"Βλάσσης": Γευστικό σταυροδρόμι εξέλιξης και παράδοσης

Ένα από τα πιο cosy εστιατόρια της Αθήνας παραμένει μία από τις καλύτερες εορταστικές στάσεις για μια Xmas έξοδο στην πόλη.

Βλάσσης εστιατόριο

Αγαπημένος, νοσταλγικός και κλασάτος ο "Βλάσσης", μας υποδέχεται φορώντας τα γιορτινά του για ένα γαστρονομικό ταξίδι στην παράδοση και τη δημιουργία. Με μακρόχρονη πορεία και πάντα με γνώμονα την ποιότητα και την ασυναγώνιστη γεύση, ένα από τα πιο cosy εστιατόρια της Αθήνας, πιστό στις αξίες του και στην εκλεπτυσμένη ελληνική κουζίνα, παραμένει μία από τις καλύτερες εορταστικές στάσεις για μια Xmas έξοδο στην πόλη.

Απολαύστε ένα ξεχωριστό δείπνο την παραμονή των Χριστουγέννων και ανήμερα το μεσημέρι, με ένα μενού που φιλοξενεί αυθεντικές συνταγές, αλλά και πιο σύγχρονες επιλογές για κάθε γούστο. Καροτόσουπα ή κολοκυθόσουπα βελουτέ, λαχανοντολμάδες, παραδοσιακοί μεζέδες και αρχοντικές πίτες για αρχή, χοιρινό με σταφίδες ρολό, γαλοπούλα γεμιστή με κιμά και κάστανα, μοσχάρι σιδηρόδρομος με πουρέ και χιουνκιάρ μπεγεντί για κυρίως, είναι μόνο κάποιες από τις εορταστικές προτάσεις, ενώ επιλεγμένες ετικέτες κρασιού θα συνοδέψουν μοναδικά το γεύμα σας. 

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Βλάσσης

Μαιάνδρου 15, Ιλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.