Upon: Ανατρεπτικά 6 hands dinners από τον Γρηγόρη Κίκη

Με τους Παύλο Κυριάκη (exec chef του The Zillers) και Μιχάλη Χατζηκαλημέρη (exec pastry chef του FS Astir Palace) να κάνουν ποδαρικό, τα events του Γρηγόρη Κίκη στο Upon φέρνουν μια νέα, πιο casual αύρα στα γαστρονομικά ραντεβού της πόλης.

Γρηγόρης Κίκης Upon Αλέξανδρος Αλεξανδρής

Μια σειρά από διαφορετικά six hand dinners ετοιμάζει ο Γρηγόρης Κίκης για το Upon, το νέο του στέκι στην πλατεία Νταβάρη του Παλαιού Φαλήρου, υποδεχόμενος ταλαντούχους συναδέλφους του σε μια ακολουθία από events που θα διατρέξει όλη την άνοιξη. Στα 6 hand dinners του, ο συνιοδικτήτης και σεφ του νέου all day bistro των νοτίων προαστίων θα ετοιμάζει πιάτα με δημιουργικό flair τα οποία, σε αντίθεση με ό,τι συνηθίζεται σε αντίστοιχες συναντήσεις, δεν θα σερβίρονται σε set menu, αλλά a la carte, δίνοντας στους fans του "Upon" τη δυνατότητα να δοκιμάσουν πρωτότυπες γεύσεις στο δικό τους ρυθμό, με sharing λογική και casual διάθεση.

Στο νέο αυτό concept, ποδαρικό κάνουν ο Παύλος Κυριάκης, σεφ του πολυβραβευμένου "The Zillers", και ο Μιχάλης Χατζηκαλημέρης, executive pastry chef του "Four Seasons Astir Palace", την ερχόμενη Δευτέρα 13 Μαρτίου στις 8μμ.

Διαβάστε Επίσης

Έτσι, στο μενού με τον γενικό τίτλο "Παύλος, Μιχάλης, Γρηγόρης" θα βρούμε fun δημιουργικά πιάτα όπως το Bao με γαρίδα και ταραμά, σερβιρισμένο εν είδει αφράτου flatbread, ή comfort classics όπως τα μοσχαρίσια μάγουλα με τραχανά (αμφότερα από τον Κίκη), αλλά και fusion δημιουργίες σαν το ταρτάρ μοσχαριού με αυγολέμονο κι αυγά ρέγγας, ή κοσμοπολίτικα classics όπως το lobster roll με μαγιονέζα japaleno (με υπογραφή Κυριάκη).

Για κλείσιμο, ο Μιχάλης Χατζηκαλημέρης θα ξεδιπλώσει δύο φινετσάτους συνδυασμούς, όπου σοκολάτα, ρούμι και σταφίδα από τη μία, και βανίλια, φουντούκι και προζύμι από την άλλη, θα αντιπαρατεθούν για το ρόλο του φινάλε, σε μια μονομαχία που, αν θέλετε τη συμβουλή μας, δεν χρειάζεται καν να γίνει: απλά πάρτε και τα δύο.

Upon 6 hands dinner

Περισσότερες πληροφορίες

Upon

Δημοκρατίας 33, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.