"Στα μπετά": Ο Λάμπρος Φισφής ετοιμάζει το νέο του stand up comedy σόλο

Τα νέα του κείμενα θα δοκιμάσει ο δημοφιλής κωμικός σε μια work in progress παράσταση που θα παρουσιαστεί στο Christmas Theater τα Χριστούγεννα.

Αυτά είναι - Λάμπρος Φισφής

Ένα χρόνο μετά την επιτυχημένη του παράσταση "Αυτά ξανά είναι”, ο Λάμπρος Φισφής επιστρέφει στο Christmas Theater με το νέο work in progress σόλο του με τίτλο "Στα μπετά". Στο νέο του ραντεβού με τους φαν του stand up comedy στις 25 Δεκεμβρίου, ο δημοφιλής κωμικός παρουσιάζει τα φρέσκα του κείμενα και το κοινό παίρνει το ρόλο της κριτικής επιτροπής και αποφασίζει. Τι είναι αστείο και τι όχι; Τι κείμενα περνάνε στην επόμενη φάση; Τι θεματολογίες θα πάνε στον τελικό; Πόσες ακόμα ατάκες reality τηλεπαιχνιδιών θα χρησιμοποιήσει για να μας βάλει στο κλίμα; 

Μέσα από το νέο του υλικό ο Λάμπρος Φισφής θα μας μιλήσει για γάμους σε παρεκκλήσια, περίεργα ονόματα παιδιών, στάδια καυγάδων σε μία σχέση, τις ιδιαιτερότητες του παλιατζή, τα λάθη του γυμναστηρίου, την υποβάθμιση ζωής του κάμπινγκ, τις μπόμπες που πίναμε στα 90s, τις επιστημονικές έρευνες που δοξάζουν τον Έλληνα, τις περιπέτειες με τα παιδιά του, τα κουλά κάθε δίαιτας και το τι γίνεται όταν κλείνεις τα 40.

Κάψε το σενάριο Λάμπρος Φισφής
Λεωνίδας Τούμπανος©

Λίγα λόγια για τον Λάμπρο Φισφή

Με πλέον κοντά στα 15 χρόνια καριέρας στην πλάτη του έχει παρουσιάσει τρία stand up comedy solo shows: "Να ένας σοφός", "Δες το θετικό" και "Να το φως", ενώ τεράστια επιτυχία έκανε και η best of παράστασή του "Αυτά είναι" με δύο sold out παραστάσεις στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Τάε Κβον Ντο) και το Christmas Theater με 10.000 θεατές συνολικά, αποτελώντας τη μεγαλύτερη παράσταση stand up comedy που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα.
Ο Λάμπρος Φισφής είναι δημιουργός και παρουσιαστής του τηλεοπτικού comedy show "Κάψε το Σενάριο", του τηλεπαιχνιδιού "Οι 100", αλλά και των επιτυχιών "Big Talk" και "Small Talk" του YouTube και του late night talk show "Βραδινές Ιστορίες". Μεταξύ άλλων, είναι ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής του μεγαλύτερου ελληνικού φεστιβάλ κωμωδίας, του "Athens Comedy Festival".

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Hecuba, not Hecuba": Στην Επίδαυρο η παράσταση του αντισυμβατικού Τιάγκο Ροντρίγκες που πλέκει το μύθο με μια αληθινή ιστορία

Ο μύθος της "Εκάβης" του Ευριπίδη συναντά την αληθινή ιστορία μιας οργισμένης μητέρας που παλεύει ενάντια στη συγκάλυψη της εξουσίας και την έλλειψη απόδοσης δικαιοσύνης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Το "Μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας" και ο "Μπογιατζής" βάζουν τα... καλοκαιρινά τους

Οι δύο παραστάσεις που παρουσιάστηκαν τον χειμώνα συνεχίζουν την πορεία τους και τη θερινή περίοδο στην αυλή του θεάτρου Από Κοινού.

Ορέστεια

Ο Θεόδωρος Τερζόπουλος δοκίμασε τα όρια της μεθόδου του σε ένα τιτάνιο έργο και, αν και σε σημεία προδόθηκε, παρέδωσε μια παράσταση με στοιχεία μυσταγωγίας και "ιερού μεγαλείου", που θα εγγραφεί στις σπουδαιότερες της σύγχρονης παραστασιογραφίας του αρχαίου δράματος.

Η "Ορέστεια" του Θεόδωρου Τερζόπουλου πηγαίνει περιοδεία

Μάθετε σε ποιους σταθμούς θα παρουσιαστεί η τριλογία του Αισχύλου μετά την παρουσίασή της στο κατάμεστο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου (από όπου μπορείτε να δείτε εντός φωτογραφίες).

Οι παραγωγές της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο

Η βρετανική εφημερίδα The Stage πλέκει το εγκώμιο της Στέγης που προωθεί και στηρίζει την εξακτίνωση της σύγχρονης ελληνικής δημιουργίας του θεάτρου και του χορού στην Ευρώπη - κι όχι μόνο.

Θεσσαλικό Θέατρο: Ο Ορέστης Τάτσης νέος καλλιτεχνικός διευθυντής

Το Θεσσαλικό Θέατρο εμπιστεύεται τα ηνία του θεσμού στο νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου.

Το αφιέρωμα "60 Χρόνια Εουτζένιο Μπάρμπα – Odin Teatret" έρχεται σε Φάμπρικα και Ρεκτιφιέ

Η σημαντική φυσιογνωμία του παγκόσμιου θεάτρου Εουτζένιο Μπάρμπα έρχεται στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο για μία σειρά καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δράσεων οργανωμένων από την ομάδα τέχνης Fabrica Athens.