Τα Food & Wine Pairings επιστρέφουν στο "Jenny’s Rooftop"

Το γοητευτικό εστιατόριο του Sofitel Athens Airport υποδέχεται τον Άγγελο Ιατρίδη και το Κτήμα Άλφα στο 3ο Wine Days του, για μια συναρπαστική βραδιά γνωριμίας με τον μακεδονικό αμπελώνα και τις εμβληματικές του ετικέτες την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου.

Jenny's rooftop xmas

Γαστρονομικός φάρος στην άγονη ζώνη του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, το "Jenny’s Rooftop" στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου "Sofitel Athens Airport" στρέφει τον προβολέα του στον ελληνικό αμπελώνα για τρίτη φορά, με τα Wine Days του αυτή τη φορά να υποδέχονται ένα από τα πιο εμβληματικά οινοποιεία της Βόρειας Ελλάδας: το Κτήμα Άλφα, που την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου και με παρόντα τον οινολόγο και συνιδρυτή του, Άγγελο Ιατρίδη, θα ξεδιπλώσει στον σικάτο χώρο του εστιατορίου τη γεύση μερικών από τις πιο χαρακτηριστικές ποικιλίες των μακεδονικών αμπελοτοπίων, συνοδεία ενός ειδικά σχεδιασμένου μενού 6 σταδίων.

Διαβάστε Επίσης

Έτσι, ετικέτες όπως το Ασύρτικο "Αγία Κυριακή", το fume sauvignon blanc "Καλύβα" και το singe vineyard Ξινόμαυρο "Σκαντζόχοιρος" θα ταιριαστούν με πιάτα όπως το καπνιστό χέλι με αφρό από φάβα και παγωτό κρεμμύδι, το χριστόψαρο φρικασέ με πουρέ σελινόριζας και το αρνάκι με τραχανά και μανιτάρια, ενώ το γευστικό φινάλε θα έχει τη γεύση του λαοφιλέστατου επιδόρπιου οίνου "Ωμέγα", με το blend από Gewurztraminer και Μαλαγουζιά, να συνοδεύεται από μπαμπάδες με ρούμι.

jenny's rooftop wine days

Η βραδιά ξεκινά στις 8μμ και οι κρατήσεις είναι απαραίτητες. Συμμετοχή 80 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες

Jenny's rooftop

ξεν. «Sofitel Athens Airport», 9ος όροφος, Σπάτα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.