Hytra
H “Hytra” μετακόμισε για το καλοκαίρι στο Μέγαρο Μουσικής, στη σάλα που στέγαζε τη «Fuga»και στη βεράντα της. Ο σεφ Γιώργος Φελεμέγκας παρουσιάζει μια μοντέρνα κουζίνα με ελληνικά στοιχεία, πρωτότυπες γαστρονομικές συνθέσεις και εξαιρετικές πρώτες ύλες από κάθε γωνιά της χώρας. Γευστικά φαβορί ο συνδυασμός ντομάτα-πέστροφα με πιπερίτσα Πέλλας, γαριδάκι και φράουλα τουρσί, η καραβίδα με πιπεριά Φλωρίνης και βασιλικό, και το short rib με ρεβίθια, καρότο και χαρουπόμελο. Menu degustation € 90 & 110. Χρυσός Σκούφος. [P]
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€80 - €100
Πληροφορίες:
Κλειστά Κυρ., Δευτ.
Σχετικά άρθρα
Η "Hytra" αχνίζει σε άλλον τόπο
Το χρυσοσκουφάτο ρεστοράν παρουσιάζει φέτος τη δημιουργική κουζίνα του πολύ ταλαντούχου σεφ Γιώργου Φελεμέγκα στο πλαίσιο μιας ιδιότυπης συγκατοίκησης με το αδερφό εστιατόριο "Fuga".
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗςΗμέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: 6 κορυφαία εστιατόρια της Αθήνας για ρομαντική έξοδο
Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, μερικά απ’ αυτά όμως είναι ιδανικά για τετ α τετ όχι μόνο με τη γαστρονομία, αλλά και με το έτερο ήμισυ.
Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας
Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.
Τέσσερις κυρίες των ελληνικών γεύσεων στη 'Hytra'
Πρεμιέρα στις 20 Νοεμβρίου με την Γιώτα Κουφαδάκη, για να ακολουθήσουν οι Τασία Κουφοπούλου, Νικολέτα Δελατόλλα Φώσκολου και Λένα Λεντάρη.
Τα αστέρια Michelin στα εστιατόρια της Αθήνας για το 2023
Τρία νέα αστέρια, καινούριες προσθήκες και γευστικές σταθερές του οδηγού Michelin για τα εστιατόρια της Αθήνας, κατά τη χρονιά που διανύουμε.
Τα μενού της 'Hytra' συναντούν τις κορυφαίες ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα
Παγκόσμιοι και βραβευμένοι ελληνικοί οίνοι για όλο τον Οκτώβριο στη στέγη της Στέγης.
Νέος σύμβουλος chef στη Hytra ο βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin Πάολο Καζαγκράντε
Ο βραβευμένος σεφ έχει ήδη βάλει τις "πινελιές" του στο μενού, σε συνεργασία με τον σεφ Γιώργο Φελεμέγκα.