Οικονόμου

Αγυάλιστο αλλά ατμοσφαιρικό περιβάλλον ταβέρνας σε στιλ «πάμε σαν άλλοτε» και ανάλογα μεγάλη ιστορία που μετράει πολλές δεκαετίες. Παλιοί και νέοι θαμώνες συναντιούνται στα τραπέζια μέσα κι έξω, όταν πιάνουν οι ζέστες, κι οι κατσαρόλες και τα ταψιά του επιμένουν στα παραδοσιακά φαγητά του ελληνικού σπιτιού ακολουθώντας τις εποχές: λαδερά, λαχανοντολμάδες, στιφάδο, αρνί με πατάτες στο φούρνο...

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€20 - €25

Πληροφορίες:

Σάβ., Κυρ. & μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Ιστορικές ταβέρνες και μαγειρεία της Αθήνας

Γευστικά τοπόσημα παραδοσιακής νοστιμιάς σε μια πρωτεύουσα που αλλάζει διαρκώς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
19/10/2024

7 στάσεις στην Τρώων, έναν "από τους πιο cool δρόμους του κόσμου"

Το Time Out ξεχωρίζει τη δημοφιλή οδό των Άνω Πετραλώνων και εμείς βρίσκουμε αφορμή να επιστρέψουμε εκεί.

Πού τρως σοβαρά μαγειρευτά στην Αθήνα;

Παλιά και νέα μαγειρεία ('οινό' και μη) στην πόλη, που ανακατεύουν πάντοτε κάτι νόστιμο στις κατσαρόλες τους.

Τα εστιατόρια της Αθήνας που ξεχωρίζει το Condé Nast Traveler

Τα "tastiest local eateries" όπως τα προτείνει το δημοφιλές lifestyle ταξιδιωτικό περιοδικό.

Τα comfort στέκια της καρδιάς μας

Όσο κι αν το ρίξαμε έξω τις γιορτές (ή και όχι), αυτές τις μέρες επιστρέφουμε με όρεξη σε μέρη δοκιμασμένα που μας ζεσταίνουν την καρδιά και το στομάχι.

Έξι οινομαγειρεία με ιστορία

Σε μια πόλη που ανανεώνει τον γευστικό της χάρτη με μητροπολιτικούς ρυθμούς μερικά στέκια κρατούν αναλλοίωτο το χαρακτήρα τους και ανακατεύουν στις κατσαρόλες τους ατόφιες γευστικές μνήμες παλιάς Αθήνας.

Πετράλωνα Άνω (και) Κάτω: 8 νόστιμες στάσεις

Εδώ χοχλιοί, εκεί pad thai, παραπέρα κατσικάκι με λευκό κρασί, μέλι και άγριο θυμάρι, μοιρασμένα στις δύο όχθες των γραμμών του ηλεκτρικού.