Οι -πραγματικοί- σεφ και restaurateurs από την τρίτη σεζόν του Τhe Bear

Η λίστα με όλα εκείνα τα πρόσωπα του σύμπαντος της γεύσης που κάνουν παρέα στον Carmy και τους δικούς του, στο νέο κύκλο της δημοφιλούς σειράς.

Οι -πραγματικοί- σεφ και restaurateurs από την τρίτη σεζόν του Τhe Bear

Ο τρίτος κύκλος της πολυβραβευμένης σειράς The Bear είναι πλέον διαθέσιμος και στα ελληνικά μόνιτορ, με τα επεισόδια της νέας σεζόν να κάνουν πρεμιέρα από τις 17 Ιουλίου, αποκλειστικά στο Disney+.

Ακολουθούμε πια τον Carmen 'Carmy' Berzatto (Jeremy Allen White), την Sydney Adamu (Ayo Edebiri) και τον Richie Jerimovich (Ebon Moss Bachrach) στην επίπονη προσπάθειά τους να μετατρέψουν τα παλιό σαντουιτσάδικο, πάλαι ποτέ γνωστό ως 'The Original Beef of Chicagoland' ή πιο απλά ως 'The Beef', σε ένα πραγματικό εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας (πλέον γνωστό ως The Bear), επιδιώκοντας παράλληλα τη βιωσιμότητα της επιχείρησης, εντός του γνωστού για τους φίλους της σειράς μοτίβου της 'καθημερινής μάχης' που διεξάγεται καθημερινά στο σύμπαν της τηλεοπτικής εστίασης - αλλά σίγουρα και στον πραγματικό κόσμο.

Διαβάστε Επίσης

Ο Carmy πιέζει τον εαυτό του περισσότερο από ποτέ και απαιτεί την τελειότητα από το προσωπικό του, το οποίο κάνει ό,τι μπορεί για να ανταποκριθεί. Η προσπάθεια του προσωπικού για γαστρονομική αριστεία θα αναβαθμίσει το επίπεδό τους και θα δοκιμάσει τους δεσμούς μεταξύ τους, που κρατούν το εστιατόριο ενωμένο. Όσο τα μέλη της ομάδας πληθαίνουν, κάθε ένα προσπαθεί να εκτελεί τον ρόλο του, στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. 

Στον κλάδο της εστίασης, δεν πατάς ποτέ σε σταθερό έδαφος, και σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο προκύπτουν νέες προκλήσεις και ευκαιρίες. Οι σεφ έχουν μάθει ότι κάθε δευτερόλεπτο μετράει, αλλά στο νέο κύκλο θα μάθουμε αν έχουν αυτό που χρειάζεται για να αντέξουν μέχρι την επόμενη μέρα. 

Στο The Bear πρωταγωνιστούν επίσης οι Abby Elliott, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, και Matty Matheson, Oliver Platt και Molly Gordon. Αλλά δεν είναι μόνο αυτοί. Ήδη από τους προηγούμενους κύκλους της πρωτότυπης σειράς του Christopher Storer έχουμε δει να εμφανίζονται και γνώριμα πρόσωπα από το σύμπαν της γεύσης και της εστίασης, κάτι που θα συνεχίσει να συμβαίνει. Περισσότερο από ποτέ μάλιστα.  

Τα cameos των σεφ στη S03 του The Bear

Daniel Boulud

Ο περίφημος Γάλλος σεφ και restaurateur (με εστιατόρια σε Νέα Υόρκη, Μαϊάμι, Τορόντο, Μόντρεαλ, Σιγκαπούρη και Μπαχάμες) εμφανίζεται σε ένα από τα πρώτα σταζ του Carmy, στα πολλαπλά flashbacks του τελευταίου από τη θητεία του στην πολυάσχολη νεοϋρκέζικη κουζίνα του πρώτου.

Dave Beran

Το elevated γαλλικό μπιστρό Pasjoli είναι ένα από τα πιο νόστιμα όσο και διάσημα γευστικά σποτ της Σάντα Μόνικα. Δημιουργός του, ο σεφ Dave Beran, που ξεκίνησε την καριέρα του κάνοντας τη διαφορά στο μάλλον πιο φημισμένο εστιατόριο του Σικάγο, το Alinea - και θήτευσε σε αρκετά ακόμη σημαντικά σποτ της πόλης του Ιλινόι.

Thomas Keller

Ένας από τους σημαντικότερους και πιο επιδραστικούς Αμερικανούς μάγειρες, ο 68χρονος πια δημιουργός του κορυφαίου The French Laundry, στο Yountville της Καλιφόρνια, ο Thomas Keller έχει έντονη παρουσία στην τρίτη σεζόν του The Bear. Διδάσκει μάλιστα τον Carmy πώς να διαχειρίζεται σωστά ένα κοτόπουλο, στο 10ο επεισόδιο.

Grant Achatz

Ο σεφ και ιδιοκτήτης του περίφημου -και βραβευμένου με τρία αστέρια Michelin- Alinea κάνει την εμφάνισή του στο φινάλε του τρίτου κύκλου, με τον 'hot pastry chef' Luca (Will Poulter) να μη σταματά να του κάνει ερωτήσεις για κάποια από τα δημοφιλέστερα πιάτα του. 

René Redzepi

Στους δύο προηγούμενους κύκλους υπήρχαν αναφορές σχετικά με τη θητεία του Carmy στην Κοπεγχάγη και πλέον υπάρχει η επιβεβαίωση πως πέρασε από την κουζίνα του περίφημου Noma. Το -προσεχώς κλειστό- γαστρονομικό ινστιτούτο του René Redzepi παίζει σε ένα μοντάζ, με την περσόνα του Jeremy Allen White να συμμετέχει σε όλα τα δημιουργικά στάδια της λειτουργίας του.

Will Guidara

Ο Will Guidara είναι ένας από τους παραγωγούς του The Bear. Πριν από αυτό όμως υπήρξε συνιδιοκτήτης -μεταξύ άλλων και μαζί με τον Daniel Humm- του  σπουδαίου Eleven Madison Park, στη Νέα Υόρκη.

Διαβάστε Επίσης

Paul James

Ο Νεοϋορκέζος σεφ που τρέχει το Uncle Paulie’s Deli στο Λος Άντζελες κάνει ένα σύντομο πέρασμα στο 6ο επεισόδιο της σεζόν.

Adam Shapiro

Ο άνθρωπος πίσω από την Snappy Pretzel Company (ναι, αυτή που τάισε με Philly-style soft pretzels τους καλεσμένους των 'Όσκαρ) εμφανίζεται ως δεξί χέρι της σεφ Andrea Terry (Olivia Colman). Παίζει μάλιστα έναν χαρακτήρα που έχει το όνομά του αλλά όχι ακριβώς τον εαυτό του.

Εμφανίζονται ακόμη:
  • Wylie DuFresne: Ο άνθρωπος που σύστησε στο κοινό το πρωτοποριακό εστιατόριο μοριακής γαστρονομίας WD50, στη Νέα Υόρκη, το 2013.
  • Anna Posey: Η pastry chef και συνιδιοκτήτρια του βραβευμένου με ένα αστέρι Michelin εστιατορίου Elske, στο Σικάγο.
  • Genie Kwon: Η βραβευμένη με James Beard Award σεφ, είναι συνιδιοκτήτρια και pastry chef του Kasama, του μοναδικού φιλιπινέζικου εστιατορίου με αστέρι Michelin στον κόσμο.
  • Rosio Sanchez: Η πρώην σεφ του Noma, με καταγωγή από το Σικάγο, που πλέον τρέχει δύο δικά της εστιατόρια, τα Sanchez και Hija de Sanchez, στην Κοπεγχάγη.
  • Malcolm Livingston II: Ο πρώην pastry chef του Noma.
  • Christina Tosi: Η πρώην pastry chef του Momofuku και ο άνθρωπος πίσω από το Milk Bar. Σύζυγος του Will Guidara.

Να πέσει και το τρέιλερ της τρίτης σεζόν του The Bear:

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

4 αστέρια με concept στο "Nana Princess" στην Κρήτη

Όταν ο 3άστερος σεφ Thomas Bühner παραδίδει μαθήματα γαστρονομικούconcept, στο γκουρμέ εστιατόριο "Eternal Blue" στη Χερσόνησο που η κουζίνα του λάμπει.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/07/2024

Τα nice n easy χαρίζουν γεύση στον Πύργο του Πειραιά με τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ

Ο δημοφιλής όμιλος gourmet και bio-healthy εστιατορίων παρουσιάζει τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ στο εμβληματικό τοπόσημο που ατενίζει το μεγάλο λιμάνι από ψηλά.

Astakos

Από τα μεγάλα σουξέ της χρονιάς η γαστροταβέρνα δίπλα στους πάγκους των ψαράδων της Γλυφάδας, πρέπει να ανασκουμπωθεί και να ανεβάσει στροφές για να πιάσει τις επιδόσεις που δοκιμάζαμε το Μάρτιο.

Zillers

Σε νέα τροχιά το αγαπημένο εστιατόριο των Αθηναίων με νέο σεφ τον Βασίλη Ρούσσο, πρέπει να ξεκαθαρίσει τον fine dining χαρακτήρα του και να μπει πιο τολμηρά στη σκηνή της Αθήνας.

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Μία κινηματογραφική νύχτα μοναδικής νοστιμιάς, εμπνευσμένη από το σύμπαν του Φρανσουά Τριφό.

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.