Colonial: Μια δροσερή και καταπράσινη όαση για όλους

Έναν υπέροχο all-day πόλο έλξης δημιούργησε το πλήρως ανανεωμένο εστιατόριο «Colonial» μέσα στους καταπράσινους κήπους του εμβληματικού Γκολφ της Γλυφάδας.

Colonial: Μια δροσερή και καταπράσινη όαση για όλους

Έναν υπέροχο all-day πόλο έλξης, ανοιχτό και προσβάσιμο σε όποιον θέλει να τον ανακαλύψει, δημιούργησε το πλήρως ανανεωμένο εστιατόριο «Colonial» μέσα στους καταπράσινους κήπους του εμβληματικού Γκολφ της Γλυφάδας. Εμείς το ξεχωρίσαμε από την πρώτη στιγμή τόσο για το πολύ ατμοσφαιρικό ντεκόρ, που μας ταξιδεύει σε κάποια φιλόξενη εξωτική αποικία, όσο βεβαίως και για τις υπέροχες γεύσεις που έχουν τη σφραγίδα του Γιάννη Μπαξεβάνη. Ο εξαιρετικά ταλαντούχος σεφ αναζητά με πάθος τις καλύτερες πρώτες ύλες από κάθε γωνιά της χώρας μας και προτείνει φινετσάτα πιάτα που μοσχοβολούν Ελλάδα, με πολύ ωραίες ιδέες για κάθε στιγμή της ημέρας.

Colonial: Μια δροσερή και καταπράσινη όαση για όλους - εικόνα 1

Έτσι, ο πρωινός μας καφές ή το brunch, που εδώ είναι καθημερινή υπόθεση, μπορούν να συνοδευτούν υπέροχα από αβγά μάτια σε φοκάτσια λιαστής ντομάτας, με κρέμα τυριού, προσούτο και σαλάτα ρόκα, ενώ νέες και ήδη πολύ αγαπημένες σπεσιαλιτέ φιγουράρουν στη μεσημεριανή και βραδινή κάρτα του εστιατορίου: λευκή ταραμοσαλάτα με παραδοσιακό παξιμάδι χαρουπιού, τραγανή πίτα Σμύρνης με κιμά κομμένο στο χέρι και σάλτσα από γιαούρτι με ταχίνι, αλλά και αλλιώτικο γιουβετσάκι θαλασσινών με καλαμαράκια σοτέ και κρέμα από αχινό. Όλα αυτά παντρεύονται τέλεια με εκλεκτά κρασιά, κοκτέιλ και φανταστικά γλυκά, ενώ οι μικροί επισκέπτες του «Colonial» έχουν στη διάθεσή τους, εκτός από τον περιφραγμένο παιδότοπο για ασφαλές παιχνίδι, ένα ειδικό μενού που θα τους ενθουσιάσει.

Περισσότερες πληροφορίες

Colonial

Τέρμα Κων/νου Καραμανλή, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
10/05/2024

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.