afieroma

Focus Εκπαίδευση

Σηκώνουμε στην έδρα τους top ειδικούς στις σπουδές και στην επιμόρφωση

Επιμόρφωση Ενηλίκων στο Κολλέγιο Αθηνών-Κολλέγιο Ψυχικού

Επιμόρφωση Ενηλίκων στο Κολλέγιο Αθηνών-Κολλέγιο Ψυχικού

Εμπειρία και ποιότητα στη διά βίου μάθηση

Η Χάρις Οικονομοπούλου ξεδιπλώνει την πλούσια και συντονισμένη στα ενδιαφέροντα της εποχής, λίστα μαθημάτων του Προγράμματος Επιμόρφωσης Ενηλίκων στο Κολλέγιο Αθηνών-Κολλέγιο Ψυχικού.

Είκοσι χρόνια διευθύντρια των προγραμμάτων επιμόρφωσης στο Κολλέγιο Αθηνών-Κολλέγιο Ψυχικού, η Χάρις Οικονομοπούλου έχει δει χιλιάδες μαθητές να διαβαίνουν το κατώφλι τους. Οι μισοί επιστρέφουν και αυτό λέει πολλά. Μιλάμε άλλωστε για μια εκπαιδευτική πρωτοβουλία που αναπτύσσεται από το 1984 σε ένα πληρέστατο campus 150 κατάφυτων στρεμμάτων το οποίο έχει και αθλητικές εγκαταστάσεις (γυμναστήριο, κολυμβητήριο). «Στις μέρες μας ο καθένας τα λίγα ευρώ και το χρόνο που του περισσεύουν τα διαθέτει για να καλύψει μια επιμορφωτική ανάγκη που θα κάνει τη διαφορά στο βιογραφικό του αλλά και για να ανταλλάξει γνώμες με ανθρώπους με τους οποίους έχει κοινά ενδιαφέροντα. Έτσι έχουν αυξηθεί σημαντικά οι εγγραφές σε μαθήματα ξένων γλωσσών. Φέτος προσθέτουμε μαθήματα για Website Design, για Image Making & Self Branding, Social Networking & Media, Ραδιόφωνο αλλά και σεμινάρια “οικιακής οικονομίας”, για να μάθεις να φτιάχνεις ένα λαχανόκηπο στο μπαλκόνι ή σπιτικό κρασί. Δημοφιλή αποδεικνύονται και τα τμήματα ιστορίας». Με περισσότερα από 130 διαφορετικά μαθήματα στις κατηγορίες Κοινωνικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες, Καλλιτεχνικά Εργαστήρια, Ξένες Γλώσσες και Πολιτισμός, Επαγγελματική και Προσωπική Ανάπτυξη, Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές θα βρείτε σίγουρα κάτι στα μέτρα σας.

TIP: Για τους κατόχους της ευρωπαϊκής κάρτας νέων υπάρχει ειδική έκπτωση στα δίδακτρα. Ωστόσο, ο καθένας μπορεί να παρακολουθήσει δωρεάν το πρώτο από όλα τα προσφερόμενα μαθήματα.

Επιμόρφωση Ενηλίκων στο Κολλέγιο Αθηνών-Κολλέγιο Ψυχικού Στεφάνου Δέλτα 15, Π. Ψυχικό , τηλ. 2106748160, 2106748153 , www.haef.gr

Αφετηρία:
Προορισμός: