Ανανεωμένο βγαίνει σε καλοκαιρινή περιοδεία το "Σεσουάρ για δολοφόνους"

Ιωάννης Απέργης, Βάσω Γουλιελμάκη, Δημήτρης Μακαλιάς, Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, Αρετή Πασχάλη, Χάρης Χιώτης πρωταγωνιστούν στην ξεκαρδιστική διαδραστική κωμωδία που συνεχίζεται και open air μετά από τρεις επιτυχημένους χειμώνες.

Σεσουάρ για δολοφόνους Γιώργος Καλφαμανώλης©

Φέτος είναι η πρώτη φορά που το "Σεσουάρ για δολοφόνους" ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα σε καλοκαιρινή περιοδεία. Η ξεκαρδιστική διαδραστική κωμωδία των Mπρους Τζόρνταν και Μέριλιν Έιμπραμς που παίχτηκε το χειμώνα για τρίτη χρονιά στο θέατρο Λαμπέτη σε σκηνοθεσία του Νικορέστη Χανιωτάκη και διασκευή Θοδωρή Πετρόπουλου, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της open air ξεκινώντας από το Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά στις 1/7. Ιωάννης Απέργης, Βάσω Γουλιελμάκη, Δημήτρης Μακαλιάς, Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, Αρετή Πασχάλη, Χάρης Χιώτης πρωταγωνιστούν στον ανανεωμένο θίασο που προσκαλεί τους θεατές να βρουν τον δολοφόνο, διαμορφώνοντας ένα διαφορετικό φινάλε κάθε φορά.

Σεσουάρ για δολοφόνους
Γιώργος Καλφαμανώλης©

Το "Studio Antony" ανοίγει ξανά για να υποδεχθεί όσους αγαπούν το χιούμορ, το μυστήριο και την ευκαιρία να παίρνουν ενεργά μέρος σε μια παράσταση. Όσο για το πώς γίνεται αυτό, όλοι οι ύποπτοι, ενώ περιφέρονται στην σκηνή, απευθύνονται και στο κοινό και του ζητούν να γίνει πιο παρατηρητικό και πιο καχύποπτο, έτσι ώστε να μπορέσει να βρει την απάντηση στο μέγα σατανικό ερώτημα: Ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος της Αμαλίας Τσαλίκογλου;

Σεσουάρ για δολοφόνους
Γιώργος Καλφαμανώλης©

Λέτε να είναι ο τσαχπίνης κομμωτής Τόνι (Ιωάννης Απέργης) ή μήπως η μεγαλοαστή κυρία Χατζηπατέρα (Βάσω Γουλιελμάκη), ή εκείνη η ροζ τσιχλόφουσκα-βοηθός πιστολάκι Σόφη (Αρετή Πασχάλη), ή μήπως ο μυστηριώδης αντικέρ Λεωνίδας Πέτροβας (Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου); Ο αστυνόμος Σταύρος Σταυράκος (Δημήτρης Μακαλιάς) θεωρεί ότι είναι όλοι ύποπτοι! Το ίδιο πιστεύει και ο πανέξυπνος (;) βοηθός του, ο Πανάγος (Χάρης Χιώτης)!

Σεσουάρ για δολοφόνους
Γιώργος Καλφαμανώλης©

Μια μικρή υπενθύμιση της υπόθεσης: Το έργο εκτυλίσσεται στο κομμωτήριο "Studio Antony". Κάπου στην Αθήνα. Μία μέρα η ιδιοκτήτρια του κτιρίου, που ζει στον πάνω όροφο, βρίσκεται δολοφονημένη και οι υποψίες πέφτουν στους εργαζόμενους και τους πελάτες του κομμωτηρίου.

Σεσουάρ για δολοφόνους
Γιώργος Καλφαμανώλης©

Μιλάμε παράλληλα και για την μακροβιότερη κωμωδία που παίχτηκε στη θεατρική Αθήνα, καθώς στις τρεις τελευταίες σεζόν προστίθενται και τα 13 χρόνια που παιζόταν ασταμάτητα στο θέατρο Αποθήκη. "Είμαστε σε μια εποχή που η διάδραση έχει μπει ακόμα περισσότερο στις παραστάσεις, ενώ το 1999 που πρωτοπαίχτηκε στην Ελλάδα ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Στην παράσταση μας συμμετέχουν οι θεατές σε περισσότερα σημεία και οι ύποπτοι είναι τέσσερις κι όχι τρεις. Θέλαμε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία για να ενισχύσουμε πολύ το αστυνομικό παράλληλα με το κωμικό στοιχείο του έργου, ανεβάζοντας το σασπένς και την αγωνία σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα”, σημειώνει ο Νικορέστης Χανιωτάκης σε συνέντευξή του στο "α”.

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Σεσουάρ για δολοφόνους

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 120 '

Το έργο εκτυλίσσεται στο κομμωτήριο «Studio Antony». Κάπου στην Αθήνα. Μία μέρα η ιδιοκτήτρια του κτιρίου, που ζει στον πάνω όροφο, βρίσκεται δολοφονημένη και οι υποψίες πέφτουν στους εργαζόμενους και τους πελάτες του κομμωτηρίου. Οι θεατές της παράστασης καλούνται να βρουν τον δολοφόνο, με αποτέλεσμα κάθε βράδυ το έργο να έχει διαφορετικό φινάλε. Είναι ο δολοφόνος ο Τόνυ o κομμωτής, η μεγαλοαστή κυρία Χατζηπατέρα, η ροζ τσιχλόφουσκα-βοηθός πιστολάκι Σόφη ή ο μυστηριώδης αντικέρ Λεωνίδας Πέτροβας; Θα μπορούσε να είναι ο καθένας από αυτούς, διότι ο αστυνόμος Σταύρος Σταυράκος θεωρεί ότι είναι όλοι ύποπτοι. Μαζί του και ο… πανέξυπνος βοηθός του ο Πανάγος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Το "Μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας" και ο "Μπογιατζής" βάζουν τα... καλοκαιρινά τους

Οι δύο παραστάσεις που παρουσιάστηκαν τον χειμώνα συνεχίζουν την πορεία τους και τη θερινή περίοδο στην αυλή του θεάτρου Από Κοινού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Ορέστεια

Ο Θεόδωρος Τερζόπουλος δοκίμασε τα όρια της μεθόδου του σε ένα τιτάνιο έργο και, αν και σε σημεία προδόθηκε, παρέδωσε μια παράσταση με στοιχεία μυσταγωγίας και "ιερού μεγαλείου", που θα εγγραφεί στις σπουδαιότερες της σύγχρονης παραστασιογραφίας του αρχαίου δράματος.

Η "Ορέστεια" του Θεόδωρου Τερζόπουλου πηγαίνει περιοδεία

Μάθετε σε ποιους σταθμούς θα παρουσιαστεί η τριλογία του Αισχύλου μετά την παρουσίασή της στο κατάμεστο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου (από όπου μπορείτε να δείτε εντός φωτογραφίες).

Οι παραγωγές της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο

Η βρετανική εφημερίδα The Stage πλέκει το εγκώμιο της Στέγης που προωθεί και στηρίζει την εξακτίνωση της σύγχρονης ελληνικής δημιουργίας του θεάτρου και του χορού στην Ευρώπη - κι όχι μόνο.

Θεσσαλικό Θέατρο: Ο Ορέστης Τάτσης νέος καλλιτεχνικός διευθυντής

Το Θεσσαλικό Θέατρο εμπιστεύεται τα ηνία του θεσμού στο νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου.

Το αφιέρωμα "60 Χρόνια Εουτζένιο Μπάρμπα – Odin Teatret" έρχεται σε Φάμπρικα και Ρεκτιφιέ

Η σημαντική φυσιογνωμία του παγκόσμιου θεάτρου Εουτζένιο Μπάρμπα έρχεται στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο για μία σειρά καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δράσεων οργανωμένων από την ομάδα τέχνης Fabrica Athens.

Τη θεατρική παράσταση "Οδυσσέας" υποδέχεται το Μικρό Γκλόρια τον Οκτώβριο

Μια παράσταση που εμπνέεται από αληθινή ιστορία και έχει θέμα τη νόσο Αλτσχάιμερ έρχεται τη νέα σεζόν, με πρωταγωνιστή τον Τάσο Παλαντζίδη.