Hytra
Η Hytra φιλοξενείται στο Μεγάρο Μουσικής, σ΄ένα χώρο με αρτίστικη διακόσμηση και μεγάλο ατού τον τοίχο-τζαμαρία με θέα τον Υμηττό. Ο διακεκριμένος σεφ Γιώργος Φελεμέγκας παρουσιάζει μια προσωπική, μοντέρνα κουζίνα με σύγχρονες τεχνικές και εμπνευσμένους, συχνά απρόσμενους συνδυασμούς, όπου το ελληνικό στοιχείο δηλώνει παρουσία με υλικά επιλεγμένα απ’ όλη τη χώρα. Γευστικά hit, το μπαρμπούνι μπουρδέτο με τσιγαριαστά χόρτα, το δίδυμο τομάτα-πέστροφα με πιπερίτσα Πέλλας, φράουλα τουρσί και γαριδάκι, το μιλφέιγ παντζαριού με σάλτσα από φασόλια Φενεού και ζελέ κουφοξυλιάς. Ξεχωριστή μνεία αξίζουν τα αρτοποιήματα, το γαλατόψωμο γλασαρισμένο με μέλι μανιταριών και το πατατόψωμο με ξινόγαλο. Προσεγμένα επιδόρπια, ευγενικό σέρβις και επαρκής λίστα κρασιών. Menu degustation € 90 & 110. Χρυσός Σκούφος. [P]
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€80 - €100
Πληροφορίες:
Κλειστά Δευτ.
Σχετικά άρθρα
Η "Hytra" αχνίζει σε άλλον τόπο
Το χρυσοσκουφάτο ρεστοράν παρουσιάζει φέτος τη δημιουργική κουζίνα του πολύ ταλαντούχου σεφ Γιώργου Φελεμέγκα στο πλαίσιο μιας ιδιότυπης συγκατοίκησης με το αδερφό εστιατόριο "Fuga".
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗςΗμέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: 6 κορυφαία εστιατόρια της Αθήνας για ρομαντική έξοδο
Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, μερικά απ’ αυτά όμως είναι ιδανικά για τετ α τετ όχι μόνο με τη γαστρονομία, αλλά και με το έτερο ήμισυ.
Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας
Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.
Τέσσερις κυρίες των ελληνικών γεύσεων στη 'Hytra'
Πρεμιέρα στις 20 Νοεμβρίου με την Γιώτα Κουφαδάκη, για να ακολουθήσουν οι Τασία Κουφοπούλου, Νικολέτα Δελατόλλα Φώσκολου και Λένα Λεντάρη.
Τα αστέρια Michelin στα εστιατόρια της Αθήνας για το 2023
Τρία νέα αστέρια, καινούριες προσθήκες και γευστικές σταθερές του οδηγού Michelin για τα εστιατόρια της Αθήνας, κατά τη χρονιά που διανύουμε.
Τα μενού της 'Hytra' συναντούν τις κορυφαίες ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα
Παγκόσμιοι και βραβευμένοι ελληνικοί οίνοι για όλο τον Οκτώβριο στη στέγη της Στέγης.
Νέος σύμβουλος chef στη Hytra ο βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin Πάολο Καζαγκράντε
Ο βραβευμένος σεφ έχει ήδη βάλει τις "πινελιές" του στο μενού, σε συνεργασία με τον σεφ Γιώργο Φελεμέγκα.