"Τότε, τώρα, πάντα": Πότε ξεκινά η νέα επιθεώρηση από τον Σταμάτη Φασουλή στο Θέατρο Άλσος

Ο μετρ του είδους θα ξεκαλοκαιριάσει στο Θέατρο Άλσος με νέα επιθεώρηση και ταλαντούχους συνεργάτες.

Τότε_τώρα_πάντα Πέτρος Νικολαρέας©

Στο χώρο της επιθεώρησης που γνωρίζει όσο λίγοι επιστρέφει ο Σταμάτης Φασουλής και μάλιστα σε τριπλό ρόλο: συνυπογράφει τα κείμενα της νέας επιθεώρησης "Τότε, τώρα, πάντα", η οποία θα παρουσιαστεί σε δική του σκηνοθεσία το καλοκαίρι του 2024 στο θέατρο Άλσος, ενώ θα ερμηνεύσει και έναν από τους βασικούς ρόλους. Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τις 14 Ιουνίου.

Σταμάτης Φασουλής
Πέτρος Νικολαρέας©

"Τότε, τώρα, πάντα", λοιπόν, μια επιθεώρηση εναντίον όλων και υπέρ των πάντων με σχόλιο, ανατροπές, χιούμορ και πολύ μουσική και χορό, σε κείμενα των Σταμάτη Φασουλή, Μανίνας Ζουμπουλάκη, Βαγγέλη Νάση και Πέπης Ραγκούση, που θα ερμηνεύσουν στη σκηνή του Άλσους οι Θοδωρής Αθερίδης, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Λευτέρης Ελευθερίου, Ελένη Καστάνη, Κώστας Κόκλας, Αντώνης Λουδάρος, Δήμητρα Ματσούκα, Ματίνα Νικολάου, Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Σταμάτης Φασουλής
Σε guest εμφάνιση θα δούμε τους Μίρκα Παπακωνσταντίνου και Γιώργο Κωνσταντίνου (ο οποίος θα παρουσιάσει ένα δικό του κείμενο).
Συμμετέχουν επίσης οι: Τραϊάνα Ανανία, Άννα Μάγκου, Μιχάλης Παπαδημητρίου, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Φαίη Φραγκιώτη.

Όσο για τους υπόλοιπους ταλαντούχους συντελεστές, ο Σταμάτης Κραουνάκης υπογράφει τη μουσική, ο Φωκάς Ευαγγελινός την καλλιτεχνική διεύθυνση και τις χορογραφίες, ο Μανόλης Παντελιδάκης τα σκηνικά και η Ντένη Βαχλιώτη τα κοστούμια.

Τότε, τώρα, πάντα
Πέτρος Νικολαρέας©
Σταμάτης Φασουλής & Σταμάτης Κραουνάκης

Η πολιτική και η οικονομική πραγματικότητα, η τεχνητή νοημοσύνη, τα πρόσωπα της
σόου μπιζ, ένας τράπερ, ένας άστεγος, μια αναμαλλιασμένη ξανθιά που βγαίνει από
έναν κάδο ανακύκλωσης, η τραγουδιάρα Αλίκη..., η κοινωνική μας ζωή, τα βάσανα του κόσμου, η χαμένη επικοινωνία μας και το ερώτημα "Σε τι κόσμο ζούμε άραγε;", είναι κάποια από τα θέματα που απασχολούν τους δημιουργούς του "Τότε, τώρα, πάντα".

Στη φωτό εξωφύλλου, ο Σταμάτης Φασουλής, ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Φωκάς Ευαγγελινός με τους παραγωγούς της παράστασης, Ηλία Μαροσούλη και Άγγελο Κοταρίδη.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Άλσος

Ευελπίδων 4, Πεδίον Άρεως

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Το "Μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας" και ο "Μπογιατζής" βάζουν τα... καλοκαιρινά τους

Οι δύο παραστάσεις που παρουσιάστηκαν τον χειμώνα συνεχίζουν την πορεία τους και τη θερινή περίοδο στην αυλή του θεάτρου Από Κοινού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Ορέστεια

Ο Θεόδωρος Τερζόπουλος δοκίμασε τα όρια της μεθόδου του σε ένα τιτάνιο έργο και, αν και σε σημεία προδόθηκε, παρέδωσε μια παράσταση με στοιχεία μυσταγωγίας και "ιερού μεγαλείου", που θα εγγραφεί στις σπουδαιότερες της σύγχρονης παραστασιογραφίας του αρχαίου δράματος.

Η "Ορέστεια" του Θεόδωρου Τερζόπουλου πηγαίνει περιοδεία

Μάθετε σε ποιους σταθμούς θα παρουσιαστεί η τριλογία του Αισχύλου μετά την παρουσίασή της στο κατάμεστο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου (από όπου μπορείτε να δείτε εντός φωτογραφίες).

Οι παραγωγές της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο

Η βρετανική εφημερίδα The Stage πλέκει το εγκώμιο της Στέγης που προωθεί και στηρίζει την εξακτίνωση της σύγχρονης ελληνικής δημιουργίας του θεάτρου και του χορού στην Ευρώπη - κι όχι μόνο.

Θεσσαλικό Θέατρο: Ο Ορέστης Τάτσης νέος καλλιτεχνικός διευθυντής

Το Θεσσαλικό Θέατρο εμπιστεύεται τα ηνία του θεσμού στο νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου.

Το αφιέρωμα "60 Χρόνια Εουτζένιο Μπάρμπα – Odin Teatret" έρχεται σε Φάμπρικα και Ρεκτιφιέ

Η σημαντική φυσιογνωμία του παγκόσμιου θεάτρου Εουτζένιο Μπάρμπα έρχεται στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο για μία σειρά καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δράσεων οργανωμένων από την ομάδα τέχνης Fabrica Athens.

Τη θεατρική παράσταση "Οδυσσέας" υποδέχεται το Μικρό Γκλόρια τον Οκτώβριο

Μια παράσταση που εμπνέεται από αληθινή ιστορία και έχει θέμα τη νόσο Αλτσχάιμερ έρχεται τη νέα σεζόν, με πρωταγωνιστή τον Τάσο Παλαντζίδη.