Εστιατόρια

Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας είναι εδώ! Δες κριτικές, το μενού και τις κουζίνες τους και αποφάσισε πού θα πας για φαγητό

S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Οίνοψ"

Το wine restaurant στην όμορφη Κεφαλονιά, δίνει έμφαση στην επτανησιακή γαστρονομία και τον τοπικό αμπελώνα.

Περισσότερα

S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Chora"

Νησιώτικο σκηνικό, προσεγμένη αισθητική και μεσογειακή γαστρονομία με σύγχρονο αέρα συνθέτουν τον καμβά του νέου all day bar-restaurant στη μαρίνα της Παροικίας στην Πάρο.

Περισσότερα

S.Pellegrino: Μας υποδέχεται στην ταβέρνα "Kolokithas"

Η οικογενειακή ταβέρνα στην Πλαγιά Αιτωλοακαρνανίας κρατά την παράδοση ζωντανή με πιάτα οικεία αλλά και φρέσκες προσθήκες που την καθιστούν σταθερή γευστική αξία στην περιοχή.

Περισσότερα

"Wood": Premium κρεοφαγία στην αυλή

Με ανοιχτόκαρδη φροντισμένη αυλή και υψηλών προδιαγραφών γαστρονομικές προτάσεις, το κρεοφαγικό στέκι στην Κηφισιά αποτελεί γευστικό σημείο αναφοράς της περιοχής.

Περισσότερα

Φινετσάτο, Ζωηρό ή Πολύπλοκο? Ιδού τα 3 μονοποικιλιακά κρασιά από Boutari Wineries

Είναι οι 3 αγαπημένες ελληνικές ποικιλίες που συστήνουν τα 3 μονοποικιλιακά κρασιά από Boutari Wineries για κάθε στιγμή της ημέρας.

Περισσότερα

Γιορτάστε τον έρωτα στο "Matsuhisa Athens" με ένα Special Valentine’s Menu

Φέτος, το "Matsuhisa Athens" υπόσχεται να απογειώσει τις αισθήσεις σας, δημιουργώντας ένα ονειρικό σημείο συνάντησης στον εμβληματικό Αστέρα Βουλιαγμένης για τη γιορτή των ερωτευμένων.

Χρόνη Δαμαλά, τι θα μαγειρεύεις στην Πανόρμου;

Η επιστροφή του χαρισματικού σεφ στα της γεύσης δρώμενα περιλαμβάνει ένα νέο εστιατόριο, στην πλατεία Λακωνίας.

Tasty Awards 2024 x Esquire: Ποιο από τα νέα εστιατόρια της Αθήνας είναι το αγαπημένο σου;

Ήρθε η ώρα να ψηφίσεις εκείνο το μέρος που άνοιξε μέσα στο 2023 και κέρδισε αμέσως την καρδιά σου.

"KISS" The Dolli: γιορτάζουμε τον Άγιο Βαλεντίνο με ξεχωριστές γεύσεις και την ομορφότερη θέα της πόλης

Για την εβδομάδα 12-18 Φεβρουαρίου, το μήνυμα "KISS" διαπνέει όλους τους χώρους του νέου ξενοδοχείου - hôtel maison του ομίλου Grecotel στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας και οι chefs έχουν σχεδιάσει ειδικά menus κι εμπνευσμένες δημιουργίες.

Πού τρως σοβαρά μαγειρευτά στην Αθήνα;

Παλιά και νέα μαγειρεία ('οινό' και μη) στην πόλη, που ανακατεύουν πάντοτε κάτι νόστιμο στις κατσαρόλες τους.

Happy Valentine’s Day με ένα "κινηματογραφικό" δείπνο στο Οra by Ettore Botrini

Στις 14 Φεβρουαρίου το "One&Only Aesthesis" μάς προσκαλεί να γιορτάσουμε την αγάπη σε μια βραδιά γεμάτη πολυτέλεια, δημιουργικότητα και γευστικές απολαύσεις.

Στο 'Hard Rock Cafe Athens' για το ματς της χρονιάς

To Super Bowl καταφθάνει στο Μοναστηράκι, μαζί με ένα special μενού.

"Dirty Sanchez": Μεξικό – Ψυχικό, σημειώσατε Χ

Το καινούργιο μενού στο αλέγκρο bar-restaurant του Νέου Ψυχικού παντρεύει τις δημοφιλείς μεξικάνικες γεύσεις με ορισμένες εξωτικές πινελιές και σερβίρεται σε αρμονία με πολύ καλά κοκτέιλ.

Τα Food & Wine Pairings επιστρέφουν στο "Jenny’s Rooftop"

Το γοητευτικό εστιατόριο του Sofitel Athens Airport υποδέχεται τον Άγγελο Ιατρίδη και το Κτήμα Άλφα στο 3ο Wine Days του, για μια συναρπαστική βραδιά γνωριμίας με τον μακεδονικό αμπελώνα και τις εμβληματικές του ετικέτες την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου.

Τα αυθεντικά comfort στέκια των δυτικών, για φαγητό και ποτό εκτός της πεπατημένης

Αυτή δεν είναι άλλη μια best of λίστα με τα "10+1 hip spot που πρέπει να επισκεφτείς οπωσδήποτε στα δυτικά προάστια", αλλά μια πραγματική βόλτα για φαγητό ή ποτό στις γειτονιές που παραμένουν γειτονιές, βγάζοντας τη γλώσσα τους στο "εξευγενισμένο" κέντρο.

Ταξίδι στους αμπελώνες της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, μέσω 'Vezené'

Το νέο oινικό dinner του δημοφιλούς εστιατορίου παρουσιάζει ένα exclusive μενού πέντε σταδίων με κορυφαίες ετικέτες από τα εμβληματικά οινοποιεία Torbreck και Escarpment.

Tasty Awards 2024 x Esquire: Πού παίζει κορυφαίο street food στην πόλη;

Ήρθε η ώρα να ψηφίσεις το αγαπημένο σου street food σποτ στην Αθήνα.

O Κώστας Μπουγιούρης "Μαγειρεύει Ελλάδα"

Μια κουβέντα για την ελληνική κουζίνα και τους εθνικούς γαστρονομικούς θησαυρούς με τον σεφ Κώστα Μπουγιούρη, που παρουσιάζει και επιμελείται την εκδήλωση "Μαγειρεύουμε Ελλάδα", στην έκθεση τροφίμων και ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ, που φέτος διανύει τη 10 χρονιά διοργάνωσης.

"Mamy Blue": Ναπολετάνικη πίτσα σε σιτσιλιάνικο σκηνικό

Το νέο ιταλικό στέκι της Γλυφάδας ειδικεύεται στην πίτσα, με το λεπτό και μαστιχωτό ναπολετάνικο ζυμάρι 36-48ωρης ωρίμανσης να θέτει σωστές βάσεις για παρεΐστικες απολαύσεις, τα ζυμαρικά που συμπληρώνουν το τραπέζι, όμως, θέλουν ακόμη αρκετή δουλειά.

Στο "NEW Hotel" η γαστρονομία της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου είναι art

Γιορτάζουμε τον έρωτα, με όποια ή όποιον επιθυμούμε, με ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι και πανοραμική θέα στην πόλη από το Art Lounge Rooftop.

Τα πολλά πρόσωπα της "Μαύρης Πάπιας"

Το υβριδικό "Black Duck Garden" στην πλατεία Κλαυθμώνος αλλάζει τον ορισμό του all day spot.

Κυριάκης – "Zillers": The end

Η συνεργασία του ταλαντούχου σεφ Παύλου Κυριάκη με το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Μητροπόλεως ολοκληρώνει τον κύκλο της.