"Les Ballets Trockadero de Monte Carlo": To drag συναντά τον κλασικό χορό στο Παλλάς

Ο διάσημος ανδρικός θίασος χορευτών από το Τροκαντερό και το Σηκουάνα που μετρά 50 χρόνια ζωής, παρουσιάζει ένα ανατρεπτικό θέαμα κλασικού χορού τον Οκτώβριο.

Les Ballets Trockadero de Monte Carlo

Το διάσημο και πολυσυζητημένο μπαλέτο "Les Ballets Trockadero de Monte Carlo", ο πιο αγαπημένος ανδρικός θίασος χορευτών στο κόσμο, αποτελούμενος αποκλειστικά από άνδρες χορευτές οι οποίοι ερμηνεύουν γυναικείους ρόλους, χαρίζει στο κοινό ακριβώς αυτό που υπόσχεται: συγκίνηση και άφθονο γέλιο.

Les Ballets Trockadero de Monte Carlo

Η ομάδα "φαινόμενο" από το Τροκαντερό και το Σηκουάνα ή αλλιώς "Trocks", με εκατοντάδες παγκόσμιες περιοδείες, διθυραμβικές κριτικές και συνεργασίες με κορυφαίος χορογράφους και χορευτές όπως ο Μιχαήλ Μπαρίσνικοφ, έρχεται στο θέατρο Παλλάς τον Οκτώβριο (2-5/10).

Les Ballets Trockadero de Monte Carlo

Les Ballets Trockadero de Monte Carlo

Επιδέξιοι παρωδοί και ταυτόχρονα ικανότατοι χορευτές κλασικού μπαλέτου, υπόσχονται ένα ανατρεπτικό και υψηλής αισθητικής θέαμα, αποτίοντας φόρο τιμής στην παράδοση του κλασικού χορού και σατιρίζοντας ταυτόχρονα την ψεύτικη σοβαροφάνεια της εποχής σε μια φαντασμαγορική και ξεκαρδιστική γιορτή, με κομψό χιούμορ, ταλέντο, ευρηματικότητα, ακρίβεια και σεβασμό στη χορευτική τέχνη.

Les Ballets Trockadero de Monte Carlo

Τι έχουν πει για τους "Trocks"

"Μια από τις πιο ασυνήθιστα ταλαντούχες χορευτικές ομάδες που υπάρχουν. Αυτοί οι τύποι σε κάνουν να πιστεύεις ότι και το Άγαλμα της Ελευθερίας μπορεί να είναι μια drag queen!". - Neil Norman, The Stage

Les Ballets Trockadero de Monte Carlo

"Το μπαλέτο είναι μια εντελώς παράλογη τέχνη — και το λατρεύουμε  για αυτό. Αυτό ακριβώς διακηρύσσει το Les Ballets Trockadero de Monte Carlo σε κάθε κίνηση. Το κράμα της φινέτσας της μπαλαρίνας, αλλά και της γελοιότητας που κρύβει η κάθε ντίβα είναι λαμπρό, ανησυχητικό, καθηλωτικό: αυτό είναι το στυλ των Trocks". - Alastair Macaulay, The New York Times

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Για τη Λίντα Καπετανέα, η υπομονή, η επιμονή και μια δεμένη μικρή ομάδα έφτασαν το Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας στα 30 του

Με αφορμή την τριακοστή διοργάνωση του διεθνούς φεστιβάλ, η καλλιτεχνική του διευθύντρια μιλά στο "α" για το παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟς
26/06/2024

"Η Αφροδίτη με την γούνα" κάνει πρεμιέρα στο Theatre of the No

To τολμηρό ψυχολογικό δράμα του Ντέιβιντ Άιβς, που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Λέοπολντ Φον Ζάχερ-Μαζόχ, παρουσιάζεται σε μια παράσταση εξ ολοκλήρου στα αγγλικά.

"Το τάβλι" σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Ρήγας αυτό το καλοκαίρι

Το θεατρικό του Δημήτρη Κεχαΐδη θα παρουσιαστεί σε ανοιχτά θέατρα της Αττικής, με τον σκηνοθέτη και τον Αντώνη Κρόμπα στους ρόλους δύο λαμόγιων που παίζουν μια παρτίδα τάβλι με απρόβλεπτη εξέλιξη.

Οι πιο δυνατές χορευτικές παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών

Το "μαζί" απασχολεί τους χορογράφους του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, οι οποίοι μέσα από την παγκόσμια γλώσσα του χορού μας θυμίζουν όλα όσα μας ενώνουν. Σε αυτό το πνεύμα, το UberTaxi μας βοηθά να μοιραστούμε θεάματα από την αφρόκρεμα της εγχώριας και παγκόσμιας χορευτικής δημιουργίας, παρέχοντας μια υπηρεσία πολλαπλών στάσεων που διευκολύνει τις μετακινήσεις μας.

Ο Γιώργος Κουτλής μάς λέει πέντε πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τους ηλεκτρισμένους "Παίχτες"

Ο σκηνοθέτης της talk of the town παράστασης με την εκρηκτική ενέργεια που αρχίζει και τελειώνει σαν ροκ συναυλία, η οποία περιοδεύει φέτος το καλοκαίρι, μοιράζεται με το "α" πέντε fun facts που δεν ξέραμε.

Όσα έγραψε η Μαρίνα Καραγάτση στο "α" για το "Ευχαριστημένο" της

Με αφορμή το θάνατο της συγγραφέα Μαρίνας Καραγάτση, αναδημοσιεύεται το κείμενο που έγραψε αποκλειστικά για το "α", λίγο πριν την παράσταση του αυτοβιογραφικού βιβλίου της, "Το ευχαριστημένο".

3 "In between παραστάσεις" της προβάλλει η bijoux de kant

Τρεις κινηματογραφημένες παραστάσεις με την υπογραφή της Γλυκερίας Μπασδέκη και τη σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Σκουρλέτη έρχονται για τέσσερις back to back προβολές.