Τέσσερις κυρίες των ελληνικών γεύσεων στη 'Hytra'

Πρεμιέρα στις 20 Νοεμβρίου με την Γιώτα Κουφαδάκη, για να ακολουθήσουν οι Τασία Κουφοπούλου, Νικολέτα Δελατόλλα Φώσκολου και Λένα Λεντάρη.

Hytra Γιώτα Κουφαδάκη

Τέσσερις Κυρίες της ελληνικής κουζίνας, 4 Μαγείρισσες από 4 "γωνιές" της Ελλάδας, έρχονται αυτόν τον χειμώνα στη στέγη της Στέγης και στο βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατόριο. Η 'Hytra' για 4 βραδιές φιλοξενεί διακεκριμένες γυναίκες της γεύσης, που αφήνουν έντονο το αποτύπωμά τους στην κουζίνα της πατρίδας μας. 

Η Γιώτα Κουφαδάκη από την 'Μπουκαδούρα' στη Νικήτη Χαλκιδικής, η Τασία Κουφοπούλου από το 'Απόμερο' της Καρδίτσας, η Νικολέτα Δελατόλλα Φώσκολου από την Τήνο και η Λένα Λεντάρη από το Πανόραμα Ασκύφου Χανίων, έρχονται στη 'Hytra' και φέρνουν μαζί τις περίφημες συνταγές και τις αγνές πρώτες ύλες από τους τόπους τους. Μαζί με τον σεφ του εστιατορίου Γιώργο Φελεμέγκα θα δημιουργήσουν ισάριθμα ειδικά μενού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

  • Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023: Γιώτα Κουφαδάκη από την "Μπουκαδούρα", Νικήτη Χαλκιδικής
  • Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023: Τασία Κουφοπούλου από το "Απόμερο", Καρδίτσα
  • Δευτέρα 15 Ιανουραρίου 2024: Νικολέτα Δελατόλλα Φώσκολου από την Τήνο 
  • Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024: Λένα Λεντάρη από το "Πανόραμα", Ασκύφου Χανίων

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ στην ίδια κουζίνα με τις τέσσερις εξαιρετικές μαγείρισσες του τόπου μας. Στο Hytra επενδύουμε σταθερά στις ελληνικές γεύσεις, χρησιμοποιούμε υλικά από μικρούς Έλληνες παραγωγούς και, με έναν συνδυασμό παραδοσιακών και σύγχρονων τεχνικών, δημιουργούμε τα βραβευμένα πιάτα μας. Προσωπικά, έχω μάθει και συνεχίζω να μαθαίνω πολλά από τους μάγειρες και τις μαγείρισσες της Ελλάδας και είμαι βέβαιος ότι μαζί με τις τέσσερις κυρίες, θα παρουσιάσουμε προτάσεις που θα ενθουσιάσουν" αναφέρει σχετικά ο Γιώργος Φελεμέγκας.

Περισσότερες πληροφορίες

Hytra

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Λεωφ. Συγγρού 107-109, Νέος Κόσμος
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.