Οι αστέρες των μπαλέτων Μπολσόι χορεύουν σε ένα Grand Gala μπαλέτου χωρίς σύνορα

Δώδεκα κορυφαίοι χορευτές έρχονται στο Λυκαβηττό τον Οκτώβριο για να παρουσιάσουν τις καλύτερες στιγμές από σπουδαία έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου.

Grand Gala: Μπαλέτο χωρίς σύνορα

Δώδεκα από τους σπουδαιότερους χορευτές των μπαλέτων Μπολσόι παρουσιάζουν τις καλύτερες στιγμές από τις εμβληματικές χορογραφίες σπουδαίων μπαλετικών έργων όπως η "Λίμνη των κύκνων”, η "Ωραία Κοιμωμένη”, η "Ζιζέλ”, ο "Δον Κιχώτης”, ο "Ρωμαίος και Ιουλιέτα”, ο "Κουρσάρος” κ.ά. στο "Grand Gala: Μπαλέτο χωρίς σύνορα”. Μετά την πρεμιέρα της σε ελληνικό έδαφος στο Θέατρο Γης της Θεσσαλονίκης, η παράσταση θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού στις 6 Οκτωβρίου

Grand Gala: Μπαλέτο χωρίς σύνορα

Στο πρόγραμμα της παράστασης θα απολαύσουμε διάσημα pas de deux, όπως ο "χορός για δύο" από την "Λίμνη των Κύκνων", και άλλα αγαπημένα αποσπάσματα. Μια συρραφή των στιγμών κορύφωσης από διάσημες παραστάσεις κλασικού χορού, που έχουν χαρακτηριστεί το οξυγόνο των χορευτών, ενώ η συναισθηματική τους δύναμη επιδρά πολύ έντονα και στους θεατές όλων των ηλικιών. 

Grand Gala: Μπαλέτο χωρίς σύνορα

Πρωταγωνιστεί μια ομάδα διάσημων χορευτών που διακρίθηκε μέσα από τις παραστάσεις των μπαλέτων Μπολσόι. Κάθε ένας από τους χορευτές και τις χορεύτριες είναι διαρκώς φιλοξενούμενοι στα μεγαλύτερα μπαλέτα και σε χορευτικές υπερπαραγωγές παγκοσμίως. Φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε στο πλαίσιο της περιοδείας τους.

Η προπώληση για το "Grand Gala: Μπαλέτο χωρίς σύνορα” μόλις ξεκίνησε.

Grand Gala: Μπαλέτο χωρίς σύνορα

Τα μεγάλα ονόματα των μπαλέτων Μπολσόι που θα δούμε στην Αθήνα

-Άννα Νικούλινα
-Αλιόνα Κοβαλίoβα
-Ελισαβέτα Κοκόρεβα
-Αναστασία Στασκέβιτς
-Ιγκόρ Γκερασένκο

Τα υπόλοιπα ονόματα θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Λόφος Λυκαβηττού
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Το "Μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας" και ο "Μπογιατζής" βάζουν τα... καλοκαιρινά τους

Οι δύο παραστάσεις που παρουσιάστηκαν τον χειμώνα συνεχίζουν την πορεία τους και τη θερινή περίοδο στην αυλή του θεάτρου Από Κοινού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Ορέστεια

Ο Θεόδωρος Τερζόπουλος δοκίμασε τα όρια της μεθόδου του σε ένα τιτάνιο έργο και, αν και σε σημεία προδόθηκε, παρέδωσε μια παράσταση με στοιχεία μυσταγωγίας και "ιερού μεγαλείου", που θα εγγραφεί στις σπουδαιότερες της σύγχρονης παραστασιογραφίας του αρχαίου δράματος.

Η "Ορέστεια" του Θεόδωρου Τερζόπουλου πηγαίνει περιοδεία

Μάθετε σε ποιους σταθμούς θα παρουσιαστεί η τριλογία του Αισχύλου μετά την παρουσίασή της στο κατάμεστο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου (από όπου μπορείτε να δείτε εντός φωτογραφίες).

Οι παραγωγές της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο

Η βρετανική εφημερίδα The Stage πλέκει το εγκώμιο της Στέγης που προωθεί και στηρίζει την εξακτίνωση της σύγχρονης ελληνικής δημιουργίας του θεάτρου και του χορού στην Ευρώπη - κι όχι μόνο.

Θεσσαλικό Θέατρο: Ο Ορέστης Τάτσης νέος καλλιτεχνικός διευθυντής

Το Θεσσαλικό Θέατρο εμπιστεύεται τα ηνία του θεσμού στο νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου.

Το αφιέρωμα "60 Χρόνια Εουτζένιο Μπάρμπα – Odin Teatret" έρχεται σε Φάμπρικα και Ρεκτιφιέ

Η σημαντική φυσιογνωμία του παγκόσμιου θεάτρου Εουτζένιο Μπάρμπα έρχεται στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο για μία σειρά καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δράσεων οργανωμένων από την ομάδα τέχνης Fabrica Athens.

Τη θεατρική παράσταση "Οδυσσέας" υποδέχεται το Μικρό Γκλόρια τον Οκτώβριο

Μια παράσταση που εμπνέεται από αληθινή ιστορία και έχει θέμα τη νόσο Αλτσχάιμερ έρχεται τη νέα σεζόν, με πρωταγωνιστή τον Τάσο Παλαντζίδη.