"Μια μέλισσα τον Αύγουστο": Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την παράσταση

Η θερινή σκηνή του Λαμπέτη υποδέχεται την "ιπτάμενη" κωμωδία του Θοδωρή Αθερίδη που επιστρέφει είκοσι χρόνια μετά την πρώτη παρουσίασή της κι εμείς ρίχνουμε μια πρώτη ματιά.

Μία μέλισσα τον Αύγουστο © Γιώργος Καλφαμανώλης

Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη παρουσίασή της στο κοινό, η κωμωδία του Θοδωρή Αθερίδη "Μια μέλισσα τον Αύγουστο" επέστρεψε και παρουσιάζεται ήδη στη θερινή σκηνή του θεάτρου Λαμπέτη, από όπου εμείς βλέπουμε τις πρώτες φωτογραφίες. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Νικορέστης Χανιωτάκης που συνεργάζεται μ’ έναν θίασο υπέροχων ηθοποιών (Ελένη Βαΐτσου, Γιάννης Δρακόπουλος, Θάνος Μπίρκος, Νάνσυ Μπούκλη, Σπύρος Σταμούλης, Αναστασία Τσιλιμπίου) που θα χαρίσουν δροσιά στα καλοκαιρινά βράδια στο κέντρο της πόλης.

Μία μέλισσα τον Αύγουστο
© Γιώργος Καλφαμανώλης

Μία μέλισσα τον Αύγουστο
© Γιώργος Καλφαμανώλης

Η κωμωδία "Μία μέλισσα τον Αύγουστο", μετά από μία επιτυχημένη "πτήση" τόσο στο θέατρο (2004-2005) όσο και στον κινηματογράφο (2007), μας μεταφέρει σε μια απέραντη και απόμερη παραλία. Σε μια ακτή που προσεγγίζεις μόνο με βάρκα. Εκεί καταφθάνει ο Χάρης με τη γυναίκα του τη Βασούλα, τη Γερμανίδα ετεροθαλή αδελφή του, Χίλντεγκαρντ και την ερωμένη του τη Μαρία που το παίζει κωφή.

Μία μέλισσα τον Αύγουστο
© Γιώργος Καλφαμανώλης

Μία μέλισσα τον Αύγουστο
© Γιώργος Καλφαμανώλης

Μία μέλισσα τον Αύγουστο
© Γιώργος Καλφαμανώλης

Μια μέλισσα τον Αύγουστο
© Γιώργος Καλφαμανώλης

Κι ενώ όλα κυλούν ευχάριστα, μια μέλισσα τσιμπάει τον αλλεργικό Χάρη. Εκείνος ξαφνικά πρήζεται πολύ, εντυπωσιακά πολύ και εμφανίζεται με μια εντελώς διαφορετική μορφή. Αυτό ήταν. Ο Χάρης βρίσκεται αντιμέτωπος με τον χειρότερό του εφιάλτη: τον άλλο του εαυτό, που κρατούσε για χρόνια κρυφό. Η παρέα θα περάσει δύσκολες ώρες και θα δοκιμαστεί εκτός δικτύου, χωρίς νερό, χωρίς σκιά. Το "φοβισμένο" alter ego του Χάρη θα ανακατέψει τα συναισθήματα των φίλων, θα φανερώσει μυστικά, ψέματα και αλήθειες και θα ανατρέψει την εύθραυστη ισορροπία στην παραλία.

Προπώληση μέσω more.com εδώ.

 

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Μια μέλισσα τον Αύγουστο

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 85 '

Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη παρουσίασή της στο σανίδι και δεκαεπτά μετά την κινηματογραφική της μεταφορά, η κωμωδία του Θοδωρή Αθερίδη επιστρέφει. Η παράσταση επικεντρώνεται στον Χάρη και την παρέα του που κάνουν διακοπές σε μια ειδυλλιακή απομονωμένη παραλία. Ξαφνικά, μια μέλισσα τσιμπάει τον Χάρη και του προκαλεί ένα έντονο πρήξιμο που φέρνει στην επιφάνεια τον «άλλο του εαυτό». Το λίγο πιο «γεματούτσικο» alter ego του Χάρη θα εγκατασταθεί ανάμεσα σ’ αυτόν, στην γυναίκα του και στην ερωμένη του και θα φέρει τα πάνω κάτω. Τα μυστικά που θα φανερωθούν και οι αλήθειες που θα έρθουν την επιφάνεια θα κάνουν την παρέα να περάσει δύσκολες ώρες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ορέστεια

Ο Θεόδωρος Τερζόπουλος δοκίμασε τα όρια της μεθόδου του σε ένα τιτάνιο έργο και, αν και σε σημεία προδόθηκε, παρέδωσε μια παράσταση με στοιχεία μυσταγωγίας και "ιερού μεγαλείου", που θα εγγραφεί στις σπουδαιότερες της σύγχρονης παραστασιογραφίας του αρχαίου δράματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
15/07/2024

Η "Ορέστεια" του Θεόδωρου Τερζόπουλου πηγαίνει περιοδεία

Μάθετε σε ποιους σταθμούς θα παρουσιαστεί η τριλογία του Αισχύλου μετά την παρουσίασή της στο κατάμεστο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου (από όπου μπορείτε να δείτε εντός φωτογραφίες).

Οι παραγωγές της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο

Η βρετανική εφημερίδα The Stage πλέκει το εγκώμιο της Στέγης που προωθεί και στηρίζει την εξακτίνωση της σύγχρονης ελληνικής δημιουργίας του θεάτρου και του χορού στην Ευρώπη - κι όχι μόνο.

Θεσσαλικό Θέατρο: Ο Ορέστης Τάτσης νέος καλλιτεχνικός διευθυντής

Το Θεσσαλικό Θέατρο εμπιστεύεται τα ηνία του θεσμού στο νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου.

Το αφιέρωμα "60 Χρόνια Εουτζένιο Μπάρμπα – Odin Teatret" έρχεται σε Φάμπρικα και Ρεκτιφιέ

Η σημαντική φυσιογνωμία του παγκόσμιου θεάτρου Εουτζένιο Μπάρμπα έρχεται στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο για μία σειρά καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δράσεων οργανωμένων από την ομάδα τέχνης Fabrica Athens.

Τη θεατρική παράσταση "Οδυσσέας" υποδέχεται το Μικρό Γκλόρια τον Οκτώβριο

Μια παράσταση που εμπνέεται από αληθινή ιστορία και έχει θέμα τη νόσο Αλτσχάιμερ έρχεται τη νέα σεζόν, με πρωταγωνιστή τον Τάσο Παλαντζίδη.

Φεστιβάλ Αθηνών: Στην Παλαιά Βουλή έρχεται η παράσταση "Ετυμολογίες"

Ρένη Πιττακή και Αγγελική Παπούλια πρωταγωνιστούν στο νέο έργο του Ευθύμη Φιλίππου σε ένα κτίριο-ορόσημο της ελληνικής ιστορίας.