afieroma

Focus Εκπαίδευση

Σηκώνουμε στην έδρα τους top ειδικούς στις σπουδές και στην επιμόρφωση

New York College Film & TV Studies

New York College Film & TV Studies

Αναβαθμισμένες σπουδές πανεπιστημιακού επιπέδου

Ο διευθυντής του τμήματος Film Studies Δημήτρης Παναγιωτάτος μάς μιλά για το υψηλό επίπεδο σπουδών, τα αναγνωρισμένα πτυχία bachelor και τις ευκαιρίες για ένα δυναμικό ξεκίνημα στην αγορά εργασίας που προσφέρει το New York College.

Μέσα από τις στρατηγικές συνεργασίες του NYC με κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα σε Αμερική και Ευρώπη, και πιο συγκεκριμένα με το Πανεπιστήμιο του Greenwich, ιδρύθηκε το 2001 το δυναμικό τμήμα Film & TV Studies. «Από την αρχή βασικός σκοπός του τμήματος ήταν να αναβαθμίσει τις κινηματογραφικές σπουδές σε πανεπιστημιακό επίπεδο, χορηγώντας αναγνωρισμένο bachelor από το University of Greenwich», σημειώνει ο διευθυντής του τμήματος Δημήτρης Παναγιωτάτος. Το Film & TV Studies αποτελεί μια σύγχρονη σχολή σκηνοθεσίας κινηματογράφου η οποία καλύπτει συγχρόνως όλον τον οπτικοακουστικό τομέα. «Η σκηνοθεσία από μόνη της δεν φτάνει… Στην εποχή της κρίσης όσο πιο πλατύς είναι ο ορίζοντας των κινηματογραφικών σπουδών τόσο περισσότερες επαγγελματικές δυνατότητες προσφέρει» συμπληρώνει ο κ. Παναγιώτατος. Σημειώστε επίσης ότι στη σχολή διδάσκουν ένα εκλεκτό επιτελείο επαγγελματιών του χώρου, ενώ το πρωτοποριακό σύστημα σπουδών είναι ανοιχτό σε κάθε ηλικία, από αρχάριους μέχρι επαγγελματίες. «Προσφέρουμε υλικοτεχνική υποδομή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους φοιτητές και εκτός σχολής, κάθε χρόνο υπάρχει πλούσια παραγωγή σπουδαστικών ταινιών –18 πτυχιακά φιλμ μόνο μέσα στο 2012–, ενώ το career office του NYC φροντίζει για την σύντομη επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του».

TIP: όγω της κρίσης, παρέχεται σε όλους τους υποψήφιους φοιτητές 20% έκπτωση στα δίδακτρα, με μικρή προκαταβολή και προνομιακούς διακανονισμούς πληρωμών.

New York College Film & TV Studies Λεωφόρος Βασιλίσσης Αμαλίας 38, Αθήνα , τηλ. 2103225961-2 , www.nyc.gr

Αφετηρία:
Προορισμός: