Το Θέατρο Άνεσις ξεκινά τη σεζόν 2024-25 με 4 δυνατές παραστάσεις και early bird προσφορά

Λένα Κιτσοπούλου, C for Circus, Δημήτρης Αγιοπετρίτης Μπογδάνος και Λίλλυ Μελεμέ υπογράφουν τέσσερα έργα που εξάπτουν το ενδιαφέρον μας στη σκηνή του θεάτρου Άνεσις τη νέα σεζόν 2024-25. Προλάβετε τη μεγάλη early bird προσφορά έως 29/9.

Το Θέατρο Άνεσις ξεκινά τη σεζόν 2024-25 με 4 δυνατές παραστάσεις και early bird προσφορά

Το Θέατρο Άνεσις, γνωστό για τις σημαντικές του παραστάσεις και την πλούσια καλλιτεχνική του ιστορία, ετοιμάζει για τον θεατρικό χειμώνα 2024-25 τέσσερις ξεχωριστές παραστάσεις που εξάπτουν το ενδιαφέρον μας με την υπογραφή των Λένας Κιτσοπούλου, C for Circus, Δημήτρη Αγιοπετρίτη Μπογδάνου και Λίλλυς Μελεμέ. Πάρτε μια γεύση από το ρεπερτόριο παρακάτω και εκμεταλλευτείτε τη μεγάλη early bird προσφορά από 19 έως 29/9 με εισιτήρια στην τιμή των € 12 από το more.com.

Ορέστεια του Στρίντνπεργκ Κιτσοπούλου
Πάτροκλος Σκαφίδας©
"Η Ορέστεια του Στρίντμπεργκ"

Διαβάστε Επίσης

"Η Ορέστεια του Στρίντμπεργκ"

Στην κάτω σκηνή η Λένα Κιτσοπούλου σκηνοθετεί, με εξαιρετική διανομή -Ευδοκία Ρουμελιώτη, Χρήστος Σαπουντζής, Χρήστος Μαλάκης, Μαρία Μοσχούρη- το ολοκαίνουργιo έργο της με τίτλο "Η Ορέστεια του Στρίντμπεργκ" (από 2/11). Η ίδια η Λένα μάς δίνει μια πρώτη γεύση από την παράσταση, η οποία αποτελείται από τρία επιμέρους έργα ("Ο Χορός του Θανάτου” - "Οι Δανειστές” - "Η Πιο Δυνατή”): "Τέσσερις ηθοποιοί με ένα μόνο μηνιάτικο θα ερμηνεύουν και θα κοπανιούνται όλη νύχτα μέσα σε τρία έργα εξίσου κουραστικά και τα τρία, εξίσου ανεπίκαιρα και τα τρία, ενώ οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την λεωφόρο Κηφισιάς, αφού σίγουρα θα μπαινοβγαίνουν, γιατί ποιος αντέχει να βλέπει τρία έργα το ένα μετά το άλλο;". Η συνέχεια επί σκηνής σε μια παράσταση που είναι σίγουρο ότι θα συζητηθεί.

Και εφύτευσεν ο Θεός παράδεισον
Domniki Mitropoulou
"Και εφύτευσεν ο Θεός παράδεισον"

Διαβάστε Επίσης

"Και εφύτευσεν ο Θεός παράδεισον"

Παράλληλα θα παρουσιάζεται για τρίτη σεζόν το "Και εφύτευσεν ο Θεός παράδεισον" των C for Circus (από 4/10). Ένα έργο γροθιά στο στομάχι, που έχει μετρήσει διαρκή sold out και πολλά βραβεία, σε κείμενο και σκηνοθεσία της Βαλέριας Δημητριάδου, εμπνευσμένο από πραγματικές ιστορίες θυμάτων, που πραγματεύεται ένα τραγικά επίκαιρο θέμα, μία από τις ισχυρότερες μορφές έμφυλης βίας, το sex trafficking. Παίζουν οι Αθηνά Αλεξοπούλου, Παναγιώτης Γαβρέλας, Ηλέκτρα Γεννατά, Νικόλας Δροσόπουλος, Κωνσταντίνος Κάππας, Χρύσα Κοτταράκου, Γρηγόρης Μπαλλάς, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Μαρία Προϊστάκη, Αθηνά Σακαλή, Θανάσης Χαλκιάς. 

’Ο Άνθρωπος ελέφαντας’, έτσι τον είπαν
Πάτροκλος Σκαφίδας©
"’Ο Άνθρωπος ελέφαντας’, έτσι τον είπαν"

"’Ο Άνθρωπος ελέφαντας’, έτσι τον είπαν"

Στην πάνω σκηνή θα μας ταξιδέψει, σε κείμενο της Τζούλιας Διαμαντοπούλου και σκηνοθεσία του Δημήτρη Αγιοπετρίτη Μπογδάνου, η αληθινή συγκινητική ιστορία του "’Ο Άνθρωπος ελέφαντας’, έτσι τον είπαν", ενός φρικτά παραμορφωμένου άνδρα, που έγινε γνωστή από την πολυβραβευμένη κινηματογραφική ταινία του Ντέιβιντ Λιντς και δεν έχει σταματήσει να εμπνέει το κοινό από την πρώτη της καταγραφή το 1920. Πρωταγωνιστούν οι Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Στάμος, Αλέξανδρος Μαυρόπουλος, Άλκης Μπακογιάννης (από 30/10).

Διαβάστε Επίσης

"Anna-X"

Στον ίδιο χώρο η Λίλλυ Μελεμέ σκηνοθετεί τους Αναστασία Παντούση και Γιώργο Νούση, στο "Anna-X" (από 7/10), που πραγματεύεται την αληθινή ιστορία της Άννας Σορόκιν, της πλούσιας δήθεν κληρονόμου, που εξαπάτησε την ελίτ της Νέας Υόρκης. Μια ιστορία δαιμόνιας ευστροφίας που αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η τέχνη αντιγράφει τη ζωή. Το έργο παρουσιάζεται κατ’ αποκλειστικότητα, απευθείας από το Γουέστ Εντ.

Anna X, Ανεσις
Λίνα Οικονόμου
"Anna-X"

Με τη λήξη των παραστάσεων, τον Απρίλιο του 2025, θα δοθεί χώρος σε νέους, και όχι μόνο, δημιουργούς, σε ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα έκπληξη που θα ανακοινωθεί στις αρχές του νέου έτους. 

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων ανά παράσταση.
 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Και εφύτευσεν ο Θεός παράδεισον

  • Δράμα

Στο sex trafficking επικεντρώνεται το πρώτο πρωτότυπο θεατρικό έργο που ανεβάζει η ομάδα γραμμένο από μέλος της. Σωματική και ψυχολογική βία, κυκλώματα, οργανωμένο έγκλημα που διαρκώς επεκτείνεται και ανθρώπινες ζωές που χάνονται, είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά, ζώντας με το φόβο του θύτη. Έντεκα ηθοποιοί λειτουργούν ως ένα σώμα επί σκηνής και υπό τους ήχους της ζωντανής μουσικής που ερμηνεύουν οι ίδιοι, καταθέτουν ο καθένας το δικό του κομμάτι της ιστορίας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Ποιον "Βαρόνο" υποδέχεται το Πτι Παλαί;

Η δεύτερη παραγωγή του μόλις ανακαινισμένου θεάτρου παρουσιάζει μία από τις χαρακτηριστικότερες ελληνικές κωμωδίες, σε διασκευή των Γιωργή Τσουρή και Αλέξανδρου Χρυσανθόπουλου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/09/2024

"Κατερίνα Γώγου: Το γαμώτο που δεν έζησα" για 4η χρονιά στο Θέατρο 2510

Η βραβευμένη θεατρική παράσταση του Ανδρέα Ζαφείρη, αφιερωμένη στη ζωή και το έργο της ποιήτριας Κατερίνας Γώγου, επιστρέφει για τέταρτη χρονιά.

Λάμπρος Φισφής: "Το Ηρώδειο είναι ιδανικό για stand up comedy"

Λίγο πριν γίνει ο πρώτος Έλληνας κωμικός που θα παρουσιάσει δικό του σόλο στη σύγχρονη ιστορία του ρωμαϊκού ωδείου (1/10), ρωτήσαμε τον πολυσχιδή υπηρέτη του stand up, που εξειδικεύεται στο να βρίσκει την κωμωδία στις μικρές λεπτομέρειες της ζωής, ποια είναι τα μικρά πράγματα που δεν ξέρουμε για τη δική του καθημερινότητα.

Τι θα δούμε στο θέατρο Αργώ φέτος: "Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην", "Caveman", "Χόρεψέ με, πατέρα" και πολλά ακόμη

Μεγάλες επιτυχίες, έργα που έχουν γράψει ιστορία, ξεχωριστά σόλο και ντουέτα και θέατρο για παιδιά έρχονται τη νέα σεζόν 2024-25 στη σκηνή του θεάτρου Αργώ.

"Φθινοπωρινή ιστορία" για δύο ερμηνευτικά ντουέτα

Σε δύο θέατρα θα δούμε την τρυφερή "Φθινοπωρινή ιστορία" του Αλεξέι Αρμπούζοφ. Ποια θα είναι τα πρωταγωνιστικά ντουέτα;

Γεωργία Ζώη και Όλγα Βενέτη μοιράζονται τη σκηνή στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο σε μια "Τέλεια παράσταση"

Πρώτη αποκλειστική ματιά στη μουσικοθεατρική παράσταση της Τάνιας Χαροκόπου, όπου ερμηνεύουν ένα τρυφερό ντουέτο μάνας - κόρης, επενδεδυμένο με αξέχαστα τραγούδια.

Ποια είναι η "Αυτή που ονειρευόμουν" του Αντώνη Καλομοιράκη;

Μια κωμωδία για το μέλλον που ήρθε πιο γρήγορα απ’ ότι είχαμε υπολογίσει ανεβάζει στο θέατρο 2510 η ομάδα Νοκ Άουτ.