Βλάσσης
Ξεκίνησε στον Λυκαβηττό, συνέχισε στους Αμπελοκήπους και τελικά έριξε άγκυρα σε έναν παράδρομο της Μιχαλακοπούλου. Απλό, περιποιημένο, μια ιδέα ιντελεκτουέλ, είναι ένα σταθερό εστιατόριο με διαχρονική δυναμική. Η ωραία εξελιγμένη, με old fashioned τόνους αστική μαγειρική του, του εξασφαλίζει πιστό κοινό. Στη σάλα πετυχαίνεις δημοσιογράφους, γιατρούς, αρχιτέκτονες, ακαδημαϊκούς, γείτονες, εργαζόμενους στη γειτονιά, μικρούς και μεγαλύτερους.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€20 - €25
Πληροφορίες:
Και μεσημ. Κλειστά Κυρ. βράδυ.
Σχετικά άρθρα
Η βασιλική επιστροφή του ταπεινού λαχανοντολμά
Το έδεσμα – εικόνισμα του χειμωνιάτικου οικογενειακού τραπεζιού έχει τρυπώσει ξανά στα standards των εστιατορικών μας γούστων, χάρη σε εκδοχές που το τοποθετούν άλλοτε στη γειτονιά του avant garde κι άλλοτε στην καρδιά του comfort. Ιδού πέντε από τους αγαπημένους μας.
ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗςΤρεις στάσεις στη μίνι πιάτσα της Μαιάνδρου
Ο μικρός δρόμος στο κέντρο της Αθήνας και στο πλάι της Μιχαλακοπούλου έχει κάτι να πει.
Πού τρως σοβαρά μαγειρευτά στην Αθήνα;
Παλιά και νέα μαγειρεία ('οινό' και μη) στην πόλη, που ανακατεύουν πάντοτε κάτι νόστιμο στις κατσαρόλες τους.
Τα Ιλίσια σε νέα πεδία γεύσης
Καθώς το νέο Hilton παίρνει σιγά σιγά μορφή ως Conrad, τα Ιλίσια βρίσκονται σε φάση γευστικού αναβρασμού με πολλές νέες αφίξεις και άλλες τόσες κλασικές αξίες να ανανέωνουν το ενδιαφέρον μας για την πιο πολυβραβευμένη γειτονιά της πόλης.
Πού θα πιεις και πού θα φας μετά τον Μαραθώνιο
Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για την 12η ημέρα του Νοεμβρίου, μετά το σημαντικό αθλητικό event.
Τσικνοπέμπτη της τελευταίας στιγμής
Αν ανήκεις στην κατηγορία του homo carnivorous που δε μερίμνησε τα δέοντα για τη σημερινή ημέρα, ιδού μερικούς νόστιμες προτάσεις.
"Βλάσσης": Γευστικό σταυροδρόμι εξέλιξης και παράδοσης
Ένα από τα πιο cosy εστιατόρια της Αθήνας παραμένει μία από τις καλύτερες εορταστικές στάσεις για μια Xmas έξοδο στην πόλη.