"Τι ζούμε, ρε;": Η sold out παράσταση των 44.000 θεατών συνεχίζεται στο Άλσος μέχρι τον Οκτώβριο

Μάλλον αναμενόμενη ήταν η παράταση μέχρι και το φθινόπωρο για την μεγάλη επιτυχία του καλοκαιριού με την υπογραφή της Δήμητρας Παπαδοπούλου και του Θοδωρή Αθερίδη.

Τί ζούμε, ρε;

"Τι ζούμε ρε οι τρελοί, τι ζούμε δεν μπορεί” είναι ο στίχος με τον οποίο μας καλωσορίζει η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Θοδωρής Αθερίδης στην επιθεώρηση του καλοκαιριού "Τι ζούμε, ρε;” στο θέατρο Άλσος παρέα με τον 45μελή θίασο ηθοποιών, χορευτών και μουσικών. Μέχρι σήμερα η παράσταση έχει μετρήσει περισσότερους από 44.000 θεατές και αλλεπάλληλα sold out. Γι’ αυτό και μετά από μία σύντομη διακοπή από τις 8 έως τις 24 Αυγούστου συνεχίζεται μέχρι και τις 2 Οκτωβρίου.

Τί ζούμε, ρε;

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου παρουσιάζει μια σπαρταριστή επιθεώρηση, σε δικό της κείμενο, που δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο φέρνοντας αντιμέτωπα στη σκηνή την Δεξιά με την Αριστερά, τον Πούτιν με τον Μπάιντεν, τη νοικοκυρά με την νεολαία, κι όχι μόνο. Μια παρέλαση της νεοελληνικής παραπραγματικότητας και παράνοιας που μας ταλαιπωρεί όλους και μόνη διέξοδος είναι να μπορούμε να γελάμε με αυτή.

Τι ζούμε, ρε

Διαβάστε Επίσης

Η παράσταση απογειώνεται, όπως διαβάζουμε στην κριτική του "α", με τις σπινταριστές ενορχηστρώσεις της Μαρίζας Ρίζου, την παρουσία ζωντανής ορχήστρας, τις έξυπνες σφήνες από γνωστά τραγούδια που έχουν προσαρμοστεί στιχουργικά ώστε να συμπληρώνουν τα νούμερα, τα 500 και πλέον κοστούμια της Έβελυν Σιούπη, τις χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού, τους 20 χορευτές, καθώς και τη σφιχτή σκηνοθεσία από τον Θοδωρή Αθερίδη που δεν αφήνει το ρυθμό να χαλαρώσει επί τρεις ώρες, ενώ οι ηθοποιοί, γεμάτοι ενέργεια, καταθέτουν πολύ ωραίες ερμηνείες, λάμποντας ο καθένας στην ώρα του αλλά και ως σύνολο.

Τί ζούμε, ρε;

Εκτός από τους Θοδωρή Αθερίδη και Δήμητρα Παπαδοπούλου πρωταγωνιστούν οι Ελένη Κοκκίδου, Θανάσης Αλευράς, Πάνος Μουζουράκης, Αντώνης Λουδάρος, Κρατερός Κατσούλης, Λευτέρης Ελευθερίου, Κώστας Κόκλας, Παρθένα Χοροζίδου, Κώστας Αποστολάκης, Αντώνης Κρόμπας, Ροζαμάλια Κυρίου, Νίκη Λάμη, Ηλιάνα Γαϊτάνη και Στράτος Λύκος.

Τί ζούμε, ρε;

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Τι ζούμε, ρε;

  • Επιθεώρηση
  • Διάρκεια: 180 '

Η σύγχρονη επιθεώρηση, που έχουν παρακολουθήσει μέχρι σήμερα 44.000 θεατές, συνδυάζει τραγούδι, χορό και σάτιρα με 12μελή ζωντανή ορχήστρα και 20μελές μπαλέτο και αντλεί τη θεματολογία της από την παράνοια της νεοελληνικής πραγματικότητας.

Άλσος

Ευελπίδων 4, Πεδίον Άρεως

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Hecuba, not Hecuba": Στην Επίδαυρο η παράσταση του αντισυμβατικού Τιάγκο Ροντρίγκες που πλέκει το μύθο με μια αληθινή ιστορία

Ο μύθος της "Εκάβης" του Ευριπίδη συναντά την αληθινή ιστορία μιας οργισμένης μητέρας που παλεύει ενάντια στη συγκάλυψη της εξουσίας και την έλλειψη απόδοσης δικαιοσύνης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Το "Μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας" και ο "Μπογιατζής" βάζουν τα... καλοκαιρινά τους

Οι δύο παραστάσεις που παρουσιάστηκαν τον χειμώνα συνεχίζουν την πορεία τους και τη θερινή περίοδο στην αυλή του θεάτρου Από Κοινού.

Ορέστεια

Ο Θεόδωρος Τερζόπουλος δοκίμασε τα όρια της μεθόδου του σε ένα τιτάνιο έργο και, αν και σε σημεία προδόθηκε, παρέδωσε μια παράσταση με στοιχεία μυσταγωγίας και "ιερού μεγαλείου", που θα εγγραφεί στις σπουδαιότερες της σύγχρονης παραστασιογραφίας του αρχαίου δράματος.

Η "Ορέστεια" του Θεόδωρου Τερζόπουλου πηγαίνει περιοδεία

Μάθετε σε ποιους σταθμούς θα παρουσιαστεί η τριλογία του Αισχύλου μετά την παρουσίασή της στο κατάμεστο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου (από όπου μπορείτε να δείτε εντός φωτογραφίες).

Οι παραγωγές της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο

Η βρετανική εφημερίδα The Stage πλέκει το εγκώμιο της Στέγης που προωθεί και στηρίζει την εξακτίνωση της σύγχρονης ελληνικής δημιουργίας του θεάτρου και του χορού στην Ευρώπη - κι όχι μόνο.

Θεσσαλικό Θέατρο: Ο Ορέστης Τάτσης νέος καλλιτεχνικός διευθυντής

Το Θεσσαλικό Θέατρο εμπιστεύεται τα ηνία του θεσμού στο νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου.

Το αφιέρωμα "60 Χρόνια Εουτζένιο Μπάρμπα – Odin Teatret" έρχεται σε Φάμπρικα και Ρεκτιφιέ

Η σημαντική φυσιογνωμία του παγκόσμιου θεάτρου Εουτζένιο Μπάρμπα έρχεται στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο για μία σειρά καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δράσεων οργανωμένων από την ομάδα τέχνης Fabrica Athens.