Αντώνης Κρόμπας και Λευτέρης Ελευθερίου υπογράφουν "Σύμφωνο επιβίωσης"

Διαθέτοντας μια ωραία χημεία, επί σκηνής, ο Αντώνης Κρόμπας και ο Λευτέρης Ελευθερίου πρωταγωνιστούν σε ένα καλοκαιρινό stand up show και περιοδεύουν.

ΣΥΜΦΩΝΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, ΚΡΟΜΠΑΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

"Σύμφωνο επιβίωσης” είναι ο τίτλος της παράστασης που συν σκηνοθετούν ο Αντώνης Κρόμπας και ο Λευτέρης Ελευθερίου σε κείμενα του πρώτου. Οι δυο τους έχουν αναλάβει και, τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό το comedy show που δεν αφήνει τίποτα όρθιο. Σχολιάζουν, σατιρίζουν, κάνουν λογοπαίγνια, μιμούνται πρόσωπα και καταστάσεις της επικαιρότητας, με το δικό του ξεχωριστό ύφος ο καθένας, στοχεύουν να χαρίσουν στο κοινό ένα δίωρο γέλιου και χαλάρωσης. Η ιστορία έχει δείξει πως το stand up, το χαμογελαστό θεατρικό είδος, μπορεί να αποβεί ψυχοθεραπευτικό, αφού φιλτράρει τα κακώς κείμενα μέσα από το χιούμορ, φωτίζει με ένα διαφορετικό τρόπο ορατές και αθέατες πλευρές της ζωής. Το "Σύμφωνο επιβίωσης” θα παιχτεί στο Cine Mariel-Πόρτο Ράφτη (25/8), στον Θερινό Κινηματογράφο "Τα χρόνια της Αθωότητας”-Λαύριο (2/9) και στον Θερινό Κινηματογράφο Τριανόν-Σαρωνίδα (3/9).

Περισσότερες πληροφορίες

Σύμφωνο επιβίωσης

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 120 '

Το γνωστό κωμικό δίδυμο υπογράφει ένα καταιγιστικό, σκληροπυρηνικό δίωρο, όπου σχολιάζει, σατιρίζει, υποκρίνεται, εκνευρίζει και ερεθίζει το κοινό.

Τριανόν Cinemax

Κεφαλληνίας 4, Σαρωνίδα

Mariel

Λεωφ. Πόρτο Ράφτη 669, Πόρτο Ράφτη

Τα Χρόνια της Αθωότητας Cinemax

Λεωφ. Σουνίου 6 (έναντι ΟΤΕ), Λαύριο

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Μια μέλισσα τον Αύγουστο": Ξεκίνησαν οι παραστάσεις στο θερινό Λαμπέτη

Μετά το σύντομο διάλειμμα, η πιο δροσερή κωμωδία του καλοκαιριού με τον τίτλο "Μια Μέλισσα τον Αύγουστο" επέστρεψε στο θερινό Λαμπέτη σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/08/2024

Αλέξανδρος Τσουβέλας: Ρίχνει φως στις... "Αλήθειες"

Απολαυστικός ο stand up comedian Αλέξανδρος Τσουβέλας, ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι για να μας πει "Αλήθειες". Είστε έτοιμοι;

Αισχύλεια 2024: Μια έκρηξη πολιτισμού στην Ελευσίνα

Το φετινό Φεστιβάλ Αισχύλεια θα έχει θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και κινηματογραφικές προβολές στον μοναδικό χώρο του Παλαιού Ελαιουργείου και την παραλία της Ελευσίνας.

"Οκτώ γυναίκες": Το αστυνομικό θρίλερ χαρακτήρων έρχεται στο Ηρώδειο

"Οκτώ γυναίκες", ένας άνδρας που δεν τον βλέπουμε ποτέ και ένας…φόνος. Η αστυνομική κωμωδία του Ρομπέρ Τομά σε σκηνοθεσία Χρήστου Σουγάρη έρχεται στο Ηρώδειο με οκτώ γνωστές πρωταγωνίστριες.

Ο "Ριχάρδος IIΙ*" σε διασκευή του Ανδρέα Φλουράκη επιστρέφει στο Σύγχρονο Θέατρο

Το ομώνυμο έργο του Γουίλιαμ Σαίξπιρ επιστρέφει για δεύτερη χρονία στο Σύγχρονο Θέατρο, μια παράσταση σε ελεύθερη διασκευή του Ανδρέα Φλουράκη.

Ορέστεια

Ο Θεόδωρος Τερζόπουλος δοκίμασε τα όρια της μεθόδου του σε ένα τιτάνιο έργο και, αν και σε σημεία προδόθηκε, παρέδωσε μια παράσταση με στοιχεία μυσταγωγίας και "ιερού μεγαλείου", που θα εγγραφεί στις σπουδαιότερες της σύγχρονης παραστασιογραφίας του αρχαίου δράματος.

Βάκχες

Σκηνοθέτης που έχει παραδώσει εξαιρετικά ενδιαφέρουσες δουλειές, ο Θάνος Παπακωνσταντίνου καταθέτει εδώ μια εντυπωσιακή στην όψη αλλά επιδερμική εντέλει ανάγνωση της ευριπίδειας τραγωδίας ως περφόρμανς ενός queer Διόνυσου.