand up περφόρμερ αλλά και ταλαντούχους πρωτοεμφανιζόμενους στα open mic, ενώ έχει πραγματοποιήσει διαδικτυακούς διαγωνισμούς και εργαστήρια κωμωδίας -και όλα αυτά με εγχώριους αλλά και ξένους καλλιτέχνες από είκοσι οκτώ χώρες. Στο Athens Comedy Festival 2024 ενώνει μερικούς από τους καλύτερους κωμικούς σε ένα ξεχωριστό σόου στην αγγλική γλώσσα.

Snap - Athens Queer Comedy Club

  • Stand up comedy – Music show
  • Διάρκεια: 75 '

Έξι κουίρ καλλιτέχνες που προέρχονται από τον πυρήνα του «Snap», εναλλάσσονται στη σκηνή με stand up, drag show, τραγούδι, καμπαρέ κ.ά. στο πρώτο ελληνικό comedy club του είδους, στο πλαίσιο του Athens Comedy Festival 2024. «Βασικοί στόχοι του Snap είναι μεταξύ άλλων η ορατότητα τόσο από την πλευρά των καλλιτεχνών όσο και από εκείνη των θεατών αλλά και η διεκδίκηση χώρου στη σκηνή μέσα από τις ταυτότητες των καλλιτεχνών, χωρίς αυτό απαραίτητα να σημαίνει κάτι παραπάνω από την ανάγκη ύπαρξης και συνύπαρξης», σημειώνει η διοργανώτρια Χριστίνα Βούλγαρη.

Πλην 30

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 60 '

Ο δημοφιλής stand up comedian από την Κύπρο και παρουσιαστής του πρώτου σε τηλεθέαση προγράμματος του ΑLΡΗΑ Κύπρου, «Λούης Night Show» είναι αποφασισμένος να αναστατώσει για ακόμη μια φορά την Ελλάδα µε τον υπέρμετρο αυθορμητισμό και το ΧΧL χιούμορ του. Μετά την επιτυχημένη περιοδεία της παράστασης «Made in Cyprus» σε Ελλάδα, Αγγλία, Βέλγιο, Ολλανδία και Καναδά και τις sold out εμφανίσεις του µε τον Αλέξανδρο Τσουβέλα σε Ελλάδα και Κύπρο την περσινή σεζόν, ο Λούης Πατσαλίδης παρουσιάζει την καινούργια του stand up παράσταση και υπόσχεται να μας κάνει να γελάσουμε μέχρι δακρύων. Με τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, το ανατρεπτικό χιούμορ και τον καυστικό του λόγο. Το μενού του είναι πληθωρικό, όπως άλλωστε και ο ίδιος. Μεταξύ άλλων μιλάει για το body shaming, τη ζωή μετά τον γάμο (υπάρχει άραγε;), την κρίση ηλικίας, το σεξ, αλλά και τις σοκαριστικές γλωσσικές διαφορές Ελλάδας και Κύπρου.

Οι 1000

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 75 '

Η αγαπημένη late night εκπομπή του Star TV «Οι 100» γίνεται ζωντανό comedy show στο πλαίσιο του Athens Comedy Festival 2024, όπου το κοινό θα διαμορφώνει με την ψήφο του live τις απαντήσεις σε διλήμματα, δημοσκοπήσεις, ερωτήματα, με τους Λάμπρο Φισφή, Ζήση Ρούμπο και special guest την Ιωάννα Κολλιοπούλου. Κάθε ανατρεπτικό γκάλοπ αποκαλύπτει τις «άβολες» αλήθειες και όλες αυτές τις μικρές λεπτομέρειες της καθημερινότητας που δίνουν μια ρεαλιστική εικόνα του ποιοι είμαστε ως Έλληνες το 2024.

Ροκσταριλίκια

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 60 '

Έχοντας κάνει μαζί άπειρα πρότζεκτς, βίντεο, podcasts, vidcasts, παραστάσεις, ταξίδια και… έχοντας κάνει πολλά τέλος πάντων, ο Θοδωρής Αδαμάκος και ο Χρήστος Πέτρου έρχονται να παρουσιάσουν την double bill stand up comedy παράσταση τους στη σκηνή. Μια ανατρεπτική παράσταση που δεν σέβεται κανέναν και τίποτα και που υπόσχεται άφθονο γέλιο. Στην εκδοχή για το Athens Comedy Festival 2024 δεν θα μπορούσε να λείπει ο Σπήλιος Φλώρος και η εισήγηση του, καθώς και οι live ερωτήσεις του κοινού στο δεύτερο μέρος με ανάλογες απαντήσεις, φωνές, γέλιο και κράξιμο.

Musical Comedy

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 75 '

Οι Θάνος Αυγερινός, Αλέξανδρος Χαριζάνης, Αριστοτέλης Ρήγας, Απόλλων Roach, Στέλιος Ανατολίτης, Μάριος Δημητρόπουλος, Πάρις Ρούπος παίρνουν τα μουσικά όργανα ανά χείρας και δημιουργούν ένα μοναδικό mash up μουσικής και κωμωδίας, ακολουθώντας ξεκαρδιστικά μελωδικά μονοπάτια, στο πλαίσιο του Athens Comedy Festival 2024.

Friday Comedy Club

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 75 '

Στο πατροπαράδοτο comedy club της 2ης μέρας του Athens Comedy Festival 2024, 4 κωμικοί θα βρεθούν επί σκηνής σε μια σκυταλοδρομία γέλιου με το μικρόφωνο ανά χείρας, για να μοιραστούν best of αλλά και φρέσκο υλικό.

Saturday Comedy Club

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 75 '

Στο πατροπαράδοτο comedy club της 3ης μέρας του Athens Comedy Festival 2024, 4 κωμικοί θα βρεθούν επί σκηνής σε μια σκυταλοδρομία γέλιου με το μικρόφωνο ανά χείρας, για να μοιραστούν best of αλλά και φρέσκο υλικό.

Sunday Comedy Club

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 75 '

Στο πατροπαράδοτο comedy club της 4ης μέρας του Athens Comedy Festival 2024, 4 κωμικοί θα βρεθούν επί σκηνής σε μια σκυταλοδρομία γέλιου με το μικρόφωνο ανά χείρας, για να μοιραστούν best of αλλά και φρέσκο υλικό.

Raw Comedy Night

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 75 '

Η κωμωδία στην πιο ωμή και αδυσώπητη μορφή της μέσα από το κωμικό roast επτά κωμικών που έχει στόχο να τεστάρει τα όριά μας, με θέματα που συχνά θεωρούνται ταμπού, όπως θρησκεία, σεξ, ναρκωτικά, οικογένεια, ανωμαλίες και άλλες σκοτεινές σκέψεις, στο πλαίσιο του Athens Comedy Festival 2024.

Χωρίς

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 60 '

Οι δύο κωμικοί από δύο διαφορετικές γενιές αντλούν υλικό από το κοινό και φτιάχνουν μία νέα ιστορία χωρίς σενάριο, πρόβες, σκηνικά και κοστούμια «με δεκάδες ρόλους, εφέ, αγωνία, συγκίνηση, δράση, ανατροπές και ότι άλλο προκύψει!», στο πλαίσιο του Athens Comedy Festival 2024.

Logopaignia Fight Night

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 75 '

Αν αγαπάς με πάθος τα λογοπαίγνια, τότε σίγουρα ξέρεις γιατί πρέπει να έρθεις σε αυτήν την παράσταση. Αν πάλι μισείς με εξίσου μεγάλο πάθος τα λογοπαίγνια, τότε, ναι, και πάλι ξέρεις γιατί πρέπει να έρθεις! Εικοσιτέσσερις masters των λογοπαιγνίων συγκεντρώνονται, στο πλαίσιο του Athens Comedy Festival 2024, σε μια και μοναδική βραδιά στη διάρκεια της οποίας πρόκειται να ακουστούν τα περισσότερα “Πωωωω” από κάθε άλλη βραδιά έβερ. Κείμενα γεμάτα λογοπαίγνια, άφθονα one-liners, καθώς και ένα δεύτερο διαγωνιστικό μέρος για τον απόλυτο νικητή περιμένουν τους θεατές.

Μαρμελάδα Φράουλα

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 60 '

Ένα από τα παλιότερα και πιο σουρεαλιστικά podcasts επιστρέφει με ένα νέο live επεισόδιο στο πλαίσιο του Athens Comedy Festival 2024. Ο Χάρης και ο Στέλιος προσπαθούν από το 2018 να κάνουν τις Κυριακές λίγο πιο παρανοϊκές δημιουργώντας ένα αφηγηματικό σύμπαν στο οποίο όλα μπορούν να συμβούν. Με αφηγήσεις από την καθημερινότητά τους, σχολιασμό ταινιών και περίεργων άρθρων στο διαδίκτυο, ταξιδεύουν το κοινό σε μονοπάτια αγνής και καθαρής χαζομάρας. Είναι το πρώτο podcast που λειτούργησε και σε μια σειρά από live εμφανίσεις, φέρνοντας καλεσμένους σε ζωντανή διάδραση με το κοινό.

Thursday Comedy Jam

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 75 '

Το Athens Comedy Festival 2024 φέρνει στη σκηνή της αίθουσας «Θόλος» οκτώ έμπειρους αλλά και νεότερους κωμικούς που διαδέχονται ο ένας τον άλλο σε μια καταιγιστική showcase παράσταση stand up με αποκλειστικό σκοπό τη δική σας διασκέδαση.

Friday Comedy Jam

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 75 '

Το Athens Comedy Festival 2024 φέρνει στη σκηνή της αίθουσας «Θόλος» οκτώ έμπειρους αλλά και νεότερους κωμικούς που διαδέχονται ο ένας τον άλλο σε μια καταιγιστική showcase παράσταση stand up με αποκλειστικό σκοπό τη δική σας διασκέδαση.

Saturday Comedy Jam

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 75 '

Το Athens Comedy Festival 2024 φέρνει στη σκηνή της αίθουσας «Θόλος» οκτώ έμπειρους αλλά και νεότερους κωμικούς που διαδέχονται ο ένας τον άλλο σε μια καταιγιστική showcase παράσταση stand up με αποκλειστικό σκοπό τη δική σας διασκέδαση.

Sunday Comedy Jam

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 75 '

Το Athens Comedy Festival 2024 φέρνει στη σκηνή της αίθουσας «Θόλος» οκτώ έμπειρους αλλά και νεότερους κωμικούς που διαδέχονται ο ένας τον άλλο σε μια καταιγιστική showcase παράσταση stand up με αποκλειστικό σκοπό τη δική σας διασκέδαση.

Καμένος στη μετάφραση

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 60 '

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί βλέπετε τόσα λάθη στους υπότιτλους; Γιατί ακούτε διάφορες κοτσάνες στις μεταγλωττίσεις και ποιος αποφασίζει για τις αποδόσεις τίτλων στα ελληνικά που καμία σχέση δεν έχουν με το πρωτότυπο; Στον πρωτότυπο stand up μονόλογο που παρουσιάζεται στο πλαίσιο του Athens Comedy Festival 2024 ο γνωστός κωμικός αποκαλύπτει τα πάντα για τις μεταγλωττίσεις, τους υπότιτλους και τις μεταφράσεις, αντλώντας από την εμπειρία του στο μουσικό θέατρο.

Βλακεία παράσταση

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 60 '

Ο κωμικός που μετρά περισσότερα από 30 χρόνια στο stand up comedy, παρουσιάζει το πέμπτο σόλο του στο πλαίσιο του Athens Comedy Festival 2024. Με τη σάτιρά του βάζει στο στόχαστρο τους πάντες και τα πάντα: από τις απλές βλακείες που κάνουμε όλοι, τις αντενδείξεις φαρμάκων και τα είδη του οργασμού μέχρι τα φωτοκύτταρα στις τουαλέτες, το κλασικό καφενείο του χωριού, το πώς μοντάρουμε φθηνά έπιπλα από ξένα brands, την αμηχανία στις τυχαίες συναντήσεις στο ασανσέρ και πολλά ακόμα.

ONELINERάιδες

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 75 '

Σου αρέσει η λακωνικότητα και η συντομία; Μετράς τις λέξεις σαν τηλεγραφητής; Θέλεις να ακούσεις γρήγορα ένα αστείο χωρίς πολλά πολλά; Μια ομάδα που ειδικεύεται στα one liners έρχεται στο Athens Comedy Festival 2024 με τα καλύτερά τους αστεία, εκπλήξεις, παιχνίδια με τις λέξεις, πολλές ανατροπές και επιτόπια κατασκευή σύντομων αστείων σε μορφή αυτοσχεδιασμού.

Θεσσαλονίκη Showcase (SKG Comedy)

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 75 '

Μια ομάδα κωμικών που φέρνει τον αέρα της συμπρωτεύουσας στη διοργάνωση του Athens Comedy Festival 2024.

Would I lie to you?

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 75 '

Ένα panel comedy show με παρουσιαστή τον Βύρωνα Θεοδωρόπουλο όπου τέσσερις κωμικοί και δύο τραγουδίστριες επιδίδονται σε ένα battle που στόχο έχει να δημιουργήσει μια μεγάλη παρέα, στο πλαίσιο του Athens Comedy Festival 2024. Δύο ομάδες διαγωνίζονται στην αλήθεια και το ψέμα. Μοιράζονται και εξιστορούν αληθινές και φανταστικές ιστορίες και οι αντίπαλοι έχουν την ευθύνη να ξεδιαλύνουν την αλήθεια από το ψέμα.

Party with the crowd

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 75 '

Το κοινό είναι ο πρωταγωνιστής της παράστασης, που θα πετάγεται, θα απαντάει, θα λέει τις δικές του ατάκες και οι κωμικοί θα μιλάνε χωρίς ταμπού και κολλήματα. Στόχος να γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα, στο πλαίσιο του Athens Comedy Festival 2024.

Σέικερ - Live Podcast Show

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 75 '

Για πρώτη φορά παρουσιάζεται ζωντανά στο κοινό ένα επεισόδιο του γνωστού podcast που θα μείνει στην ιστορία με θέμα-έκπληξη, στο πλαίσιο του Athens Comedy Festival 2024.

Είμαι υπέρ - Live Podcast Show

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 60 '

Ο μετρ στο είδος του κωμικός που συνδυάζει μοναδικά το stand up comedy με την μουσική κωμωδία, έρχεται στο Athens Comedy Festival 2024 με το αγαπημένο YouTube show που για πρώτη φορά θα ηχογραφηθεί ζωντανά.

Παραγγελιές

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 75 '

Οι τρεις κωμικοί ξεσκονίζουν τα παλιά τους κείμενα και αφήνουν το κοινό να επιλέξει και να παραγγείλει ποια αστεία θέλει να ακούσει, στο πλαίσιο του Athens Comedy Festival 2024.

Κράουντ-Γουόρκ!

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 60 '

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου χρησιμοποιώντας ένα ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό στοιχείο του stand up comedy δημιουργεί για δεύτερη φορά μια ολόκληρη παράσταση, στο πλαίσιο του Athens Comedy Festival 2024.

Για πολλά γούστα

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 60 '

Οι δύο νέες κωμικοί ενώνουν τις αντιδιαμετρικές τους δυνάμεις και την αίσθηση του χιούμορ τους σε μια double bill παράσταση για όλα τα γούστα, στο πλαίσιο του Athens Comedy Festival 2024. Σας αρέσει το βιωματικό storytelling; Έχει. Σας αρέσουν τα λογοπαίγνια; Έχει. Σας αρέσουν τα αστεία καθημερινότητας; Έχει. Σας αρέσει το σουρεαλ; Έχει. Σας αρέσει τα διαγράμματα venn και τα videos; Έχει. Σας αρέσει ο Καραγκιόζης; Έχει. Σας αρέσει ο εγγαστρίμυθος; (Πλάνο να μιλάει η κούκλα) Έχει. Σας αρέσει το edgy και το raw; Εχει. Σας αρέσει η συγκίνηση; Εχει. Σας αρέσουν οι straight; Έχει. Σας αρέσουν οι λεσβίες; Έχει. Και το πιο σημαντικό, σας αρέσει ο Πάνος Βλάχος; Δεν έχει, απλά κάνουμε ένα γκάλοπ.

Thursday Comedy Club

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 75 '

Στο πατροπαράδοτο comedy club της 1ης μέρας του Athens Comedy Festival 2024, 4 κωμικοί θα βρεθούν επί σκηνής σε μια σκυταλοδρομία γέλιου με το μικρόφωνο ανά χείρας, για να μοιραστούν best of αλλά και φρέσκο υλικό.

Κάψε το σενάριο

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 75 '

Οι τρεις κωμικοί, με πάνω από 800 παραστάσεις στο ενεργητικό τους, διαδικτυακά special και sold out περιοδείες, δημιουργούν μια παράσταση από το μηδέν, που βασίζεται στον αυτοσχεδιασμό και στις ιδέες του κοινού, με καταιγιστικό ρυθμό, «καμένο» χιούμορ, χωρίς σενάριο και πρόβες, γιορτάζοντας 16 χρόνια ως η μακροβιότερη ομάδα αυτοσχεδιαστικής κωμωδίας στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του Athens Comedy Festival 2024. Ξεκίνησε το 2012 μέσα από την ομώνυμη εκπομπή του Mega, συστήνοντας στο ελληνικό κοινό το stand up comedy και το improv. Τώρα καλούν για άλλη μία φορά τους θεατές να μπουν στο ρόλο σκηνοθέτη και σεναριογράφου και να αποφασίσουν για όλα όσα θα γίνουν στην επετειακή tailor made παράσταση, η οποία κάθε φορά είναι εντελώς διαφορετική, μιας και δημιουργείται επιτόπου από το μηδέν, χωρίς σενάριο, πρόβες, σκηνικά και κοστούμια.

Σούπερ δύναμη

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 60 '

H νέα stand up comedy παράσταση του γνωστού κωμικού μιλάει για το origin story του και την εποχή των υπερηρώων που διανύουμε – όχι τους σούπερ ήρωες των ταινιών, αλλά όλους εμάς, στο πλαίσιο του Athens Comedy Festival 2024. Γιατί πραγματικά, χρειάζονται σούπερ δυνάμεις για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στο σήμερα. Γάμος, παιδιά, σκυλιά, γατιά, γηρατειά, ταινίες, έντομα, ζώα, σεξ, influencers, δράση, εκρήξεις και αγαπημένοι αντιπαθητικοί χαρακτήρες. Γιατί φυσικά κάθε καλή υπερ-ηρωική ιστορία χρειάζεται έναν κακό.

Comedy Battle

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 75 '

Με διαιτητή τον Λάμπρο Φισφή, αρχηγούς τον Δημήτρη Μακαλιά και τον Ζήση Ρούμπο και κριτές το κοινό, οκτώ special guests-φωτιά επιδίδονται σε παιχνίδια, προκλήσεις, τραγούδια και trash talk στο απόλυτο battle που στήνεται στο Athens Comedy Festival 2024. Επί σκηνής οι Δημήτρης Ουγγαρέζος, Βάσω Λασκαράκη, Αντίνοος Αλμπάνης, Θοδωρής Μαραντίνης, Θανάσης Αλευράς, Παρθένα Χοροζίδου, Γιώργος Παπαγεωργίου, Δανάη Μιχαλάκη. Παίζουν μουσική οι Onirama.

Big Talk Live

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 75 '

Οι Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Γιάννης Σαρακατσάνης και Γιώργος Αγγελόπουλος ετοιμάζουν μια late night κουβέντα που καθοδηγείται από το κοινό στην οποία μπορούν να συζητηθούν τα πάντα με μία μόνο προϋπόθεση: το θέμα να μην είναι σοβαρό, στο πλαίσιο του Athens Comedy Festival 2024.

Μίνιμαλ – The Podcast Game Show

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 60 '

Στο special επεισόδιο του Athens Comedy Festival 2024 η Ήρα Κατσούδα με καλεσμένο τον σαρωτικό Jerome Kaluta παρουσιάζει το πρώτο τηλεπαιχνίδι που δεν παίζεται στην ελληνική τηλεόραση. Ένα ηχο-παιχνίδι όπου σε κάθε επεισόδιο ένας καλεσμένος έρχεται για να χάσει πλούσια δώρα και εκπλήξεις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ορέστεια

Ο Θεόδωρος Τερζόπουλος δοκίμασε τα όρια της μεθόδου του σε ένα τιτάνιο έργο και, αν και σε σημεία προδόθηκε, παρέδωσε μια παράσταση με στοιχεία μυσταγωγίας και "ιερού μεγαλείου", που θα εγγραφεί στις σπουδαιότερες της σύγχρονης παραστασιογραφίας του αρχαίου δράματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
15/07/2024

Η "Ορέστεια" του Θεόδωρου Τερζόπουλου πηγαίνει περιοδεία

Μάθετε σε ποιους σταθμούς θα παρουσιαστεί η τριλογία του Αισχύλου μετά την παρουσίασή της στο κατάμεστο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου (από όπου μπορείτε να δείτε εντός φωτογραφίες).

Οι παραγωγές της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο

Η βρετανική εφημερίδα The Stage πλέκει το εγκώμιο της Στέγης που προωθεί και στηρίζει την εξακτίνωση της σύγχρονης ελληνικής δημιουργίας του θεάτρου και του χορού στην Ευρώπη - κι όχι μόνο.

Θεσσαλικό Θέατρο: Ο Ορέστης Τάτσης νέος καλλιτεχνικός διευθυντής

Το Θεσσαλικό Θέατρο εμπιστεύεται τα ηνία του θεσμού στο νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου.

Το αφιέρωμα "60 Χρόνια Εουτζένιο Μπάρμπα – Odin Teatret" έρχεται σε Φάμπρικα και Ρεκτιφιέ

Η σημαντική φυσιογνωμία του παγκόσμιου θεάτρου Εουτζένιο Μπάρμπα έρχεται στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο για μία σειρά καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δράσεων οργανωμένων από την ομάδα τέχνης Fabrica Athens.

Τη θεατρική παράσταση "Οδυσσέας" υποδέχεται το Μικρό Γκλόρια τον Οκτώβριο

Μια παράσταση που εμπνέεται από αληθινή ιστορία και έχει θέμα τη νόσο Αλτσχάιμερ έρχεται τη νέα σεζόν, με πρωταγωνιστή τον Τάσο Παλαντζίδη.

Φεστιβάλ Αθηνών: Στην Παλαιά Βουλή έρχεται η παράσταση "Ετυμολογίες"

Ρένη Πιττακή και Αγγελική Παπούλια πρωταγωνιστούν στο νέο έργο του Ευθύμη Φιλίππου σε ένα κτίριο-ορόσημο της ελληνικής ιστορίας.