Ένα νέο δημιουργικό κεφάλαιο ξεκινά η Μάγκυ Ταμπακάκη, σεφ και συνδημιουργός του φημισμένου "Napul’e", που αφήνει πίσω της τη Βάρη για να κατέβει στον Αστέρα Βουλιαγμένης, αναλαμβάνοντας την κουζίνα του ιταλικού εστιατορίου "Mercato", στο πολυτελές "Four Seasons Astir Palace". Ακριβώς την κατάλληλη στιγμή για την παρουσίαση του χειμερινού μενού (αλλά και την επανέναρξη του θεαματικού Κυριακάτικου Brunch), η σεφ θα παραλάβει σκυτάλη από τον επί χρόνια σεφ του εστιατορίου, Sergio Favata, παίρνοντας τη θέση του restaurant chef από τις 15 Οκτωβρίου.
Η αγάπη της Μάγκυ για τη μαγειρική γεννήθηκε κατά τη διάρκεια των σπουδών της στην Ιταλία, όπου και φινίρισε τις ικανότητές της στη Μαγειρική Σχολή της Ρώμης. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, συνέβαλε στη δημιουργία "Napul’e", ενώ πέτυχε αναγνώριση σε εθνικό επίπεδο χάρη στη συμμετοχή της στο MasterChef. Αργότερα την είδαμε στο ρόλο του κριτή στο Junior MasterChef, ενώ σήμερα, την απολαμβάνουμε στην εκπομπή "Καλώς τα Παιδιά" στην ΕΡΤ2, όπου εμπνέει με τις ικανότητές της νεαρούς μάγειρες. Παράλληλα, συνεργάζεται με την UNICEF για την προώθηση της υγιεινής διατροφής στα παιδιά.
Με την εμπειρία και το πάθος της, η chef Μάγκυ Ταμπακάκη φέρνει έναν φρέσκο αέρα στο Mercato, ενώ σε ό,τι αφορά το Napul’è, τα μαγειρικά σκήπτρα θα κρατά εξ ολοκλήρου πια ο Francesco Granata (υπεύθυνος μέχρι πρότινος για τις best seller πίτσες του εστιατορίου), με στόχο να το στρέψει προς μια πιο απλή Ναπολιτάνικη κατεύθυνση.