afieroma

Focus Εκπαίδευση

Σηκώνουμε στην έδρα τους top ειδικούς στις σπουδές και στην επιμόρφωση

AUA Europe Greece

AUA Europe Greece

Αμερικανική τεχνογνωσία και νέα προγράμματα αιχμής

Ποιες ειδικότητες έχουν πέραση στην αγορά εργασίας και πώς θα διασυνδεθείτε με το club των ισχυρών εταιρειών; Ο πρόεδρος του AUA Europe Αχιλλέας Κανελλόπουλος ξεδιπλώνει τα δυνατά χαρτιά του ιστορικού εργαστηρίου σπουδών.

Mε πρωτοπόρα παρουσία στις αγγλόφωνες σπουδές ήδη από το 1982 (ξεκίνησε ως Southeastern) και προγράμματα σπουδών σύμφωνα με τα αμερικανικά πρότυπα, το AUA Europe σου δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις master (μέσω distance learning σε συνεργασία με αμερικανικά πανεπιστήμια) μένοντας στην Ελλάδα. Επιλέγοντάς το, μπορείς να υπολογίζεις ότι θα εξασφαλίσεις υψηλό επίπεδο εκπαιδευτικών παροχών σε ολιγομελή τμήματα και με επιστημονικό προσωπικό εξοπλισμένο με διδακτορικούς τίτλους από ΗΠΑ και Βρετανία. Και από ειδικότητες; Διαθέτει ίσως το μεγαλύτερο φάσμα γνωστικών αντικειμένων που προσφέρονται από μη κρατικούς εκπαιδευτικούς φορείς στην Ελλάδα. «Από τους δέκα χιλιάδες αποφοίτους μας, το 70% έχει ασχοληθεί με τις τεχνικές επιστήμες (mechanical, architectural, civil και manufacturing engineering), που δίνουν καλύτερες δυνατότητες αυτήν τη στιγμή για επαγγελματική αποκατάσταση», αναφέρει ο πρόεδρός του Αχιλλέας Κανελλόπουλος. «Ανερχόμενος όμως είναι και ο κλάδος των επαγγελμάτων υγείας, τον οποίο ενισχύουμε με νέα προγράμματα». Στο AUA Europe ειδικεύονται ακόμη στις επιστήμες πληροφορικής και ειδικού management, δημοσίων σχέσεων και ψυχολογίας, ενώ υπάρχει και δυνατότητα για σπουδές εξ αποστάσεως με webcasting.

TIP: Θέλεις μια επιτυχημέμη σταδιοδρομία; Το AUA Europe GR προσφέρει aμερικανική eκπαίδευση σε πάνω απο 50 ειδικότητες. Σχεδίασε το μέλλον σου αφού επισκεφθείς το www.auaeurope.edu.gr.

AUA Europe Greece Αδριανού 9 , Νέο Ψυχικό , τηλ. 2107259301-3 2106785100 , www.auaeurope.edu.gr

Αφετηρία:
Προορισμός: