Έτοιμοι για Dia de los Muertos;

Στους ρυθμούς της μεξικάνικης Ημέρας των Νεκρών μας παρασέρνουν με σούπερ πάρτι τα μεξικάνικα εστιατόρια της πόλης.

Έτοιμοι για Dia de los Muertos;

Είναι η μέρα που σύμφωνα με την μεξικάνικη παράδοση οι νεκροί επιστρέφουν στη γη και οι οικείοι τους τους καλωσορίζουν με λατινοαμερικάνικο πάθος, δίνοντας το σύνθημα για fiesta σε ολόκληρο τον κόσμο. Στους ρυθμούς της Dia de los Muertos μας παρασέρνουν με κεφάτα πάρτι τα μεξικάνικα εστιατόρια της πόλης, σαν το «Dos Hermanos» της Κηφισιάς, το «Mamacita» στο κέντρο και τα «Amigos» σε Γλυφάδα και Νέα Σμύρνη.

Dos Hermanos

Έτοιμοι για Dia de los Muertos; - εικόνα 1

Με live latin μουσική, face painting, μεξικάνικο χορευτικό show με παραδοσιακές στολές και χορευτές αλλά και special cocktails (Los Muertos, Zombie & Kinky Margarita) μας υποδέχεται το all time classic μεξικάνικο εστιατόριο της Κηφισιάς την Πέμπτη 31/10 από τις 8 μ.μ. και μετά. Τρέχει μάλιστα και ειδικός διαγωνισμός με έπαθλο ένα τραπέζι για 4 άτομα.

Mamacita

Έτοιμοι για Dia de los Muertos; - εικόνα 2

Στο κέντρο, το πολύχρωμο «Mamacita» της Απόλλωνος, συντονίζεται στους ρυθμούς της Dia de los Muertos με δύο πάρτι αυτό το σαββατοκύριακο (2 & 3/11), με face painting, live με μεξικάνικα συγκροτήματα αλλά και άφθονα κοκτέιλ για να ανάψει το μεξικάνικο κέφι.

Αmigos

Έτοιμοι για Dia de los Muertos; - εικόνα 3

Το μεξικάνικο ζευγάρι των «Amigos» γιορτάζει την Ημέρα των Νεκρών στις 6/11 στη Νέα Σμύρνη και στις 7/11 στη Γλυφάδα με δύο ξεχωριστές βραδιές στις οποίες live salsa, face painting καθώς και η signature Margarita στην ειδική τιμή των €5 έχουν την τιμητική τους.


Περισσότερες πληροφορίες

Amigos

Κύπρου 65Α, Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Dos Hermanos

Κυριαζή 24, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Amigos

Μεγ. Αλεξάνδρου 70, Ν. Σμύρνη
  • Ethnic κουζίνες

Mamacita - Taquería y Coctelería

Απόλλωνος 9Β, Πλάκα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
10/05/2024

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.