afieroma

Focus Εκπαίδευση

Σηκώνουμε στην έδρα τους top ειδικούς στις σπουδές και στην επιμόρφωση

I.IEK ΔΟΜΗ

I.IEK ΔΟΜΗ

Τα επαγγελματικά σας όνειρα γίνονται προσωπικοί μας στόχοι

Ο πρόεδρος του ομίλου Δομή κ. Γιώργος Τσατσαμπάς εξηγεί γιατί «σπουδάζοντας στο Ι.ΙΕΚ Δομή, ζεις μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία που θα σε οδηγήσει στην επαγγελματική και την προσωπική καταξίωση κι επιτυχία».

Eβδομήντα ειδικότητες με μεγάλη διείσδυση στην αγορά εργασίας (σε τομείς όπως η μόδα και η ομορφία, η υγεία και τα παιδαγωγικά επαγγέλματα), καινοτόμοι τρόποι διδασκαλίας που εφαρμόζονται από άρτια καταρτισμένο προσωπικό σύμφωνα με διεθνή πρότυπα, κρατική αναγνώριση αλλά και παροχές που λύνουν τα χέρια σε σπουδαστές και γονείς έχουν αναδείξει το Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ σε ένα ζωντανό, αξιόπιστο και αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό οργανισμό, ο οποίος μάλιστα αναδείχτηκε σε έρευνα της Palmos Analysis πρώτος σε επαγγελματική αποκατάσταση σπουδαστών ΙΕΚ. Όπως αναφέρει ο κ. Γιώργος Τσατσαμπάς, πρόεδρος του ομίλου ΔΟΜΗ: «Από εμάς αποφοιτούν κυρίως μεσαία στελέχη κι επειδή η γκάμα των εργαζομένων είναι πολύ μεγαλύτερη στη συγκεκριμένη επαγγελματική κλίμακα, έχουμε μεγαλύτερη απορροφητικότητα των σπουδαστών μας από ό,τι τα πανεπιστήμια». Με ένα ευρύ ακαδημαϊκό πλέγμα συνεργασιών, ευρωπαϊκών δράσεων κι ερευνών, το ανθρώπινο δυναμικό αντιμετωπίζει κάθε σπουδαστή ως «μια μοναδική προσωπικότητα με ξεχωριστές ανάγκες και ταλέντα, με στόχο όχι μόνο την εκπαιδευτική κατάρτιση και την επαγγελματική ανέλιξη αλλά και τη μύησή του σε ένα δημιουργικό τρόπο σκέψης και θεώρησης, που θα αποδειχτεί χρήσιμος και θα επιδράσει θετικά σε όλα τα επίπεδα της ζωής».

TIP: Το Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις των καιρών, όχι μόνο έχει προσαρμόσει τα δίδακτρά του αλλά λειτουργεί με επιτυχία υπηρεσίες όπως το Γραφείο Eπαγγελματικής Aποκατάστασης και το Κέντρο Συμβουλευτικής για σπουδαστές και γονείς.

I.IEK ΔΟΜΗ Χαριλάου Τρικούπη 17, Αθήνα , τηλ. 2103840552 , www.iekdomi.gr

Αφετηρία:
Προορισμός: