Θέατρο Πορεία: Παράταση προσφοράς προπώλησης για τις παραστάσεις της σεζόν 2024-25

Όλες οι θεατρικές παραστάσεις του Θεάτρου Πορεία για τις οποίες ισχύει early bird προσφορά έως 13/9.

Περλιμπλίν και Μπελίσα

Το Θέατρο Πορεία παρατείνει την early bird προσφορά προπώλησης εισιτηρίων για τις παραστάσεις του έως τις 13 Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να κλείσετε εισιτήρια για τις νέες παραστάσεις όπως και για τις περσινές επιτυχίες online μέσα από το more.com στην τιμή των € 12. 

Έγκλημα και Τιμωρία
"Έγκλημα και τιμωρία"

Δύο επαναλήψεις: "Έγκλημα και τιμωρία” & "Περλιμπλίν και Μπελίσα"

"Έγκλημα και τιμωρία” του Θανάση Τριαρίδη, βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου. Θα επαναληφθεί με τους Προμηθέα Αλειφερόπουλο, Στέλλα Βογιατζάκη, Δημήτρη Ήμελλο, Αλέξανδρο Μαυρόπουλο, Δημήτρη Μπίτο, Μαριάννα Πουρέγκα, Σοφία Σεϊρλή. Από 25 Σεπτεμβρίου 2024 έως 20 Οκτωβρίου 2024 (για 20 παραστάσεις Τετάρτη έως Κυριακή).

Περλιμπλίν και Μπελίσα
Μαρίζα Καψαμπέλη©
"Περλιμπλίν και Μπελίσα"

"Περλιμπλίν και Μπελίσα" του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα σε δραματουργία Έρις Κύργια, σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου και πρωτότυπη μουσική του Φοίβου Δεληβοριά.  Παίζουν οι Χρήστος Σαπουντζής, Δανάη Σαριδάκη, Μαριάννα Πουρέγκα /Φαίδρα Αγγελάκη (σε διπλή διανομή), Γιολάντα Μπαλαούρα, Έλενα Μελά και Περικλής Σιούντας. Από 28 Σεπτεμβρίου 2024 έως 13 Οκτωβρίου 2024 (για 6 παραστάσεις / Σάββατο & Κυριακή)".

Frankenstein & Eliza
© Μαρίζα Καψαμπέλη / 'Frankenstein & Eliza'
"Frankenstein & Eliza"

Πρεμιέρες: "Frankenstein & Eliza" & "Ο θεός της σφαγής"

"Frankenstein & Eliza" – ένα ολοκαίνουργιο έργο εμπνευσμένο από το μυθιστόρημα της Μέρι Σέλεϊ και την ιστορία της ΤΝ, που υπογράφει η Έρι Κύργια. Την παράσταση σκηνοθετεί ο Δημήτρης Τάρλοου, πλαισιωμένος από μια ομάδα εκλεκτών καλλιτεχνών και εξαιρετικών ηθοποιών και με τον Γιάννη Στάνκογλου στον ρόλο του Βίκτορ Φρανκενστάιν. Από 21 Νοεμβρίου 2024 έως 13 Απριλίου 2025 (Τετάρτη έως Κυριακή).

Ο θεός της σφαγής ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης, Θέατρο Πορεία
©Giorgos Anastasakis
"Ο θεός της σφαγής"

"Ο θεός της σφαγής" της Γιασμίνα Ρεζά. Συμπαραγωγή με το  ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης σε σκηνοθεσία Μάνου Βαβαδάκη με τους Ιώ Ασηθιανάκη, Φανή Γεωργακάκη, Γιώργο Κριθάρα, Φοίβο Παπακώστα. Από 23 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου 2024 (για 10 παραστάσεις Τετάρτη έως Κυριακή).

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Έγκλημα και τιμωρία

  • Δραματοποιημένο Μυθιστόρημα
  • Διάρκεια: 95 '

Πρόκειται για τη διασκευή του ογκώδους μυθιστορήματος του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι “Έγκλημα και Τιμωρία” που φέρει την καθοριστική σφραγίδα του Θανάση Τριαρίδη. Η παράσταση παρουσιάζει την ιστορία του Ρασκόλνικοφ, ενός φοιτητή που πιστεύει πως η διανοητική και ψυχική ανωτερότητα νομιμοποιεί το άτομο να διαπράττει εγκλήματα για το καλό της ανθρωπότητας. Έτσι, προβαίνει στον φόνο μιας γριάς τοκογλύφου, σε μια πράξη «αλτρουισμού», που θα απαλλάξει την κοινωνία από ένα άπληστο και κακόβουλο άτομο. Παρά την πεποίθησή του ότι τέτοια κίνητρα βρίσκονται υπεράνω του νόμου, ο ήρωας χάνεται σε έναν λαβύρινθο τύψεων, εσωτερικών συγκρούσεων και ψυχικών οδυνών, που συνιστούν την πραγματική τιμωρία του. Η μεταμέλεια έρχεται έπειτα από μια δαιδαλώδη διαδρομή και η λύτρωση μέσα από τη μορφή μιας νεαρής πόρνης, της Σόνια. Πλάι σε εκείνον, τη δική τους πορεία διαγράφουν και τα υπόλοιπα πρόσωπα του έργου: ο αστυνομικός ανακριτής Πορφύριος Πετρόβιτς, η μητέρα και η αδερφή του Ρασκόλνικοφ, ο Σβιντριγκάιλοφ, ο Ραζουμίχιν, ενώ σε ρόλο-έκπληξη θα εμφανιστεί και ο ίδιος ο Ντοστογιέφσκι.

Περλιμπλίν και Μπελίσα

  • Δράμα
  • Διάρκεια: 60 '

Ο μεσόκοπος Περλιμπλίν (όνομα που προσιδιάζει στους ερωτοχτυπημένους γέρους της ισπανικής λαϊκής φάρσας του 18ου) πείθεται να παντρευτεί τη νεαρή γειτόνισσά του, για να μη μείνει μόνος κι αβοήθητος στα γεράματα· η Μπελίσα πείθεται να παντρευτεί τον πλούσιο γείτονά της για να γίνει πιο ποθητή από τους άλλους άντρες χάρη στην ομορφιά που θα της χαρίσουν τα πλούτη του. Όμως, λαχταρώντας έναν έρωτα της ηλικίας της, γοητεύεται από τον μυστηριώδη ξένο που κρύβεται τις νύχτες στον κήπο και της γράφει φλογερές επιστολές. Ο Περλιμπλίν δεν αντέχει να ζει χωρίς την αγάπη της Μπελίσα και σκοτώνει τον ανώνυμο εραστή, ενώ η Μπελίσα ανακαλύπτει την αλήθεια χάνοντας διαμιάς σύζυγο και ερωμένο…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Τι θα πει ο κόσμος;’’:Το διαχρονικό ερώτημα βρίσκει απάντηση στο Faust

Ο Σταμάτης Πακάκης έγραψε το κείμενο, σκηνοθετεί και παίζει στην κωμωδία που έρχεται στο Faust στον Οκτώβριο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/09/2024

"Blind Forgiveness" στο Παλλάς: Μια μπαλετική ροκ όπερα για την αγάπη αλλά και για την τέχνη που δεν γνωρίζει σύνορα

Το Astana Ballet Theatre βρέθηκε στην Αθήνα με τους συντελεστές της μεγάλης μουσικοχορευτικής παραγωγής που κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Παλλάς για να μας δώσει μια πρώτη γεύση απ’ όσα θα δούμε επί σκηνής.

Θέατρο του Νέου Κόσμου: 19 παραστάσεις σε 7 σκηνές και προσφορά προπώλησης για τη σεζόν 2024-25

Το ρεπερτόριο του Θεάτρου του Νέου Κόσμου εξαπλώνεται φέτος σε επτά σκηνές και πέντε θέατρα, με τις υπογραφές καταξιωμένων και νεότερων σκηνοθετών και δημιουργών. Δείτε όλο το πρόγραμμα και εκμεταλλευτείτε την early bird προσφορά προπώλησης εισιτηρίων από 12-22 Σεπτεμβρίου.

"Όταν ξανά πέθανα": Μια κωμωδία αντίδοτο στον πεσιμισμό από τον Λάκη Λαζόπουλο

Η σκηνή του θεάτρου είναι ο φυσικός χώρος του ηθοποιού, σεναριογράφου, συγγραφέα, παρουσιαστή, αλλά και στιχουργού Λάκη Λαζόπουλου και σε αυτήν επέστρεψε με τη μεταφυσική κωμωδία "Όταν ξανά πέθανα", που ξορκίζει τους φόβους και κυρίως τον μεγαλύτερο ανάμεσά τους, αυτόν του θανάτου.

"Ρόζα Εσκενάζυ, η βασίλισσα του Ρεμπέτικου" μετακομίζει στην Αθήνα με πρωταγωνίστρια την Παυλίνα Χαρέλα

Η παράσταση "Ρόζα Εσκενάζυ, η βασίλισσα του Ρεμπέτικου" ταξιδεύει για αυτή τη θεατρική σεζόν από τη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Αλκμήνη, σε σκηνοθεσία του Αντώνη Λουδάρου και με τη συνοδεία ορχήστρας επί σκηνής.

Σύγχρονο Θέατρο: Όλο το πρόγραμμα της νέας θεατρική σεζόν 2024-25

Έξι θεατρικές παραγωγές μας περιμένουν στη σκηνή του Σύγχρονου Θεάτρου τη νέα σεζόν. Ενημερωθείτε για όλο το πρόγραμμα που αφορά το ενήλικο κοινό, τα παιδιά και τους εφήβους.