Ξέρουμε πού θα απολαύσεις την Πανσέληνο του Ελαφιού

Εστιατόρια και μπαρ σε ταράτσες της Αθήνας για το υπέροχο φεγγάρι του Ιουλίου.

Ταράτσες της Αθήνας για την Πανσέληνο του Ελαφιού_Καλοκαίρι 2024 © Retiré

Με το θερμόμετρο να είναι κολλημένο εκεί γύρω στους 40°C και την Αθήνα να εξακολουθεί ούτε-κι-εγώ-θυμάμαι-για-πόσες-ημέρες να συγκρίνεται κατά τα δημοσιογραφικά κλισέ με καμίνι, η πανσέληνος του Ιουλίου και δεύτερη του φετινού καλοκαιριού, καταφθάνει. Το ολόγιομο φεγγάρι θα φωτίσει τον νυχτερινό ουρανό, την Κυριακή, 21η ημέρα του Ιουλίου, με την Πανσέληνο του Ελαφιού να φτάνει στο πικ της λάμψης της. 

Η τελευταία "κανονική" πανσέληνος -πριν την εμφάνιση τεσσάρων διαδοχικών "υπερ-πανσελήνων"- δίνει μια καλή αφορμή για να πιάσεις κορυφή και να απολαύσεις όλα εκείνα που έχουν να σου προσφέρουν τα μπαρ και τα εστιατόρια στις ταράτσες της πόλης. Μέρη σαν τα παρακάτω.

The Zillers

Tις υψηλές γαστρονομικές του πτήσεις συνεχίζει το βραβευμένο "The Zillers" (1 Χρυσός Σκούφος & 1* Michelin 2024), που με νέο επικεφαλής της ολοκαίνουργιας κουζίνας του τον ταλαντούχο Βασίλη Ρούσσο παραμένει στις κορυφές των εστιατορικών μας προτιμήσεων.

Zillers

Zillers

Zillers

Με την ασυναγώνιστη θέα στον Ιερό Βράχο να δίνει άλλη λάμψη στα βράδια του αθηναϊκού καλοκαιριού μας, αλλά και την ατμοσφαιρικά φωτισμένη Μητρόπολη να συμπληρώνει το σαγηνευτικό κάδρο που απολαμβάνει η ανανεωμένη σάλα στη βεράντα του, το "The Zillers" διατηρεί την πρώτη ύλη στο προσκήνιο της γαστρονομικής του πρότασης, έχοντας την εποχικότητα και τα προϊόντα από μικρούς παραγωγούς (ορισμένα μάλιστα από τη φάρμα του εστιατορίου στην Παιανία) ως σταθερούς άξονες των ειδικών μενού γευσιγνωσίας.

A for Athens

A for Athens

Από τα all time classics αθηναϊκά μπαρ σε ταράτσες, το A for Athens παραμένει από εκείνα τα spots που οι αγγλόφωνοι επισκέπτες ονοματίζουν breathtaking και οι tech friendly/ social media freaks δε σταματούν να φωτογραφίζουν με τα τελευταίας τεχνολογίας κινητά τους τηλέφωνα.

801 Rooftop Bar

Στον Πειραιά και τον 8ο όροφο του Mitsis N’U Piraeus Port, το 801 Rooftop Bar συμπυκνώνει τη ζωντανή ενέργεια του λιμανιού και την πλαισιώνει με μoναδική θέα και εκλεκτά ποτά. Premium spirits και εξαιρετικές πρώτες ύλες μπλεντάρονται, σε cocktails φροντισμένα σε κάθε γουλιά τους.

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Σε μία λίστα με αρκετές αξιόλογες επιλογές ξεχωρίζουν ποτά όπως το Liminality, που συνδυάζει 100% τεκίλα αγαύης reposado, Metaxa 12, Cointreau με άρωμα χαμομηλιού, σπόρο μουστάρδας και ροζ γκρέιπφρουτ σε ένα σύνθετο και ενδιαφέρον προφίλ γεύσης ή η Auteur’s Colada που προσφέρει μια τροπική απόδραση με φύλλο πανδάνου, τσίπουρο OPurist, ρούμι, καρύδα και Prosecco.

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι 12

Δε χωρά αμφιβολία πως το 801 Rooftop Bar θα βρίσκεται στη λίστα με τις καλύτερες ΄ταρατσάτες' τοποθεσίες της πόλης. Αν έχεις οποιαδήποτε αμφιβολία, αρκεί να το διαπιστώσεις με μία βόλτα από εκεί λίγο πριν τη δύση του ηλίου, τότε που τα μαγικά χρώματα ζωγραφίζουν τον ορίζοντα.

Διαβάστε Επίσης

Deos

Deos Athens

Μέσα σε ένα χρόνο παρουσιάς στα ψηλά της Πανόρμου καθιερώθηκε ως προορισμός, πρώτα για την πανοραμική θέα του στο σύνολο της πόλης και έπειτα για την ικανότητά του να αλλάζει πρόσωπο όσο περνά η μέρα. Στους δύο τελευταίους ορόφους του Πύργου "Απόλλων" στους Αμπελοκήπους, η καλοπέραση ολοκληρώνεται στην κορυφή, δηλαδή στο open air cocktail bar του τελευταίου ορόφου, με ασυναγώνιστη θέα.

Thea Terrace Bar & Restaurant

Mια ταράτσα με θέα Ακρόπολη, σε απόσταση που σχεδόν την αγγίζεις. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από το καλοκαίρι στην πόλη και για μία βραδιά σαν κι αυτή; Αυτό πάντως βρίσκουμε στο "Thea Terrace Bar & Restaurant", στον έβδομο όροφο του "Central Hotel".

Thea Terrace
© Λεωνίδας Τούμπανος

Εντός ενός τέτοιου σκηνικού, δοκιμάζεις τις κοσμοπολίτικες δημιουργίες του σεφ Μάριου Σταματάκη, οι οποίες βασίζονται στην παραδοσιακή μεσογειακή μαγειρική και εμπλουτίζονται με φαντασία και σύγχρονες πινελιές, ενώ οι φρέσκες πρώτες ύλες αδιαπραγμάτευτης ποιότητας κάνουν τη διαφορά. 

Retiré

Στα ψηλά του "Ergon", αυτό το minimal-boho μέρος, δείχνει να ταιριάζει άψογα τέλεια στη φιλοσοφία του σημείου που το φιλοξενεί. Η "καντίνα" σερβίρει θαυμάσια cocktails και ποτά με φόντο την Ακρόπολη.

Premiere

Με ένα από τα πιο εντυπωσιακά πανοράματα της Αθήνας να απλώνεται μπροστά μας, με την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό στο κέντρο, η εμπειρία ενός δείπνου στο εμβληματικό εστιατόριο στον 10ο όροφο του λαμπερού ξενοδοχείου "Athenaeum InterContinental" είναι από εκείνες τις πολυτέλειες που αξίζει να χαρίσουμε στον εαυτό μας αυτό το καλοκαίρι.

Premiere

Première

Το μενού συνδυάζει τη γαστρονομική φινέτσα με την comfort οικειότητα. Έξτρα πόντοι για την walk-in διάφανη κάβα, που εκτός από το να κάνει εντύπωση, φιλοξενεί διαμαντάκια για να συνοδεύσεις τις γεύσεις με το κατάλληλο pairing.

The Foundry

The Foundry Suites Rooftop

Ένα από τα νοστιμότερα και fun rooftops του Ψυρρή ανανεώθηκε. H κατάφυτη ταράτσα με τις κληματαριές, τις λεβάντες, τα δεντρολίβανα και τις ροδιές, μοιάζει -και είναι- ιδανική για full moon parties που διοργανώνονται κάθε μήνα με διαφορετικό DJ συνεχίζονται και φέτος. Φυσικά, οι αγαπημένες φρέσκες ναπολιτάνικες πίτσες, που φτιάχνονται μπροστά μας και ψήνονται στον Gozney Dome φούρνο, δίνουν το "παρών" και σε νέες γεύσεις, όπως και τα signature cocktails.

Pasithea Rooftop Bar Restaurant

Ένα νέο all-day εστιατόριο έκανε την εμφάνισή του στα ψηλά του ξενοδοχείου "The Athenaeum" και εμπνέεται από τη Νηρηίδα Πασιθέα για το γοητευτικό setting στο οποίο σε υποδέχεται.

Pasithea Rooftop Bar Restaurant

Pasithea Rooftop Bar Restaurant

Όπως εκείνη, σύμφωνα με τη μυθολογία, είχε θέα από παντού καθώς ζούσε στα νερά του ποταμού Ιλισού (που μάλιστα η κοίτη του περνούσε από το σημείο), έτσι και το "Pasithea" προσφέρει στους επισκέπτες του ανεμπόδιστη θέα στα σημαντικότερα αξιοθέατα του κέντρου, χάρη στις floor to ceiling περιμετρικές τζαμαρίες του. Σε αυτό τον μοντέρνο χώρο, ο έμπειρος σεφ Ευάγγελος Νίκας υπογράφει μια προσεγμένη ελληνική και μεσογειακή fine elegant κουζίνα, βασισμένη σε εγχώρια προϊόντα και με no food waste ευαισθησίες.

Nyn Esti

Nyn Esti
©Λεωνίδας Τούμπανος

Nyn Esti
©Λεωνίδας Τούμπανος

Το εστιατόριο NYN ESTI στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης 4

Με τα τραπέζια του να απολαμβάνουν πανοραμική θέα στην Ακρόπολη, το νέο εστιατόριο στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ), προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία και τη γαρνίρει με μαγική οπτική της πόλης. Το "Nyn Esti", βραβευμένο ως One to Watch στο πλαίσιο των Χρυσών Σκούφων, με επικεφαλής τον ταλαντούχο σεφ Σταμάτη Μισομικέ, συνδυάζει τη γαστρονομία με τις εικαστικές τέχνες και την τεχνολογία, προσφέροντας το μενού "Βιότοπος" που ενσωματώνει το γαστρονομικό του μανιφέστο περί εντοπιότητας, εποχικότητας και βιωσιμότητας

Διαβάστε Επίσης

Nobilis

Στα ψηλά των βορείων προαστίων, για μια διαφορετική όψη της πόλης. Από την κορυφή του "Say Hotel", το εστιατόριο "Nobilis" κοιτάζει ένα καταπράσινο τοπίο που χαρίζει ηρεμία στο μάτι και επιθυμητή δροσιά. Το επιλέγεις για δείπνο ή για cocktails and bites και απολαμβάνεις τόσο το ειδυλλιακό σκηνικό όσο και μια νόστιμη εμπειρία, βασισμένη αποκλειστικά σε εγχώριες πρώτες ύλες. Ξεκινάς με καλοφτιαγμένα κλασικά κοκτέιλ -κάνουν πολύ καλό Cosmopolitan και Bloody Mary- ή με κάποια από τις sparkling επιλογές, που συνοδεύεις με το μενού "Finger Platters", αποτελούμενο από μια μοναδική ποικιλία mini bites.

Nobilis Restaurant

Nobilis Restaurant

Must taste τα mini tacos με ψητές γαρίδες, mayo lime και κόλιανδρο, αλλά και το ιντριγκαδόρικο ταρτάρ σολομού με μαστίχα και wasabi σε χειροποίητα blini. Από τα σημαντικότερα ατού του "Nobilis", το νέο καλοκαιρινό dinner menu του, βασισμένο στη μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα, αλλά και το εξαιρετικό, ενημερωμένο σέρβις. 

Διαβάστε Επίσης

Kuzina

Ένα από τα πιο δημοφιλή πόστα του πολυσύχναστου πεζόδρομου της Αδριανού, διαθέτει πανοραμική θέα της Ακρόπολης και του ναού του Ηφαίστου από την όμορφη και δροσερή ταράτσα, ενώ παράλληλα προσφέρει μια συναρπαστική γαστρονομική εμπειρία διά χειρός του πολυβραβευμένου σεφ Άρη Τσανακλίδη.

Kuzina

Kuzina

Στο εστιατόριο, που στεγάζεται σε ένα παλιό αρχοντικό μοναδικής αρχιτεκτονικής, ο σεφ παρουσιάζει μια προσωπική έκφραση της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας, προσθέτοντας στα πιάτα του ευφάνταστες fusion πινελιές.  Μπορείς μάλιστα πάντα να επιλέξεις το μενού γευσιγνωσίας 7 σταδίων, ενώ παίζεις pairing με εκλεκτά κρασιά Ελλήνων και ξένων παραγωγών ή με καλοφτιαγμένα κοκτέιλ. 

Poseidon Athens

Poseidon Athens

Poseidon

Αγαπημένο spot για καλοκαίρι στην πόλη, το φιλόξενο παραλιακό ξενοδοχείο "Poseidon Athens" ενσαρκώνει την πλέον χαλαρωτική, νόστιμη και προσιτή πλευρά των διακοπών by the sea. Η ομορφότερη ώρα εδώ είναι το δειλινό, καθώς ο θαλασσινός ορίζοντας αλλάζει χρώματα κι εμείς πιάνουμε θέση στο "Skybar 360°", στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου, για καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και σαγηνευτική θέα στο ηλιοβασίλεμα. Αλλά και στην περιβόητη Πανσέληνο του Ελαφιού.  

Athens Flair

Όσο πιο βαθιά μπαίνουμε στην πιο ανέμελη εποχή του χρόνου, τόσο περισσότερο αναζητάμε εκείνα τα μέρη που προσφέρουν χαλάρωση, δροσιά και ποιοτική διασκέδαση. Ακριβώς τέτοιο είναι το rooftop bar του "Athens Flair", που υπόσχεται –και υλοποιεί– μια μοναδική εμπειρία στο κέντρο της πόλης. Σαν ένα κρυφό διαμάντι στην πολύβουη καρδιά της Αθήνας, τικάρει όλα τα απαραίτητα κουτάκια με τα συστατικά μιας feelgood θερινής εξόδου.

Athens Flair

Μια έξοχη γκάμα από signature cocktails και δημιουργικές εκδοχές κλασικών ποτών –must τα Forest Margherita, Spritz & Passion και House Negroni–, καθώς και προσεκτικά διαλεγμένες ετικέτες κρασιών, συν μη αλκοολούχες επιλογές, εξασφαλίζουν ότι δεν θα μείνεις ανικανοποίητος, κάθε φορά που επιθυμείς να θαυμάσεις την πρωτεύουσα από ψηλά με ένα φροντισμένο ποτό ανά χείρας.

Art Lounge 

Στη στέγη του NEW Hotel, το πολύ αξιόλογο εστιατόριο Art Lounge γίνεται αρκετά πιο γαστρονομικό, με τον σεφ Μπάμπη Κουντούρη να κάνει ένα βαθύ και νόστιμο focus στην ελληνική κουζίνα, παρουσιάζοντας την οπτική του μέσα από μία σύγχρονη προσέγγιση.

Το εστιατόριο Art Lounge του NEW Hotel 3

Το Art Lounge του New Hotel 8

Προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες και μοντέρνες τεχνικές δίνουν ένα στιβαρό αποτέλεσμα εντός μίας περιεκτικής κάρτας. Ξεχωρίζουν το καπνιστό σκουμπρί "τσιροσαλάτα", το γιουβέτσι αστακού με ένα θαυμάσιο βούτυρο, το duo αρνιού με αμπελόφυλλα και ο κρασάτος κόκορας με ανιολότι. Πολύ καλή δουλειά στη λίστα κρασιών αλλά και στο πεδίο του μπαρ, με twisted classics ποτά.

Vertigo Pool and Sunset Bar

Vertigo Κέρκυρα

Vertigo Pool and Sunset Bar

Aνοιχτό καθημερινά μέχρι τα μεσάνυχτα, με την πανέμορφη, διεθνώς βραβευμένη θέα σε όλη την Αθήνα, το ανανεωμένο "Vertigo Pool and Sunset Bar" στο rooftop του "St. George Lycabettus" σε περιμένει για γαλήνιες αστικές αποδράσεις. Καθώς το μάτι χάνεται στο μοναδικό κάδρο της Ακρόπολης και του καταπράσινου Λυκαβηττού, απολαμβάνουμε μια ποικιλία από εκλεκτά δροσιστικά κοκτέιλ και απεριτίφ, finger food bites και καλοκαιρινές αρωματικές γεύσεις από τον executive chef Στέφανο Παπανικολάου. 

Easy Peasy

Το cool στέκι του Περιστερίου, με all day χαρακτήρα και casual vibes, απέκτησε πρόσφατα μια ολοκαίνουρια ταράτσα με αναφορά στα εμβληματικά γήπεδα μπάσκετ του Μπρονξ της Νέας Υόρκης, που αποπνέει ένα μείγμα αστικής γοητείας και χαλαρής ατμόσφαιρας.

Easy Peasy Περιστέρι Athens Open Air

Easy Peasy Περιστέρι Athens Open Air

Σχεδιασμένη με παιχνιδιάρικα στοιχεία που θυμίζουν την κουλτούρα των γηπέδων, μας περιμένει καθημερινά από τις 19.00 στην καντίνα - μπαρ με τα ποτά να σερβίρονται σε πλαστικά ποτήρια και πουφ, να συνδυάζονται με comfort bites και σεζλόνγκ για να τσιλάρουμε. Δε λείπει φυσικά η κρυφή αυλή με το πολυσυλλεκτικό design και τη φιλική διάθεση και τα παλιά arcade games στον πρώτο όροφο.

The Neighbors Upstairs

Στιλάτο καταφύγιο απόδρασης στην καρδιά της Αθήνας και το roof top bar του "NLH Monastiraki Hotel". Σε ένα χώρο urban κομψότητας ντυμένο στους τόνους του γκρι και του ασημί που περιβάλλεται από τα αρώματα του μεσογειακού κήπου, αγκαλιάζει την πλατεία του Αγίου Δημητρίου και απολαμβάνει πανοραμική θέα στην Ακρόπολη.

The Neighbors Upstairs

The Neighbors Upstairs

Signature cocktails, όπως το τροπικό The Living Dead, το δικό τους ξεχωριστό Zombie, ή το πικάντικο Trippin Fairy, μεσογειακά Spitz αλλά και mocktails συνοδεύονται από γευστικές μπουκιές, όπως οι τραγανές Pinsa Romana με βουβαλίσια μοτσαρέλα Κερκίνης και βασιλικό, οι τορτίγιες με γουακαμόλε, ξινή κρέμα και pico de gallo, αλλά και οι ποικιλίες τυριών και αλλαντικών.

Grand Hyatt Athens

Grand Hyatt Athens

Tο μοναδικό πεντάστερο ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα, με δύο εξαιρετικά rooftop εστιατόρια που, εκτός από υψηλού επιπέδου φιλοξενία, προσφέρουν πανοραμική θέα στην Ακρόπολη και την πόλη, είναι πρόταση κομμένη και ραμμένη για τις θερινές εξόδους. Στο "The Grand by Interni", στον μοντέρνο χώρο του 8ου ορόφου, θα βρεθείτε το μεσημέρι για γεύμα, ενώ το βράδυ σε υποδέχεται έναν όροφο πάνω με μεσογειακές γεύσεις με ασιατικές πινελιές, ωραίο μουσικό χαλί και κοκτέιλ σε ένα ατμοσφαιρικό mix.

10 Urban Roof

10 Urban Roof

Καλοβαλμένη αστική όαση, η οποία κοιτά με ξεγνοιασιά από ψηλά το αστικό τοπίο. Σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής, που ακολουθεί τις σύγχρονες "πράσινες" τάσεις και τη φιλοσοφία του urban nature, θα απολαύσεις κοσμοπολίτικα κοκτέιλ που επιμελείται ο ταλαντούχος Δημήτρης Παπαϊωάννου και γαστρονομικές γεύσεις, με την Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό και το Πεδίον του Άρεως σε πρώτο πλάνο.

Συν Αθηνά

Συν Αθηνά

Συν Αθηνά

Στεγασμένο σε ένα αρχιτεκτονικό νεοκλασικό στολίδι στο Θησείο, το "Συν Αθηνά" "καδράρει" την πιο αποστομωτική θέα της πόλης, αυτήν της Ακρόπολης, χάρη στην one of a kind τοποθεσία του. Ιδανικό all-day στέκι για κάθε περίσταση, το διαχρονικό εστιατόριο στρώνει τα τραπέζια του από νωρίς, με πρωινό ή brunch, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη παίρνει ένα μενού φουλ της ελληνικότητας. Αξεπέραστη πανοραμική θέα, που εκτείνεται από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης έως το Αστεροσκοπείο υπόσχεται πως θα αποτελέσει μία έξοχη επιλογή για την εν λόγω συνθήκη.

Λοκάλι

Μία από τις πιο feelgood ταράτσες. Φέτος -στην πέμπτη χρονιά της λειτουργίας της- τοποθετεί στην καρδιά της μπάρας της καλοφτιαγμένα, όπως πάντοτε, ποτά.

Clair de Lune

Clair de Lune

Γνώριζες ότι λίγο κάτω από την πλατεία Βικτωρίας, σε μια γειτονιά της πόλης που αλλάζει διαρκώς πρόσωπο, βρίσκεται ένα από τα πιο προνομιακά roof gardens της Αθήνας με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη; Ε, λοιπόν, στο ατμοσφαιρικό "Clair de Lune Restaurant - Bar", στον τελευταίο όροφο του city hotel "Novotel Athens", βιώνεις ένα από τα ομορφότερα αστικά σκηνικά. Φυσικά, η θέα δεν είναι ο μόνος λόγος επίσκεψης, αφού το ανανεωμένο μενού είναι γεμάτο ελκυστικές προτάσεις καλύπτοντας διαφορετικά γούστα και παίρνοντας πάντα σοβαρά υπόψη τους vegetarians.

Whispers

Whispers Amalia

Ένα μοναδικό κάδρο της Ακρόπολης αλλά και του Εθνικού Κήπου  επιφυλάσσει το background στο Whispers, το νέο rooftop restaurant bar στον έβδομο όροφο του εμβληματικού "Amalia Hotel Athens", στο Σύνταγμα. Στα τραπέζια του -και αφού το βλέμμα ταξιδέψει στον αττικό ορίζoντα- θα δοκιμάσεις ένα μενού που συνδυάζει ελληνικότητα με μοντέρνες τάσεις και comfort γευστική φιλοσοφία, με έμφαση στα ντόπια προϊόντα και τις προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες.

Couleur Locale

couleur locale roof

Δημοφιλές και σε διαρκή κίνηση all-day spot, που ξεδιπλώνει μπροστά του μία από τις πλέον πανοραμικές θέες της Αθήνας και, παράλληλα, διατηρεί πάντοτε τη χαλαρή, comfy ατμόσφαιρά του και τη χαρούμενη party διάθεση.

Διαβάστε Επίσης

GB Roof

Το αγαπημένο εστιατόριο στην κορυφή της εμβληματικής Μεγάλης Βρεταννίας επιστρέφει ανανεωμένο και ανακαινισμένο, με κομψότητα. Επανασχεδιάστηκε εξ αρχής και η δεδομένη μεγαλοπρέπεια του χώρου απέκτησε μια αίσθηση σύγχρονη και μοντέρνα διατηρώντας όμως κάποια στοιχεία κλασικά - όπως οι βαριές πολυθρόνες - που εδραιώνουν την ιστορία του χώρου και τα βαριά χαρτιά του εστιατορίου.

GB Roof Garden

Οι γεύσεις του νέου καλοκαιρινού μενού γοητεύουν. Η καινούρια κάρτα που δημιούργησε το τρίο των Αστέριου Κουστούδη (Executive Chef της Μεγάλης Βρεταννίας), Νίκου Λιόκα (Chef de cuisine) και Αλέξανδρου Κούφα (Pastry Chef) εκφράζει την εποχικότητα και τη διάθεση για ελαφράδα του καλοκαιριού. 

Θέλεις περισσότερα roof gardens; Για ρίξε μια ματιά εδώ.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Premiere

(ξεν. «Athenaeum InterContinental») Λεωφ. Συγγρού 89-93, Ν. Κόσμος
  • Εστιατόρια

Συν Αθηνά

Ηρακλειδών 2, Θησείο
  • Εστιατόρια

GB Roof Garden

(ξεν. «Grande Bretagne») Πλ. Συντάγματος & Πανεπιστημίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Kuzina

Αδριανού 9, Θησείο
  • Εστιατόρια

A For Athens

Μιαούλη 2-4, Μοναστηράκι
  • Bars

Thea Terrace Bar

(ξεν. «Central Hotel») Απόλλωνος 21, κέντρο
  • Εστιατόρια

Art Lounge

«New Hotel», Φιλελλήνων 16 & Ναυάρχου Νικοδήμου 1 (είσοδος από Ναυάρχου Νικοδήμου)
  • Εστιατόρια

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Clair de Lune

Μιχαήλ Βόδα 4 (Novotel Hotel Athens), κέντρο
  • Εστιατόρια

Grand by Interni

(ξεν. «Grand Hyatt Athens»), Λεωφ. Συγγρού 115, Ν. Κόσμος
  • Εστιατόρια

Nobilis

Ξεν. «Say Hotel», Χαριλάου Τρικούπη 67 & Δηλιγιάννη, Κεφαλάρι
  • Εστιατόρια

Foundry Rooftop Garden (The)

Σαρρή 40, Ψυρρή
  • Bars

Neighbors Upstairs (The)

Αθηνάς 35, Μοναστηράκι
  • Bars

Deos

Λουίζης Ριανκούρ 64, Πύργος Απόλλων, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

10 Urban Roof

Ξεν. «Radisson Blu Park», Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Πεδίον Άρεως
  • Εστιατόρια

Nyn Esti

Λεωφ. Συγγρού 51-53, Φιξ
  • Εστιατόρια

Whispers

Αμαλίας 10, κέντρο
  • Εστιατόρια

Athens Flair

Δελφών 2Β , κέντρο
  • Εστιατόρια

Pasithea Rooftop Bar Restaurant

Λεωφ. Βουλιαγμένης 4 & Καλλιρρόης, κέντρο
  • Εστιατόρια

Easy Peasy

Αιμίλιου Βεάκη 12, Περιστέρι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τρία τίμια μεζεδοπωλεία της Αθήνας που αγνοεί ο αλγόριθμος

Τρεις τίμιες ιστορίες για τρία τίμια μεζεδοπωλεία- αναχώματα του φασεϊσμού, που μάλλον δεν τα ξέρει ούτε ο αλγόριθμος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
19/07/2024

Μοναδικές γευστικές εμπειρίες μετά μουσικής στη Σίφνο

Ξεκινώντας από την ερχόμενη Παρασκευή 19 Ιουλίου, το εστιατόριο του NŌS Hotel &Villas σου προτείνει 4 μουσικές βραδιές και υπόσχεται ένα Σιφνιώτικο καλοκαίρι που εγείρει όλες τις αισθήσεις

Ο Bruno Verjus για δύο μοναδικά βράδια στο 'Elements'

Το βραβευμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου 'Canaves Epitome' φιλοξενεί τον σημαντικό σεφ.

Οι -πραγματικοί- σεφ και restaurateurs από την τρίτη σεζόν του Τhe Bear

Η λίστα με όλα εκείνα τα πρόσωπα του σύμπαντος της γεύσης που κάνουν παρέα στον Carmy και τους δικούς του, στο νέο κύκλο της δημοφιλούς σειράς.

Το 'Gallina' για τους επόμενους δύο μήνες στο 'Domes Zeen Chania'

Το δημοφιλές εστιατόριο του Κουκακίου θα σερβίρει για το καλοκαίρι το μενού του και στο ξενοδοχείο των Χανίων.

4 αστέρια με concept στο "Nana Princess" στην Κρήτη

Όταν ο 3άστερος σεφ Thomas Bühner παραδίδει μαθήματα γαστρονομικούconcept, στο γκουρμέ εστιατόριο "Eternal Blue" στη Χερσόνησο που η κουζίνα του λάμπει.

Τα nice n easy χαρίζουν γεύση στον Πύργο του Πειραιά με τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ

Ο δημοφιλής όμιλος gourmet και bio-healthy εστιατορίων παρουσιάζει τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ στο εμβληματικό τοπόσημο που ατενίζει το μεγάλο λιμάνι από ψηλά.