Αλέξανδρος Τσουβέλας: Ρίχνει φως στις... "Αλήθειες"

Απολαυστικός ο stand up comedian Αλέξανδρος Τσουβέλας, ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι για να μας πει "Αλήθειες". Είστε έτοιμοι;

Αλήθειες ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΟΥΒΕΛΑΣ

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας παρουσιάζει τη νέα του stand up comedy παράσταση με τίτλο "Αλήθειες" στο θέατρο Άλσους Ηλιούπολης "Δημήτρης Κιντής", στις 30 Αυγούστου. Είναι πιο έτοιμος από ποτέ να μας πει αλήθειες της καθημερινότητας, της διπλανής πόρτας, προσωπικές αλήθειες με τις οποίες μπορεί να ταυτιζόμαστε.

Αλέξανδρος Τσουβέλας

Έχει τον τρόπο να αναλύει πολύ εύστοχα και με χιούμορ, από τους αγώνες της Super League και του μπασκετικού Super Cup, μέχρι τα τηλεοπτικά, οικονομικά και κοινωνικά φαινόμενα. Πάντα εγείρει, με ευκολία, κάποιο απρόσμενο θέμα για συζήτηση-σχολιασμό κι αν θυμάστε ήταν ο οικοδεσπότης στο πλέον αγαπημένο τηλεπαιχνίπδι της ελληνικής τηλεόρασης "Το Ταξί", όπου ανυποψίστοι πελάτες επιβιβάζονταν στο ταξί του και τους έκανε on camera τις πιο τρελές ερωτήσεις. Σε αυτήν, την νέα του παραστάση θα ακολουθήσει το δρόμο του storytelling και θα αυτοσχεδιάσει πάνω σε σημαντικά ερωτήματα καλώντας το κοινό να μοιραστεί..."Αλήθειες".

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Αλήθειες

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 120 '

Η νέα παράσταση του Αθηναίου κωμικού είναι εδώ και θα λέει μόνο αλήθειες. Αλήθειες που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα, αλήθειες που προκύπτουν μέσα από ιστορίες ανθρώπων της διπλανής πόρτας, αλήθειες για τη δική του ζωή του αλλά και αλήθειες για την ζωή των θεατών του. Όπως και να ‘χει, ο Αλέξανδρος λέει πάντα τη δική του αλήθεια με μια οπτική την οποία οι περισσότεροι συναισθάνονται, αφού συχνά τη μοιράζονται και οι ίδιοι. Αλήθεια, είστε έτοιμοι για μια παράσταση stand-up comedy με πολύ storytelling, με πολλές ερωτήσεις αλλά και στιγμές κατά τις οποίες το κοινό γίνεται ο πρωταγωνιστής;

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Αισχύλεια 2024: Μια έκρηξη πολιτισμού στην Ελευσίνα

Το φετινό Φεστιβάλ Αισχύλεια θα έχει θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και κινηματογραφικές προβολές στον μοναδικό χώρο του Παλαιού Ελαιουργείου και την παραλία της Ελευσίνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/08/2024

"Οκτώ γυναίκες": Το αστυνομικό θρίλερ χαρακτήρων έρχεται στο Ηρώδειο

"Οκτώ γυναίκες", ένας άνδρας που δεν τον βλέπουμε ποτέ και ένας…φόνος. Η αστυνομική κωμωδία του Ρομπέρ Τομά σε σκηνοθεσία Χρήστου Σουγάρη έρχεται στο Ηρώδειο με οκτώ γνωστές πρωταγωνίστριες.

Ο "Ριχάρδος IIΙ*" σε διασκευή του Ανδρέα Φλουράκη επιστρέφει στο Σύγχρονο Θέατρο

Το ομώνυμο έργο του Γουίλιαμ Σαίξπιρ επιστρέφει για δεύτερη χρονία στο Σύγχρονο Θέατρο, μια παράσταση σε ελεύθερη διασκευή του Ανδρέα Φλουράκη.

Ορέστεια

Ο Θεόδωρος Τερζόπουλος δοκίμασε τα όρια της μεθόδου του σε ένα τιτάνιο έργο και, αν και σε σημεία προδόθηκε, παρέδωσε μια παράσταση με στοιχεία μυσταγωγίας και "ιερού μεγαλείου", που θα εγγραφεί στις σπουδαιότερες της σύγχρονης παραστασιογραφίας του αρχαίου δράματος.

Βάκχες

Σκηνοθέτης που έχει παραδώσει εξαιρετικά ενδιαφέρουσες δουλειές, ο Θάνος Παπακωνσταντίνου καταθέτει εδώ μια εντυπωσιακή στην όψη αλλά επιδερμική εντέλει ανάγνωση της ευριπίδειας τραγωδίας ως περφόρμανς ενός queer Διόνυσου.

"Διψάω": Ο σκοτεινός μονόλογος της Αναστασίας Κουρή επιστρέφει στη σκηνή

Ένας ανδρικός μονόλογος αποκαλύπτει την αθέατη πλευρά του ανθρώπου, προκαλώντας ανατριχίλες και βαθιά ενδοσκόπηση.