Επτά προτάσεις stand up για μια εβδομάδα γέλιου

Συγκεντρώσαμε για εσάς επτά παραστάσεις stand up κωμωδίας που είτε κάνουν πρεμιέρα στο διάστημα 11-17/7 είτε συνεχίζουν δυναμικά να σκορπούν γέλιο στο κοινό.

Ανάδρομος Ερμής reloaded

Μία εβδομάδα φουλ του stand up comedy θα είναι το διάστημα 11 έως 17/7 και εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς επτά προτάσεις "όρθιας κωμωδίας" που μπορείτε να παρακολουθήσετε. Οι δύο κάνουν πρεμιέρα, ενώ οι υπόλοιπες συνεχίζουν την πορεία τους (είτε στη σκηνή του Λοσάντζελε είτε περιοδεύοντας).

Αλήθειες ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΟΥΒΕΛΑΣ

"Αλήθειες"

Η νέα παράσταση του Αλεξάνδρου Τσουβέλα είναι εδώ και θα λέει αλήθειες. Αλήθειες της καθημερινότητας, αλήθειες από τη διπλανή πόρτα, αλήθειες για τη ζωή του, αλήθειες για την ζωή σας. Όπως και να 'χει ο Αλέξανδρος λέει πάντα τη δική του αλήθεια με μια οπτική που μπορούμε να τη συναισθανθούμε. Αλήθεια; Είστε έτοιμοι για μια παράσταση με πολύ storytelling, ερωτήσεις αλλά και στιγμές που το κοινό γίνεται ο πρωταγωνιστής; (θέατρο Πέτρας, 17/7)

Ανάδρομος Ερμής reloaded

"Ανάδρομος Ερμής"

Ο ηθοποιός Νικόλας Φραγκιουδάκης, μετά την πετυχημένη του "ζωδιακή" πορεία στο διαδίκτυο και τα viral video για τα ζώδια και το πώς θα αντιδρούσαν σε διάφορες καταστάσεις, παίρνει τον αστρολογικό του χάρτη και με τη σύμπραξη της τραγουδοποιού και ερμηνεύτριας Joanna Drigo, φτιάχνουν ένα πρωτότυπο stand-up comedy (φωτό εξωφύλλου) με ζώδια και πολλή μουσική. Ο Νικόλας με την κωμική και αστρολογική του φλέβα και η Joanna με την κιθάρα της και τη φωνή της, ζωντανεύουν όλα τα ζώδια επί σκηνής. Special guest: Ηρώ. (Κηποθέατρο Παπάγου, 12/7)

Άγγελος Σπηλιόπουλος
Μάκης Πεσκελίδης©
Άγγελος Σπηλιόπουλος

"Τόσο όσο"

Όταν ο Άγγελος Σπηλιόπουλος και ο Ηλίας Φουντούλης γνωρίστηκαν ήταν Τρίτη απόγευμα και ψιλόβρεχε. Ένώθηκαν με τα ανίερα δεσμά των λογοπαιγνίων το 2020, έφτιαξαν την παράσταση "Double impact" και αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί σε ένα ακόμα double bill. Ίσως να αναρωτιέστε τι θα περιλαμβάνει η παράσταση. Θα έχει ιστορίες... τόσο όσο. Λογοπαίγνια... τόσο όσο. Θα έχει αποτυχημένες παρομοιώσεις... τόσο όσο. Παρατηρήσεις που δεν θα σας ενδιαφέρουν... τόσο όσο. Και θα έχει αστεία... τόσο…, εντάξει, μάλλον το πιάσατε το νόημα! (Αελλώ Digital Cinema, 11/7)

Κώστας Μαλιάτσης Σάλας
Κώστας Μαλιάτσης

Μιχάλης Σεβαστέρης

Λοσάντζελε

Τέσσερις είναι οι παραστάσεις που σας περιμένουν αυτή την εβδομάδα στο Λοσάντζελε. Η ομάδα πύραυλος -Mikeius, Jeremy, Maliatsis- συνεχίζει την πορεία του "Comedy for the masses Vol 2" στη σκηνή του comedy club (11/7). Ξεκούραστοι, ανανεωμένοι και με φρέσκο υλικό, οι γερόλυκοι του ελληνικού youtube παρουσιάζουν μια παραστάση που θα σας διπλώσει στα γέλια. Στις 12/7, ο Μιχάλης Σεβαστέρης θα παρουσιάσει το "Είμαι (ακόμα) vegan" με την... περίσσεια εκφραστικότητα που τον χαρακτηρίζει. Ο ταλαντούχος κωμικός ανεβαίνει στη σκηνή με 6 ενεργειακά ποτά (απαραίτητα για να μείνει εντελώς ακίνητος για 90’), κωμικά one liners και οικογενειακές ιστορίες. Υ. Γ.: Μείνετε για το χορευτικό κομμάτι στο τέλος.

Δημήτρης Χριστοφορίδης

Τη σκυτάλη παίρνει στις 13/7 ο Δημήτρης Χριστοφορίδης με το "Πιο αστείος πεθαίνεις". Η θεματολογία του εκτείνεται από την αριστερά και τη γιαγιά μέχρι το gay pride και την αναζήτηση της ευτυχίας. Επίσης ο Δημήτρης έχει χωρίσει, άρα θα πει πάλι για τα γκομενικά μου. Καλή δύναμη να έχετε. Opening acts οι δυο εξαιρετικοί νέοι κωμικοί Έμιλυ Ντάνου Σταμάτης Αθανασάκης. Τέλος, στις 17/7, το Λοσάντζελε υποδέχεται την παράσταση "Πιάστηκα" με τον Κώστα Μαλιάτση, που μετά από δέκα χρόνια κουβάλημα στην κωμική σκηνή έχει αποκομίσει πολλά βάρη. Και όπως είναι φυσικό, πιάστηκε. Αφού λοιπόν έψαξε πολύ, βρήκε τελικά το καλύτερο φάρμακο: την κωμωδία.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Είμαι (ακόμα) vegan

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 60 '

Ένα μοναδικό κωμικό ταλέντο επιστρέφει στη σκηνή του Λοσάντζελε με 6 ενεργειακά ποτά (απαραίτητα ώστε να μείνει εντελώς ακίνητος για 90’), κωμικά one liners και οικογενειακές ιστορίες (λίγο χειρότερες απ’ τις τηλεοπτικές). Ένα stand up γεμάτο ανατροπές! Είναι στ’ αλήθεια άνθρωπος ο Μιχάλης Σεβαστέρης; Mήπως είναι απλά ένα τζογαδόρικο ρομπότ με μοναδικό σκοπό να μας κάνει όλους να τρώμε χόρτα; Ποια είναι η τακτική επιβίωσής του στο λεωφορείο; Άραγε, έχει μειώσει τις φορές ανά λεπτό που αναφέρει ότι είναι βίγκαν; (μπα!) Του λένε ψέματα στις καφετέριες πως τον ξέρουν για να του αποσπάσουν την προσοχή και να του κλέψουν την τσάντα; Υ.Γ: Μείνετε για το χορευτικό κομμάτι στο τέλος!

Τόσο όσο

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 80 '

Όταν ο Άγγελος και ο Ηλίας γνωρίστηκαν, ήταν Τρίτη απόγευμα και ψιλόβρεχε. Ενώθηκαν με τα ανίερα δεσμά των λογοπαιγνίων το 2020, έφτιαξαν την παράσταση “Double impact” που παίχτηκε 141 φορές σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί σε ένα ακόμα double bill. Θα αναρωτιέστε, τώρα, τι θα περιλαμβάνει η νέα τους παράσταση. Θα έχει ιστορίες, λοιπόν. Τόσο όσο. Θα έχει λογοπαίγνια... τόσο όσο. Θα έχει αποτυχημένες παρομοιώσεις... τόσο όσο. Θα έχει παρατηρήσεις που δεν θα σας ενδιαφέρουν... τόσο όσο. Θα έχει αστεία... τόσο ό..ε, κάπου εδώ το πιάσατε το νόημα. Τα υπόλοιπα, επί σκηνής!

Comedy for the masses vol 2

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 90 '

Η ομάδα πύραυλος, έπειτα από… λαϊκή απαίτηση, επιστρέφει στη σκηνή του μοναδικού comedy club της Αθήνας. Πλήρως ξεκούραστοι, τελείως ανανεωμένοι και με καινούργιο, ολόφρεσκο υλικό, οι τρεις γερόλυκοι του ελληνικού youtube παρουσιάζουν ένα δυνατό stand-up show, το οποίο υπόσχεται να σας «διπλώσει» στα γέλια. Δέκα χρόνια μετά την πρώτη τους κοινή παράσταση, οι τρεις κωμικοί που χάραξαν με τα βίντεό τους το ίντερνετ των 10’s, ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους, παρουσιάζοντας ένα σόου με στόχο να θυμηθούν οι παλιοί αλλά και να μάθουν οι καινούργιοι.

Πιο αστείος πεθαίνεις

  • Stand up Comedy

Μήνυμα του Δημήτρη Χριστοφορίδη προς το κοινό για την παράστασή του: “Γεια σας. Είμαι στον 15ο χρόνο που κάνω κωμωδία και σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον που δείχνετε στην τέχνη μου γιατί είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και θερίζει ο ΕΦΚΑ. Πρώτη αιτία θανάτου μετά τα δάνεια και τα καρδιακά. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω για τη νέα μου stand up comedy παράσταση με έναν πάρα πολύ εμπνευσμένο τίτλο. Η θεματολογία εκτείνεται από την αριστερά και τη γιαγιά μέχρι το gay pride και την αναζήτηση της ευτυχίας. Επίσης χώρισα, άρα θα πω πάλι για τα γκομενικά μου. Καλή δύναμη να έχετε. Δυστυχώς σε αυτή την παράσταση δεν έχω πολύ σεξ και βρισιές και ο Κύριος Σιούλας ο γαστρεντερολόγος που με παρακολουθεί μου είπε να κάνουμε μια γαστροσκόπηση γιατί ποτέ δεν ξέρεις, ίσως κάποια αναφυλαξία. Με πειράζει και η πιπεριά…”

Ανάδρομος Ερμής reloaded

  • Stand up comedy – Music show
  • Διάρκεια: 120 '

Ο ηθοποιός Νικόλας Φραγκιουδάκης, μετά την επιτυχημένη του «ζωδιακή» πορεία στο διαδίκτυο και τα viral video για τα ζώδια και το πώς θα αντιδρούσαν σε διάφορες καταστάσεις, παίρνει τον αστρολογικό του χάρτη και με τη σύμπραξη της τραγουδοποιού και ερμηνεύτριας Joanna Drigo, φτιάχνουν ένα stand-up comedy με ζώδια και πολλή μουσική. Ο Νικόλας με την κωμική και αστρολογική του φλέβα και η Joanna με την κιθάρα της και τη φωνή της, ζωντανεύουν όλα τα ζώδια επί σκηνής με τέτοιον τρόπο, που είτε πιστεύεις σε αυτά είτε όχι, δεν μπορείς παρά να χαθείς στον σουρεαλισμό του ρεαλισμού τους. Πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο όταν χωρίζει; Πώς αντιδρά όταν τσακώνεται; Τι πεθερά θα ήταν το κάθε ζώδιο; Πώς κάνει σεξ το κάθε ζώδιο; Στις παραστάσεις θα παρουσιάσουν και για πρώτη φορά το καινούργιο τους τραγούδι με τον ομώνυμο τίτλο «Ανάδρομος Ερμής».

Πιάστηκα

  • Stand up Comedy

Ο ταλαντούχος κωμικός μετά από δέκα χρόνια κουβάλημα στην κωμική σκηνή έχει αποκομίσει πολλά... βάρη. Και τι να κάνουμε, πιάστηκε. Και ποιο άλλο καλύτερο φάρμακο υπάρχει, φυσικά, από αυτό της κωμωδίας; Νέα σπαρταριστά κείμενα, από τον stand-up comedian που το κοινό αγάπησε για την “ιδιαίτερη” ευγένεια του (έχουμε χρονομετρημένο ρεκόρ τα 6" μέχρι την επόμενη βωμολοχία), την ηρεμία του (έχει κάψει δύο ντεσιμπελόμετρα) και κυρίως : την ανεκτικότητα του (στο κάτω κάτω, τα μανιτάρια και οι χελώνες είναι ενοχλητικά σε όλους, δε φταίει ο Κώστας). Μαζί με νέα κωμικά ταλέντα, ο Κώστας Μαλιάτσης-σάλας υπόσχεται ξέφρενο γέλιο που θα γεμίσει το ζεστό σπίτι της κωμωδίας στην Κορυζή.

Αλήθειες

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 120 '

Η νέα παράσταση του Αθηναίου κωμικού είναι εδώ και θα λέει μόνο αλήθειες. Αλήθειες που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα, αλήθειες που προκύπτουν μέσα από ιστορίες ανθρώπων της διπλανής πόρτας, αλήθειες για τη δική του ζωή του αλλά και αλήθειες για την ζωή των θεατών του. Όπως και να ‘χει, ο Αλέξανδρος λέει πάντα τη δική του αλήθεια με μια οπτική την οποία οι περισσότεροι συναισθάνονται, αφού συχνά τη μοιράζονται και οι ίδιοι. Αλήθεια, είστε έτοιμοι για μια παράσταση stand-up comedy με πολύ storytelling, με πολλές ερωτήσεις αλλά και στιγμές κατά τις οποίες το κοινό γίνεται ο πρωταγωνιστής;

Αελλώ Digital Cinema

Ελ. Βενιζέλου 12, Ραφήνα

Θέατρο Πέτρας

Τέρμα Λεωφόρου 25ης Μαρτίου και Σουλίου

Κηποθέατρο Παπάγου

Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου)

Λοσάντζελε

Κορυζή 4-6

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ορέστεια

Ο Θεόδωρος Τερζόπουλος δοκίμασε τα όρια της μεθόδου του σε ένα τιτάνιο έργο και, αν και σε σημεία προδόθηκε, παρέδωσε μια παράσταση με στοιχεία μυσταγωγίας και "ιερού μεγαλείου", που θα εγγραφεί στις σπουδαιότερες της σύγχρονης παραστασιογραφίας του αρχαίου δράματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
15/07/2024

Η "Ορέστεια" του Θεόδωρου Τερζόπουλου πηγαίνει περιοδεία

Μάθετε σε ποιους σταθμούς θα παρουσιαστεί η τριλογία του Αισχύλου μετά την παρουσίασή της στο κατάμεστο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου (από όπου μπορείτε να δείτε εντός φωτογραφίες).

Οι παραγωγές της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο

Η βρετανική εφημερίδα The Stage πλέκει το εγκώμιο της Στέγης που προωθεί και στηρίζει την εξακτίνωση της σύγχρονης ελληνικής δημιουργίας του θεάτρου και του χορού στην Ευρώπη - κι όχι μόνο.

Θεσσαλικό Θέατρο: Ο Ορέστης Τάτσης νέος καλλιτεχνικός διευθυντής

Το Θεσσαλικό Θέατρο εμπιστεύεται τα ηνία του θεσμού στο νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου.

Το αφιέρωμα "60 Χρόνια Εουτζένιο Μπάρμπα – Odin Teatret" έρχεται σε Φάμπρικα και Ρεκτιφιέ

Η σημαντική φυσιογνωμία του παγκόσμιου θεάτρου Εουτζένιο Μπάρμπα έρχεται στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο για μία σειρά καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δράσεων οργανωμένων από την ομάδα τέχνης Fabrica Athens.

Τη θεατρική παράσταση "Οδυσσέας" υποδέχεται το Μικρό Γκλόρια τον Οκτώβριο

Μια παράσταση που εμπνέεται από αληθινή ιστορία και έχει θέμα τη νόσο Αλτσχάιμερ έρχεται τη νέα σεζόν, με πρωταγωνιστή τον Τάσο Παλαντζίδη.

Φεστιβάλ Αθηνών: Στην Παλαιά Βουλή έρχεται η παράσταση "Ετυμολογίες"

Ρένη Πιττακή και Αγγελική Παπούλια πρωταγωνιστούν στο νέο έργο του Ευθύμη Φιλίππου σε ένα κτίριο-ορόσημο της ελληνικής ιστορίας.