Ramen Project: Η μυστικός ζωμός της απόλυτης γεύσης

Η ομάδα του χαλανδριώτικου «Μυστικού Κήπου» έρχεται στο σπίτι μας, με τη βαθιά νοστιμιά του αυθεντικού της ramen να ξεδιπλώνεται σε κάθε κουταλιά, κι ένα σωρό από άλλες ασιατικές λιχουδιές να δίνουν εξωτικό άρωμα στα γιορτινά μας βράδια.

Ramen Project

Η βαθιά, ζωντανή νοστιμιά μας καλής σούπας ράμεν, δεν είναι κάτι που ξεχνά κάποιος εύκολα. Η πολυεπίπεδη γευστική πολυπλοκότητά της σε συνδυασμό με την ανάλαφρη φρεσκάδα των εκλεκτών της υλικών, συνθέτουν συνδυασμό που εγγράφεται βαθιά στη μνήμη – μόνη προϋπόθεση, η νοστιμιά της να μη βασίζεται σε εύκολα βελτιωτικά, αλλά στην κοπιαστική και χρονοβόρα προετοιμασία, με διαλεγμένα ένα - ένα τα υλικά. Αυτό δηλαδή που κάνει η ομάδα του "Μυστικού Κήπου" του Χαλανδρίου, για το νέο γευστικό της εγχείρημα: το "Ramen Project".

Ramen Project

Με την εμπειρία της ομάδας και την αφοσίωσή της στην εξαιρετική πρώτη ύλη και την αυθεντική γεύση, να ξεδιπλώνονται σε κάθε κουταλιά του αυθεντικού της ramen, το "Ramen Project" είναι μια delivery - only εμπειρία, που φτάνει στο σπίτι μας με νοστιμιά και φρεσκάδα εστιατορίου. Οι ζωμοί, που παρασκευάζονται όλοι εκ του μηδενός στο αρχηγείο του "Ramen Project", έρχονται σφραγισμένοι σε ειδικές σακούλες vacuum, για να προστεθούν επί τόπου στα υπόλοιπα συστατικά της σούπας, ώστε οι υφές, οι γεύσεις κι οι εντάσεις να είναι εγγυημένα ολόφρεσκες και ζωηρές.

Ramen Project
Ramen Project

Έτσι, επιλογές όπως το κλασικό Beef Ramen με μοσχαρίσιο ζωμό, soba noodles, καπνιστό brisket, αυγό, μανιτάρια και χειροποίητο kimchi, η ελληνόστροφη Greek Style Ramen με γίδα βραστή, φιδέ και μπούκοβο, ή best sellers σαν το Chicken Green Curry Ramen και το Spicy Mussels Ramen γίνονται ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε για να προσθέσουμε comfort εξωτισμό στις γιορτινές βραδιές μας, ενώ ένα σωρό άλλες ασιατικές λιχουδιές, σαν το sashimi τόνου, τα χειροποίητα dumplings γαρίδας, και η ρυζοσαλάτα με ιαπωνική ομελέτα, χέλι και καπνιστό σκουμπρί, παντρεύονται χάρμα με το σάκε και τις ιαπωνικές μπύρες του Ramen Project, υπογράφοντας μια εμπειρία που μας ταξιδεύει, χωρίς καν να βγούμε από το σπίτι μας!

Ramen Project

Βρείτε το "Ramen Project" στις online πλατφόρμες delivery

Περισσότερες πληροφορίες

Μυστικός Κήπος

Καραολή & Δημητρίου 21, Χαλάνδρι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
10/05/2024

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.